|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים
![]() הBMR שלי הוא 2300 קלוריות,ואני מעוניין בתפריט של 1800 קלוריות. אשמח לדעת האם התפריט שלי הוא בסדר,לא נכון או טעון שיפור. עליי לציין שארוחת הצהריים משמינה יחסית אבל אני לא בוחר מה לאכול כ''כ. כמו כן התפריט מלווה ב20 דקות של ריצה כל יום + 20 דקות אלפטיקל + 10 דקות הליכה. ארוחת בוקר: Muller Light - 100 קלוריות או 2 פרוסות לחם באלאנס (43 קלוריות לפרוסה) + כף ריבה דיאטטית ארוחת 10: חצי אגס 2 פרוסות לחם באלאנס (43 קלוריות לפרוסה) כף מיונז לייט ארוחת צהריים: 3 כפות קטשופ 2 שניצל ביתי מטוגן עם ציפוי של אמא בינוני/3 חתיכות חזה עוף בברביקיו מטוגן בינוני/4 קציצות עוף מטוגנות חצי צלחת גדולה ספגטי/אורז/פתיתים (לא יודע כמה זה בגרמים - סלחו לי מראש) ארוחת ערב: Muller Light - 100 קלוריות ליחידה + 2 פרוסות לחם באלאנס (43 קלוריות ליחידה) עם מזולה/קוטג'/סקי או יוגורט 3% + גרנולה - כוס אשמח לדעת האם זה בסדר - בתודה מראש,רון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ערכים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תביא תנותים של התפריט, איפה החלבון?
מה זה muller מעדן? וחצי צלחת זה משהו כמו 150גרם.. (תלוי איזה צלחת...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה -
אני לא יכול לתת ערכים כי בעקרון אין לי מושג כמה גרם זה חתיכה בינונית של שניצל ועוד. אבל אני יכול לתת ערכים משוערים +-. היכן אני משיג ערכים של המוצרים? מצטער על הטפשות והחוסר ידע,רון :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי בלי ערכים לא יוכלו לעזור לך ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אנרגייה פחמימות חלבונים שומן כולל סידן
1812 קלוריות 225 גרם 112 גרם 46 גרם 479 מ"ג חומצה אלפא לינולנית ברזל פולאט (b9) ויטמין a ויטמין c 0.6 גרם 8.4 מ"ג 311 מק"ג 103 מק"ג 10 מ"ג ויטמין e תיאמין (b1) ריבופלבין (b2) ויטמין b6 מגנזיום 12 מ"ג 1.0 מ"ג 0.9 מ"ג 1.5 מ"ג 294 מ"ג זרחן אבץ נתרן אשלגן חומצה לינולאית 1296 מ"ג 7 מ"ג 2501 מ"ג 1929 מ"ג 20.1 גרם סך סיבים תזונתיים שומן רווי כולסטרול . . 28.0 אשמח לחוות דעת - תודה :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() הקפצה אם מותר כמובן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אתה שוקל
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() 115 על 1.73
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() Ok אז עכשיו גם הפונקציה של גיל ואחוז שומן המשוער שלך נכנסת לתוקף
מה הגיל והאחוז שומן המשוער
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בלי להיכנס יותר מדי עמוק , עדי תוריד תקטצופ וכל המטוגנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() גיל - 15
אחוז שומן משוער - 30%. להוריד מטוגנים? אני לא מכין את הארוחת צהריים ולכן אין לי דרך לשלוט על זה.אני לא אוכל המון מטוגן,אבל מנת הבשר היומית שלי היא מטוגנת ו2 חתיכות חזה עוף כן משתלבות יפה.לוותר על הקטשופ? החלק שלו בתפריט פה זה 47 קלוריות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() Bmr יצא לי 2400 ואני משער שעם פעילות יומית וגופנית אתה שורך עוד 1000~ אז הגרעון נורמאלי לאחוז שומן שלך
סך הכל נראה ערכים בסדר בתפריט מאחר ואחוזי השומן שלך כלכך גדולים רצוי שכל מה שתאכל יהיה רק דברים מזינים בעלי ערכי תזונה טובים
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה לכולם.
יש לי בעיה בעיקר עם הצהריים - אני לא בדיוק יודע למדוד גרמים של אורז ושל בשר. כיצד אוכל לעמוד בעין כמה כמות אני אוכל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
סמל מין
|
![]() כף ממוצעת של אורז/פתיתים/קוסקוס/פסטה= 15 גרם
שניצל ממוצע- 100-120 גרם חזה עוף- כמו השניצל קציצות בינוניות- 30 גרם (אני לא בטוח בזה)