|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן אני התחלתי מסה כבר לפני חודשיים ואני רואה תוצאות אבל כנראה שלא מספיק.
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע ab : 4 תרגילים לשריר גדול ו-3 תרגילים לשריר קטן 3-4 סטים של 6-8 חזרות מזקל הכי גבוה שאני יכול. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אולי תרשום את התוכנית שבא אתה מתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחוז קטן מהאכולוסיה יכול להתחזק על תכניות תעשייה סטנדרטיות לאורך זמן
אם אתה לא תתחזק אתה לא תוכל לעלות במאסה בהנחה שאתה מתחיל (סקוואט מתחת ל1.5x משקל גוף) תעבור לss אם אתה רוצה לראות תוצאות.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() A:
גב,יד קדמית ויד אחורית: גב: פולי עליון אחיזה רחבה 3x6 חתירה בישיבה במכשיר אחיזה צרה 4x8 גב תחתון- סופרמן 3x8 פולי עליו אחיזה צרה 4x8 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה (יד אחרי יד בו זמנית) 3x6 hummer עם משקוליות בעמידה 3x6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יד אחורית: 2-3 תרגילים במכישירים מיועדים ליד אחורית.
B: חזה: לחיצת חזה- 4x6 כבל קרוס 4x8 דחיקת משקוליות בשיפוע חיובי 4x6 כתפיים: דחיקה כלפי מעלה עם משקוליות בישיבה 4x6 הרמת משקוליות לצדדים בו זמנית 3x8 כתף אחורית במכשיר מיוחד 3x6 רגליים: סקווט בשכיבה במכשיר 4x6 לאנג'ים עם משקוליות 3x8 תאומים במכשיר 4x6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חרא על מקל כביסה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() את האמת אני מרגיש כמו חרא על מקל כביסה...
מה לעשות?... נראה לי מובך כל התרגילים האלו של ה ss. יש אפשרות לעשות תרגילים אחרים שמחליפים את אלו של ss? יש הצעות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה אתה בתמונה?? אחי איזה גוף יש לך סחתיין...
בוא אני אלמד מהטובים ביותר-מה אתה מציע לי לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר AB ארבע פעמים בשבוע לך על הבולקינג רוטין.
יש הסברים עליה כאן דלג על כל החרא עד שתגיע להודעות משנת 2006 של המנהל עידן.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית מאסה. דעתכם? =] | ATok | אימונים | 14 | 24-04-09 19:22 |
תוכנית abcde לתקופת מאסה | tal123 | אימונים | 5 | 29-08-08 13:40 |
תוכנית Abcd מאסה | P-a-n-1-c | אימונים | 26 | 29-04-08 23:14 |
תוכנית מאסה Ab | P-a-n-1-c | אימונים | 47 | 13-09-07 22:35 |
תוכנית מאסה | IRON-MASS | אימונים | 21 | 07-08-07 23:23 |