![]() |
התאוששות מאימון לאימון...
אני קורא פה הרבה שאתם אומרים שהתוכניות לא טובות כי אתה לא מתאושש מאימון לאימון אז איך אני יודע אם הגוף שלי היתאושש או לא? כן אני יודע נשמע שאלה מטומטמת אבל לא יודע, אני לא ממש מרגיש בין האימונים אם הגוף שלי היתאושש או לא.
תודה על העזרה. |
אם אתה יכול להרים יותר באימון הזה מבאימון הקודם, התאוששת מספיק
|
אוקי ואם אני לא מרים יותר מאימון לאימון זה לא בהכרח שהתוכנית לא טובה נכונה? מה עוד זה יכול להיות? שינה ותזונה? ובוא נגיד ככה כמה חשוב זה שינה? כי אני ישן בערך 7 שעות בלילה ולפעמים פחות.
|
ציטוט:
הכל תלוי בכמה אתה מוכן להתפשר, אתה לא תשיג ביצועים מירביים עם 7 שעות שינה זה משוואה של הכל ביחד הרבה אנשים היו משיגים תוצאות גם על תכניות שהן לא הכי טובות עם הם היו מיישמים את כללי ההתאוששות האחרים בעקביות |
הבנתי אותך, הבעיה שלי היא שכרגע אני לא יכול לישון יותר מ-7 שעות בלילה :/, ומה "כללי ההתאוששות" האחרים? וכמה בעיקרון צריך לישון?
|
7 שעות זה סבבה, 8 עדיף.
לא כל אחד יכול לישון 10 שעות בלילה. שאר ההתאוששות זה בעיקר אוכל, וגם לא להפריע למנוחה עצמה, כלומר אם התאמנת אתמול ואתה הולך לרוץ 10 קילומטר עכשיו, אתה מפריע להתאוששות |
ציטוט:
|
תלוי כמה ואיך אתה רץ
אם הריצה ארוכה ו\או עצימה, אז התשובה היא בהחלט אם אתה רץ 10 דקות בקצב לאטחי, הריצה דווקא יכולה לעזור להתאוששות. |
איזה זין.... מה זה לאט?
|
אני כמוך אחי.ב ss.לא יכול לוותר על ריצות.ניסיתי להוריד את המינום לשתיים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ