|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אהלן חברה האימון כתפיים שלי הוא כזה:
לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות בישיבה 4x10 לחיצת כתפיים במכונה 4x10 הרחקת כתפיים לצדדים 4x10 אני עובד על כתפיים+ רגליים באותו אימון, רציתי לדעת אם זה בסדר ? יותר מדי סטים (אם כן תמליצו לכמה להוריד ואיפה)? אין עבודה על כתף אחורית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() גם אני לא עובד על כתף אחורית, לדעתי זה בערך כמו לעבוד תאומים או טרפזים, היא תקבל ת'גירוי מתרגילים אחרים.
לדעתי תרד ל8 חזרות בלחיצה החופשית כדי להרים משקל כבד יותר, אחריו תעשה את ההרחקות כתפיים ולבסוף תבודד במכונה 3 סטים ודרופסט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תעיף לחיצה במכונה. תוריד סט בהנפות ותוסיף כתף אחורית וקדמית!
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה אני אקבל גיורוי לתאומים? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא מסכים איתך@
אני לדוגמא לא אוהב תרגילים מבודדים לכתף ומעדיף לשלב 2 סוגים שונים של לחיצות והנפה אני לא אוהב פרונט רייס ותרגילי כתף אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תסכים איתי שהתאומים שלך לא יגדלו מהתרגילים האלה? זה לא גירוי רציני!
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() האמת שהתאומים שלי לא גדלו בכלל, אני די בטוח שזה בגלל שאני לא יורד לדיפ סקוואט בגלל כאבים שיש לי בברכיים.
בכל אופן אז מה אתה מציע, לבודד תאומים ל 2*10 בלחיצת רגליים? שייקה מצטער על הנושא שהשתנה, אני אנסה לא לחרוג יותר מדי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה סופר סט תאומים עם לחיצת רגליים
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() דווקא מדריך רוסי וגדול אחר ( *רמז* טימה הוא רוסי וגדול, מאוד. *סוף רומז*) אמר לי שהתאומים יגדלו לבד ואין מה לבודד אותם.
טוב אני אנסה, נראה איך זה ירוץ חודש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בטח המדריך הרוסי והגדול הזה הוא בן 40 + שלמד את המקצוע לפני 20 שנה ותמיד אוהבים להמציא שטויות!
אני מכיר מלא כאלה, משפט מאחד כזה:" בשביל לעבוד על חזה פנימי צריך לעשות לחיצת חזה באחיזה הכי צרה,מפתח גוף אחד מגרמניה אמר לי את זה". ואני לא רוסי נחויי
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
או שתשים תחבושות בירכיים כדי למנוע את הכאב, זה לא צריכה להיות סיבה שלא תוכל לרדת לדיפ. אלה אם כן אתה פצוע בברך.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() לדעתי תעיף את אחת הלחיצות ובמקומן שים הנפות קדימה+תעבוד על כתף אחורית..תיראה אבל שלא יהיה התנגשות עם אימון גב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המדריך דווקא בן 20-30, רוסי נחמד שלימד אותי לעשות סקוואט ודווקא ממליץ על תרגילים מורכבים, זה האדם היחיד במכון שלי שאני מקשיב לעיצות שלו. תומר - אני מבצע דווקא נכון, הכאבי ברכיים מגיעים בדר"כ לאחר האימון ואני מאמין שמגיעים מעומס על הגידים ועל השרירים שלא היו רגילים לעבודה לפני כן (כן, גם אני הזנחתי רגליים עד לפני 4 חודשים)פחתו מאז שהורדתי את העצימות של האימוני אירובי וקצת מרחתי אותם על יותר זמן, במקום 6 ק"מ ב30-35 דק' אני עושה אותם ב40-50 דק', ריצה קלה מאוד. אני בהחלט שוקל תחבושות רגליים ( אגב - מגני ברכיים מרופדים של כדורעף יעשו את אותו הדבר?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
שייקה אני היית משאיר ככה רק משנה חזרות ודברים קטנים ככה ![]() לחיצה בדאמבלים 4x6-8 לחיצה מכונה 4x8-10 הרחקת כתף 3x10-12 + דרופ סט של 8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם חשבתי שלחיצות מספיק והזנחתי את הכתף קדמית והאחורית ולא ראיתי שיפור כלשהו. עכשיו חזרתי לעשות אותם והכתף פשוט חזרה לגדול! במיוחד לרוחב
לדעתי צריך לשלב כתף קדמית ואחורית ולתת לכל אחד מהראשים 3 סטים
![]() |
#17 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() the sun טעיתי אני גם ככה עושה 8 חזרות בחופשית חח מצטער שהטעתי
![]() ציטוט:
לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות בישיבה 4x8 לחיצת כתפיים במכונה 3x10 + סט של דרופ סט 10 חזרות העפתי את ההנפות טימה אני אשמח אם תיתן לי 2 תרגילים לכתף קידמית ואחורית אם תוכל תודה רבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני דווקא חושב שלחיצות תאומים זה לא גירוי רציני, ואם תגדל ממשהו זה מסקוואטים ודדליפטים
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
לחיצה כלשהי 4 סטים כתף קדמית 3 סטים הרחקת כתף (אמצעית) 3 סטים כתף אחורית נגיד 2-3 סטים ככה אתה אומר כדאי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק בכתף אחורית 3 סטים רק