|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד כחודש בן 18, גובה: 1.76 משקל:66
תמונה של הגוף: http://www.siz.co.il/my.php?i=zyymw2jjijnz.jpg רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות. הדילמה שלי היא בין חיטוב למסה. בנוסף,הייתי מאוד רוצה להוריד בטן תחתונה ולא יודע איך... הייתי שמח לקבל עזרה אישית מאנשים שמבינים (יש לי מנוי במכון לשלושה חודשים הקרובים, ומשקולות מתברגות של עד 14K כל צד שאני עובד איתם כבר מספר זמן על פרפר,חזה,יד קדמית,אחורית.) תודה מראש לעוזרים. נערך לאחרונה על ידי idanqwe, 30-12-09 בשעה 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() מסה ואז חיטוב.. (ובשביל זה תצטרך יותר מ3 חודשים במכון)
ואי אפשר להוריד ממקום מסויים אחוזי שומן, אתה יכול להוריד אחוזי שומן וזה ירד לך לפי הסדר הגנטי שלך.. ו14 קילו בחזה למשל לא כ"כ יעזרו לך להתקדם..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() לחשוב עליך עושה חיטוב כרגע גורם לי לחוש בחילה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
חזה זה יוצא כמעט 30 קילו (14 כל צד והמוט גם שוקל) אני יודע שזה לא הרבה, בשביל זה יש את המכון. וכאשר אני אעבוד על מסה, הבטן תשאר ככה עם עודף משקל או שתכנס לפרופורציה עם הגוף? (קשה לנסח את השאלה..) ציטוט:
יש לי בטן לא כפי שאני רוצה.. ואני לא הכי גאה בה הייתי שמח לחיטוב כדיי להדגיש את השרירים יותר.. נערך לאחרונה על ידי idanqwe, 30-12-09 בשעה 00:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי.. תודה :]
יש הצעות איך לבנות תוכנית אימונים במכון? (אני לא ממש מתחיל, יש לי את הבסיס) אשמח לדבר עם מישהו שמבין בפרטי\ מסנג'ר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה איש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() לא הבנתי ממש משו בקישור שהבאת לי..
עוד תגובות בבקשה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה עוד תגובות? כנס ללינק ותקרא את הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מסה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה שלך? תעשה מאסה נקייה ותעבוד על הבטן. תעשה סקוואט ודדליט (כמובן עם טכניקה נכונה, תזונה נכונה ואימון טוב) ותיהיה לך בטן. אתה לא יכול להוריד ת'אזור הזה ספציפית, תעשה קודם כל מאסה נקייה, עד שלא תשקול 80 (לא עודף שמן, אלה מאסה!) אתה לא מזכיר ת'מילה חיטוב בכלל. משקולות מתברגות לא יעזרו לך, תירשם למכון ותתחיל להתקדם במשקלים. אם לא תתקדם במשקלים אתה גם לא תגדל.
אני מבין שאתה מתחיל, אז להתחלה אני יביא לך תוכנית אימונים fbw. רגליים - סקוואט 2 סטים, 6 חזרות. רגליים - מכרעיים 2 סטים, 10 חזרות. חזה - בנץ' פרס (לחיצת חזה עם מוט) 2 סטים, 6 חזרות. פרפר חופשי/מכונה - 2 סטים, 10 חזרות. גב - פולי עליון לחזה/מתח רחב/מסור 2 סטים, 10 חזרות. גב - דדליפט 2 סטים, 6 חזרות. כתפיים - מילטרי פרס 2 סטים, 6-8 חזרות. יד קדמית - כפיפות מרפקים עם מוט w תעשה 2 סטים ו10 חזרות. יד אחורית - פשיטת מרפקים/לחיצה צרפתית תעשה 2 סטים ו10 חזרות. זהו, סיימת ת'אימון שלך. אתה יכול להוסיף גם תרגיל לבטן, כפיפות בטן 3 סטים ו12 חזרות... אבל בגלל שתעשה סקוואט ודדליפט אתה לא חייב כי התרגילים האלה עובדים חזק על הבטן... ועם תוסיף ת'כפיפות בטן זה יכול להיות עומס על האימון אז תחשוב על זה. ד''א, תתחיל ליקרוא דברים כי אתה צריך להתקדם, ככה כל אחד התחיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
תעשה טובה מה אם עכשיו היית מתחיל להתאמן מה היית מבין מהתגובה הזאת..התוכנית בגדול אהבתי אם היא לא הית למתחיל.....המייצבים הדרושים לביצוע חלק מהתרגילים לא קיימים בבסיס האימונים...לפי דעתי עדיף לו להתחיל מאימון ללא תרגילים מורכבים מלבד בנ'ץ וככה עם הזמן להחליך תרגילים למורכבים...ללמוד את הטכניקה לכל התרגילים האלה בבת אחת זה דבילי..ומסוכן נ.ב. גם הדיבור בצורה של הוראות ונדמה כאילו אתה מכריח אותו לעשות משו..לכל אדם יש את המטרות שלו ואתה לא זה שיכתיב לו מה לעשות בכללי צורת ההתנהלות שלך לא מצאת חן בעיני...הרבה פעמים התגובות שלך מתנשאות ומטעות (ברמות מטורפות)...אז אם אתה לא יודע.. אל תגיב נערך לאחרונה על ידי ניר.מ., 01-01-10 בשעה 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() סקוואט?? דדליפט??? למתחיל ?!@??!
מה עובר עליך בנאדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
אוקיי.. תודה :] יש הצעות איך לבנות תוכנית אימונים במכון? (אני לא ממש מתחיל, יש לי את הבסיס) אשמח לדבר עם מישהו שמבין בפרטי\ מסנג'ר עכשיו חאלס לחפור לי ביי |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() jerom,טייני וניר.מ הייתי מציע שתחילו לקרוא לפני שאתם נותנים פה המלצות חסרות כל בסיס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מסה שנה וחצי עד קיץ הבא, בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |