|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פירמידה יורדת 4*6
א ב ג ד ה ו ש שבוע 1- אי בי סי X די אי X שבוע 2 בי סי X די אי בי X A-אי b-בי c-סי d-די a חזה לחיצת חזה אם מוט לחיצת חזה אם מוט (בשיפוע) קירוב אופקי אם משקולות קירוב אופקי אם משקולות (בשיפוע) קירוב אופקי אם קבלים (בעמידה) יד אחורית לחיצת מוט פשיטת מרפקים אם מוט פשיטת מרפקים אם קבלים מקבילים b גב חטירה במכונה(בישיבה) משיכה מאחורי העורף(פולי עליון) פשיטת כתפיים (פולי עליון) חטירה אם משקולות (בהטיית גב) עליות מתח הרמת שכמות במשקולות (בעמידה) יד קדמית כפיפת מרפקים אם מוט כפיפת מרפקים אם משקולות פטישים כפיפת מרפקים אם פולי תחתון (אחיזה הפוכה בעמידה) c כתפיים לחצית כתפיים אם משקולות (בישיבה) כפיפת כתפים אם משקולות (בישיבה) הרחקה אופקית אם משקולות (בשכיבה על הבטן) חטירה ישרה אם מוט (בעמידה) הרחקת כתפיים אם משקולות (בעמידה) רגליים סקווט פשיטת ברכיים עם מכונה כפיפת ברכיים עם מכונה (שבוע 1)d סופר סט חזה + גב לחיצת חזה אם מוט +משיכה מאחורי העורף אם פולי עליון לחיצת חזה אם מוט (בשיפוע)+חטירה אם מכונה קירוב עופקי אם כבלים+עליות מתח פרפר+ חטירה עם משקולות (שבוע 2)D סופר סט יד קדמית+יד אחקוית כפיפת מרפקים אם מוט+לחיצת מוט(אחיזה צרה) בשכיבה כפיפת מרפקים אם משקולות+פשיטת מרפקים אם מוט (בשכיבה) כפיפת מרפקים אם פולי תחתון(אחיזה הפוכה)+פשיטת מרפקים אם פולי עליון מקווה שתתיחסו למה לקחת לי נצח לכתוב את זה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן? והבנתי שאתה עושה 4 סטים בכולם, פאקין 20 סטים לחזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן 8 חודש אינטנסיבי ואני שוקל אכשיו לעבור לתוכנית הזאת
דרך אגב כתב אותה מישהו אם תואר בהוראה ספורטיבית |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
נראית תוכנית טובה, אהבתי.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי תקצץ בסטים לפחות בשרירים הקטנים, ולפי דעתי בd תוותר על המה שהוספת כפתיים+רגליים זה מס]יק ביותר וככה לא יהיה לך מפסיק זמן מנוחה לאימון A.
נ.ב אני לא מהאלה שמתקנים אבל זה משהו שיעזור לך בעתיד, אם=עם לדוגמה "לחיצת חזה עם מוט" ולא "לחיצת חזה אם מוט" אם זוהי מילת תנאי כמו "אם תעצצבן אותי אני אני אתן לך מכות" או "אם לא תאכל לא תגדל" ועם זוהי מילת תוספת כמו "אכלתי לאפה עם שווארמה" או "הלכתי מכות עם חיים" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |