|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() A:
חזה: רגיל 3*10-8 שיפוע שלילי 3*10 שיפוע חיובי עם משקולות 3*12 יד קדמית: כפיפת מרפקים מוט רגיל 4*10 כפיפת מרפקים מכשיר על משענת 45 מעלות 4*10 פטישים 3*8 b: גב: פולי עליון 3*12 דדליפט 4*8 חתירה עם מוט 3*8 יד אחורית: חזה באחיזה צרה 4*10 skull crusher 3*10 יד מאחורי הראש 3*8 לכל יד c: רגליים: סקוואט 3*8-10 + 3*5 תרגיל לתאומים (לא החלטתי אם עם סמית' או עם מכשיר) 3*15 מכשיר של כיפוף ברכיים לאחור 3*10 כתפיים: פרס 3*8-10 לחיצת כתפיים במכשיר 3*10 מרפקים לצדדים 3*10 ss אני לא יעשה. אני רוצה לעבודה עם התוכנית הזאת 4-5 חודשים, ולהגיע בסופו של דבר מה66 קילו הנוכחיים שלי ל80 קילו. יש משו לשפר אולי? להוריד, להוסיף? דרך אגב המטרה שלי זה להחזיר את היד הקדמית שלי לפרופורציה עם כל הגוף, היא הרבה יותר קטנה משאר הגוף, וזה הורס את האסתטיקה של הגב-יד אחורית-חזה שיש לי.
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() יותר מידי סטים וחזרות..נפח גבוה מידי..
למה לא לעשות ss? ברגע שאתה תעשה תרגילים כבדים היד שלך תגדל.. אבל עם תשאר על משקלים נמוכים ותעשה כפיפות מרפקים היא לא תגדל כל כך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יכול לעשות ss, בגלל שאני צריך לשמור על אחוז שומן נמוך (אני משחק הרבה כדורסל וכדורגל)
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עד מתי נוב 08 כמה עוד הגב שבור!שבור ! שבור!
חדר כושר: רשת חנייה בע"מ
|
![]() שמע אתה לא חייב ss, תעשה מה שניראה לך,זה לא אומר שתעשה ssתעלה בשומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לקבל שיפורים והערות לתוכנית המסויימת הזאת?
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אם לא אתה יכול לזרוק את התכנית לפח ואין לך יד קידמית כדי לשפר אותה...תעלה במאסה אתה שוקל 66!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 25-09-10 בשעה 20:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עיסוקים
חדר כושר: חדר אוכל
|
![]() מחזק את דברי קובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה • שיפור תוכנית האימונים שלי. | Leviathan | אימונים | 1 | 08-06-10 23:28 |
רעיון שאלה לי לגבי שיפור תוכנית האימונים | red guri | אימונים | 12 | 19-05-10 14:53 |
עזרה|שיפור תוכנית אימונים | Idan.Rox | אימונים | 5 | 18-11-09 23:40 |
A1-a2 , b1-b2 - שיפור תוכנית אימונים. | IsMe | אימונים | 15 | 26-12-08 15:56 |
שיפור תוכנית Ab נוכחית... | gozal | אימונים | 4 | 07-08-07 13:36 |