|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר יותר משנתיים. התוכנית האחרונה שלי היתה abc חמישה אימונים בשבוע (12-14 סטים שריר גדול ו 9 סטים לידיים) לפני זה עשיתי ab ארבעה אימונים בשבוע (8 סטים שריר גדול ו 6 לידיים). החלטתי לתת ניסיון ל ab ארבעה אימונים בשבוע עם יחסית מעט סטים.
בתוכנית לא רשמתי מספר חזרות. אני פשוט מתחיל מ 50 אחוז מה rm6-8 ועולה במשקלים בהדרגה כך שהחזרות יורדות בהתאם. אימון a : סקוואט 4 סטים כפיפת ברך 3 סטים לחיצת חזה 3 סטים פלייס 3 סטים פשיטת מרפק בפולי עליון 3 סטים כפיפות בטן 3 סטים אימון b : בנט אובר רוו 3 סטים קירוב כתף כנגד פולי עליון 3 סטים פרס 4 סטים כפיפת מרפק במוט W 3 סטים מה אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שם את הבטן באימון b.
שני סטים לידיים max, אני הייתי עושה אפילו 1. כוון לכיון ה 6 חזרות לתרגילים גדולים ו10-12 למבודדים. שם לב שקירוב כתף זה תרגיל מבודד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שרשמתי קירוב כתף התכוונתי למשיכה לחזה כנגד פולי עליון באחיזה רחבה, ככה שזה תרגיל מורכב. לגבי החזרות, שאני אגיע למשקלים המקסימלים שלי אז זה יהיה 6 חזרות במורכבים ו 8-10 במבודדים אבל עד אז טווח החזרות יהיה גבוהה יותר כי פחות משקל = יותר חזרות. בשבוע הראשון, שזה השבוע של המנוחה זה יהיה אפילו 20 חזרות מבלי להגיע לכשל. את הבטן אני יעביר לאימון b כמו שאמרת ואתן 2 סטים לידיים, למרות שזה נשמע ממש קצת אני אתן לזה ניסיון. דרך אגב, תיכננתי את העלייה במשקלים ככה שמתחילת התוכנית ועד הגעה למשקלים המקסימלים יש 4 וחצי שבועות. זה בסדר ככה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה אקרוס בסקוואט תרד ל3 סטים.
אם אתה עושה lb תוותר הכפיפת ברך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה אקרוס בסקוואט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני עושה אקרוס בכל התרגילים
ואם אני מוריד סט בסקוואט ומוריד את הכפיפת ברך אני נשאר רק עם 3 סטים לרגליים. זה כבר לא מציאותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אל תוריד כפיפת ברך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |