|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום !
ראיתי שכבר פורסם פה לפני כשבוע אבל זה לא עונה לי על התשובות ואני אפרט אני מתאמן במכון כושר כ3 חודש התחלתי בתוכנית fbw ובהמשך עברתי לab שאני איתה עד היום המטרה שלי היא אך ורק אימון משלים/אימון עזר [איך שתקראו לזה] לכדורגל שום מטרה של יופי או משהו כזה לפני כמה ימיים גילתי שאני עושה טעות מכיוון שאני באימון היפורטרפיה ולפי הבנתי זה לא טורם בכדורגל ואף להפך מוריד יכולות מסוימות [מהירות ועוד..] עכשיו שאלתי היא איזה אימון אני צריך להתאמן? פרטים על עצמי גיל 16.5 עם יש צורך גובה 175 משקל 63-4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() Ss ותוכניות כוח למניהן יעבדו טוב מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תוכניות כוח זה 1-5 חזרות עם משקלים כבדים נכון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() אחי.. זה לא המקום לבקש תוכנית כוח לכדורגלן! גם אני עשיתי את הטעות הזאת...
כולם פה בראש של פיתוח גוף וחושבים שתוכנית כוח של כדורגל זה כמו של פיתוח גוף.. אני לא יודע יותר מדי על תוכנית כוח של כדורגלן אני רק יודע שצריך ללעלות משקלים בהדרגה ממש בהדרגה אבל ובזהירות.. ולעבוד בטווח חזרות גדול.. להתחיל עם משקל קל ולאט לאט להתקדם... במיוחד בעבודה על הרגליים... אם תתפרע ותעבוד עם משקלים גבוהים לא רק שתאבד את המהירות סיכוי טוב שתאבד גם את הטאץ' עם הכדור.... אם יש לכם מאמן כושר במועדון או משהו פנה אליו הוא ידע בדיוק מה אתה צריך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Ss תעזור לך בהתחלה כוח זה כוח.. Ss זה הבסיס לכוח
בכל מקרה תעשה מה שאתה רוצה אני רק מציע לך כנס לאתר הראשי יש שם תמאמר שmoo כתב על התוכנית ss תקרא זה לא יזיק לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() אבל אנשים אל תמליצו סתם! כי תוכנית שמתאימה לבאדי בילדר לא מתאימה לכדורגלן! הוא לא שאל על תוכנית כוח למפתח גוף ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
ראה לדוגמא שחקנים שהם חזקים וגדולים מאוד כגון: ווין רוני,קרלוס טבס ועוד... שהטאץ' אצלם מדהים והם הרי אדם במובנים של כדורגל. אל תדבר שטויות אם אתה לא מבין, כאשר לבנאדם יש יותר מסת שריר כך צריכת האנרגיה לשריר תשתפר וכנ"ל מסלול החמצן משמע בסופו של דבר יותר יכולת הן פיזית והן מנטלית.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() התרגילים בss מאוד מורכבים ומאוד בעיה ללמוד אותם
יש מצב לתוכנית אחרת ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() ההודעה בכלל לא עוקצנית ואני יענה עלייה
לmoo אולי לא הבנת אותי טוב ..... תרגילים כמו דדליפט ופאוור קלין אלו תרגילים מורכבים שהלמידה של הטכניקה שלהם מאוד בעייתית ואני אישית יודע שאיני עושה אותם כמו שצריך ובכך אני רק דופק את הגוף שלי ואת עצמי. ומכאן אני חושב שלא כדאי לי לעשות ss.... ראיתי המון סירטונים על ביצוע דדליפט וזה לא עוזר ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרת האימון שלך לא יהיה יעיל, גם אם תעבור על כל המכונות במכון (הפרשה של הורמונים, עבודה על מייצבים, כוח מתפרץ, תנועתיות...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() אם כך אתה אומר שאין דרך אחרת לעבוד ?
אז אצתרך ללמוד דדליפט ופאור קלין.... תודה רבה לך מוו |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
סמל מין
|
![]() יש דרך אחרת לעבוד, אך הדרך העדיפה ביותר היא שילוב של תרגילים אלו
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שעם אתה באמת רוצה ליהיות שחקן כדורגל ולא סתם לשחק בשביל הכיף בשכונה אתה חייב להתאמן בחדר כושר על תרגילי כוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל יוסיף קפיצות לקופסאות לעבוד על כוח מתפרץ למשל יש כל מני דרכים לשפר כוח מתפרץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() moo אפשר קצת פירוט לגבי השיפור כוח מתפרץ ?
איך אפשר לשפר ? ומה זה קפיצות לקופסאות? וקובה אני לא יוותר על הפאוור קלין ננסה ללמוד אותו ... במקרה שלא יילך נעבור לבנט אובר/מתח |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לקפוץ מהרצפה לקופסא, כל פעם להגביה את הגובה שלה (תזהר לא ליפול, אתה צריך משהו בטוח לקפוץ עליו)
אפשר לשלב בוקס סקוואט מהירים (אבל אז אתה צריך לוותר על יום עצים) ספרינטים, ספרינטים שאתה סוחב משהו כבד למרחק קצר יש כל מני דברים, השאלה איך אתה מסדר את זה בתוכנית אימון שלך ביחד עם הכדורגל אימוני כוח מתפרץ דורשים התאוששות כמו אימוני כוח עצימים (ספרינטים וקפיצות דורשים התאוששות כמו סקוואט כבד לדוגמא) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
משחק כדורגל טיפ? | guythekiller | תזונה ותוספים | 13 | 26-08-07 11:07 |
כדורגל | sneori2 | פיתוח גוף-כללי | 5 | 15-08-07 16:59 |
כדורגל | 007 | פיתוח גוף-כללי | 11 | 03-06-07 19:43 |
כדורגל......... | Deja Vu | אימונים | 11 | 01-05-07 22:54 |