![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאני מתאמן יד קידמית , פטישים או כבל תחתון עם מוט ישר אז יש לי מן לחץ רק באמה הימינית , זה כבר הרבה זמן קורה לי , זה כאב מהיר שחולף אבל אני פוחד שאני בדרך לפציעה...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עם זה מה שאני חושב אז גם לי היה את זה כשהתחלתי להיתאמן...עכשיו זה עבר לי ..אמרו לי שככה זה בהתחלה כי האמה חלשה וכו'....(כמה זמן אתה מתאמן)?
על תיקח אותי במילה אולי יש לנו דברים שונים תחכה לעוד תגובות מאנשים שיותר מבינים !! שבת שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() יש לי משהו דומה. נכון זה כואב כזה בעצם?
בכל מיקרה כאב לי שעשיתי מוט w אז החלפתי תרגיל. כאב לי שעשיתי כפיפות מרפקים החלפתי תרגיל. רק שלא יכאב לי בדדליפט xd הקיצר תחליף תרגילים שכואבים.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי בעצם כזה , אבל רק באמה הימינית , מה הפתרון היחידי זה להחליף תרגיל כל הזמן?כי זה כאב קצר כזה אם זה כלום אני יכול להמשיך לסבול את זה , העיקר שלא יעשה נזק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() באם מופיעים כאבים באמות בתרגילי כפיפת מרפקים ו/או בתרגילי פשיטת מרפקים חשוב מאוד לעבוד עם מפרקי שורש כף היד במנח נטראלי (שלא יפלו מעלה/מטה) ובנוסף ניתן להצמיד יותר את כפות הידיים ולפתוח במעט את המרפקים על מנת להקנות יותר יציבות מפרקית במפרק הכתף.
בברכה, עופר
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את אותו דבר רק אני מרגיש כאב בכל התרגילים שבהם האמה פועלת לא משנה עם משנים תרגיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק לעבוד ידיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() שבוע טוב,
יש שיפור במצב?? עופר
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי היה את זה פעם אחת לפני כמה חודשים, ומאז כבר לא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים באמה | daniel maron | פציעות ספורט | 5 | 16-05-10 10:50 |
כאבים באמה | סמי21 | פציעות ספורט | 4 | 05-10-08 17:23 |
כאבים באמה | BodyKilo | פציעות ספורט | 1 | 12-09-08 12:04 |