|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני קורא פה הרבה שאתם אומרים שהתוכניות לא טובות כי אתה לא מתאושש מאימון לאימון אז איך אני יודע אם הגוף שלי היתאושש או לא? כן אני יודע נשמע שאלה מטומטמת אבל לא יודע, אני לא ממש מרגיש בין האימונים אם הגוף שלי היתאושש או לא.
תודה על העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה יכול להרים יותר באימון הזה מבאימון הקודם, התאוששת מספיק
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי ואם אני לא מרים יותר מאימון לאימון זה לא בהכרח שהתוכנית לא טובה נכונה? מה עוד זה יכול להיות? שינה ותזונה? ובוא נגיד ככה כמה חשוב זה שינה? כי אני ישן בערך 7 שעות בלילה ולפעמים פחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הכל תלוי בכמה אתה מוכן להתפשר, אתה לא תשיג ביצועים מירביים עם 7 שעות שינה זה משוואה של הכל ביחד הרבה אנשים היו משיגים תוצאות גם על תכניות שהן לא הכי טובות עם הם היו מיישמים את כללי ההתאוששות האחרים בעקביות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אותך, הבעיה שלי היא שכרגע אני לא יכול לישון יותר מ-7 שעות בלילה :/, ומה "כללי ההתאוששות" האחרים? וכמה בעיקרון צריך לישון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() 7 שעות זה סבבה, 8 עדיף.
לא כל אחד יכול לישון 10 שעות בלילה. שאר ההתאוששות זה בעיקר אוכל, וגם לא להפריע למנוחה עצמה, כלומר אם התאמנת אתמול ואתה הולך לרוץ 10 קילומטר עכשיו, אתה מפריע להתאוששות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה להגיד לי שאם אני עושה abxabxx ובימי מנוחה אני הולך לרוץ לפעמים אז זה מפריע להתאוששות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() תלוי כמה ואיך אתה רץ
אם הריצה ארוכה ו\או עצימה, אז התשובה היא בהחלט אם אתה רץ 10 דקות בקצב לאטחי, הריצה דווקא יכולה לעזור להתאוששות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איזה זין.... מה זה לאט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני כמוך אחי.ב ss.לא יכול לוותר על ריצות.ניסיתי להוריד את המינום לשתיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עלייה במשקל מאימון לאימון | Idan15 | אימונים | 1 | 15-07-09 04:36 |
כתף אחורית? נכנס לאימון גב או לאימון כתפיים? | 4roxe | אימונים | 9 | 16-06-09 21:58 |
בקשר לאימון חזה | LoveToBe | אימונים | 11 | 02-06-09 13:57 |
בקשר לאימון | גד"שניק | פיתוח גוף-כללי | 6 | 14-05-09 21:37 |
ה-מוזקיה לאימון!? | ATok | פיתוח גוף-כללי | 38 | 06-02-09 18:30 |