![]() |
#1 |
Banned
|
![]() זה היה לי תמיד פשוט חלש יותר...גם מלפני שהייתי מתאמן.
שהתחלתי להתאמן זה פשוט כואב קצת יותר. קצת הסבר, כי זה קשה להסביר...זה כואב לי בהורדת ידים\תרגילים כמו מתח לדוגמה. זה כואב שאני מפעיל את האמה, אבל לאחר שהיא מתחממת זה מפסיק הכאב ובכלל לא מורגש... ושוב אחרי שהאמה "מתקררת" זה כואב. זה לא כאב חד שמונע ממני משהו, פשוט מפריע...הכאב תמיד, רק שהאמה חמה זה לא...(חמה הכוונה באמצע אימון)... דלקת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני ניראה לי מבין למה אתה מתכוון גם לי זה היה פעם...אצלי זה סוג של פציעה זה בא בגלים כאלה קצת דוקר אותי באמה בכל מקרה זה בתקופות שנות יותר בלחץ של אימונים אני השתמשתי במשחה סינית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() זה דלקת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקיר אנשים שיש להם את אותו הדבר אבל ברגליים
ניראה לי מתחתה את השריר כשהוא לא היה מחומם, לצערי אני יודע שהכאב נשאר לכל החיים אם באמת היתה לך מתיחה תבצעה חימום ומתיחות לפני האימון להאמות ותיראה מה יהיה, אם הכאב נמשח אז זאת לא מתיחה נ.ב קודם חימום ורק אז מתיחות בהצחלה
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי גם כזה זה היה דלקת לך לרופא תבדוק מקסימום זה מנוחה של שבוע
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() הייתי אצל אורתופד
זה מתיחה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() זה דלקת במאה אחוז אחי גם תמיד שאני עושה הורדת ידיים ואני ממש מתאמץ אני אוכל מה זה דלקת עצבנית זה היה כואב לי גם שאני עושה טבעות (כמו מתח כזה ) זריקה וולטרן רק תיקח קונים את זה בבית מרחקת ואפשר להזריק לבד ותבקש כדורים אתופן תוך שבוע עובר