|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() להגיע ל105 קילו על 10 אחוז שומן זה לא בעיה הא?
אז בטח בכל החדרי כושר בישראל יש לפחות 200 מתוך ה2000 מנויים שנראים ככה(אין דבר יותר תלוש מהמציאות) היד שלך נראית גדולה, סחתיין
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוכל כמו חמור וישן טוב לא זו לא בעיה , מי שישקיע בכל אימון את ה100 אחוז שלו וכשאני אומר 100 אחוז זה אומר 100 אחוז ש99.9 אחוז מהאנשים לא מגיעים אליו
![]() |
![]() |
#23 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() אז אולי אתה מבין שיש פה בעיה
![]()
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא שהמון אנשים חושבים שהם מתאמנים חזק , מספיק פעמים , ובעצם הם עושים אימונים קלים יחסית למי שבאמת משקיע
אני אישית לא מכיר אדם אחד במכון כושר שאני מתאמן בו (הולמס פלייס) שמתאמן כמוני עזוב את זה שאני היחיד שמבצע מכל ה3000 מנויים או כמה שיש להם שעושה דד ליפט וראיתי רק עוד אחד בכל הזמן שלי שם שעושה סקואט חופשי מלא. שלא נדבר עם שילוב עם עבודה על שק אגרוף , שחיה , אופניים , וגם כשמישהו עושה אני לא רואה אנשים שגורמים לגוף שלהם סבל כמו שאני עושה לשלי
![]() |
#25 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() legssssss
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() יש אירובי ויש אירובי
כשאני עושה אירובי אני שעה וחצי - שעתיים על דופק 190-198 לפעמים קופץ גם ל200 אני לא מתיחס להתנשפויות כבר הגוף שורףףףףףףף לי ברמה שאני כל חצי דקה מענער תידיים להעיף תחומצות חלב ואני לא נשבר מקסימום להתעלף , זה המשפט שלי.
![]() |
#28 |
|
![]() אוקיי, אתה היחיד שבאמת מתאמן חזק וכל השאר רק חושבים שהם מתאמנים חזק, להגיע לכשל אחת לשבוע זה לא להתאמן חזק מספיק
יש לך שיטות מיוחדות גם וגוף ביוני שמסלק חומצות חלב מהר די נו חלאס תעשה אימון נפח אחד של איש הלילה ותדבר איתי, והוא לא שוקל 105 על 10% שומן, למרות שאני די בטוח שהוא חזק ממך בכל אספקט שהוא
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני מתאמן בצורה חזקה מאד , שאני לא רואה אנשים מתאמנים ואני אוסיף , יכולתי להיות יותר טוב בכל תחום של ספורט , אבל אני רוצה להיות סבבה בכל ובגלל זה אני לא מגיע להיות הכי טוב שיש בתחום מסויים. אבל אני לא מכיר עוד אנשים שטובים גם בסיבולת , גם כוח מתפרץ , גם משקלים מכובדים , וגם בכל סוג אירובי שהוא. בדרכ אנשים במשקל שלי לא יכולים לרוץ טוב , מהר ולאורך זמן. בכל מקרה היום נשקלתי 83 , והדדליפט שלי היה 270 rm1 , הפתעתי את עצמי אפילו תראה לי פה אדם שמרים משקל כזה על משקל גוף כזה , סקואט 210 rm1. הצלחתי 5 הנפות עם 90 קילו מעל הראש שגם מזה הייתי מבסוט. ואחרכ כשעשיתי מתח , עשיתי בלי משקל עלי בפרונציה , סט ראשון הצלחתי 44 עליות נקיות. עשיתי סוג של קרוספיט עם המתח ודדליפט של 100 קילו 40 סטים מכל דבר עם חצי דקה מנוחה כל פעם מקסימום מתח שהצלחתי , התשתי את עצמי ברמה שבסט האחרון של המתח הצלחתי רק 4! אתמול עשיתי אימון חזה , הצלחתי בסוף כל האימון , לעשות סט של 510 סמוך קומים עם גג 3-4 שניות הפסקה בין אחד לשני , לקח לי 25 דקות אבל סיימתי הכל. שלשום רצתי 27 ק"מ בשעה ו38 דקות. ומחר יש לי יום רק אירובי 10 ק"מ שחייה ואחרכ 21 ריצה. זה נקרא מבחינתי להתאמן קשה , כשאתה מסיים אימון ומרגיש שאתה אוטוטו מאבד את ההכרה. ודא , לא מעניין אותי להוכיח לאף אחד פה עם סרטון כלום כבר יצא לי לפגוש 4 אנשים שלא האמינו לי , שהוא מהפורום פה במקרה באחד המכונים , ואחד מהם פגשתי בצבא היו בשוק כשראו שזה אמיתי ,ומאז הפסיקו להגיב פה ולקטול. אני לא מתעסק בשטויות
![]() |
![]() |
#30 |
נפיחון
|
![]() יכול ליהיות שאתה הילד של סופרמן ואתה לא יודע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() הכי עצוב זה שאנשים כמוך שבטוחים שהם עושים הכל נכון, יום אחד נופלים ומתים מדום לב בגלל עומס יתר.
![]() |
#32 |
|
![]() אתה מאמין לעצמך או אשכרה מדמיין שאתה באמת עושה את הדברים האלה?
אתה לא עושה אפילו סנאץ' אחד עם 90 קילו אתה לא עושה יותר מ30 עליות מתח נקיות מלוכלכות או לא משנה מה מה גם שלא ריאלי שאתה רץ 27 קילומטר, ואחרי יומיים שוחה 10 קילומטר+ 21 קילומטר ריצה(חחחחח, מצחיק לרשום את זה בכלל, אבל אם כן הצלחת לעשות את זה, תהיה שמח שלא שברת משהו או קרעת גיד) ברגע שתראה לי סרטון שלך עם 5 הנפות מעל הראש(סנאצ'ים) עם 90 קילו על המוט או דדליפט 270, אני אשתוק!
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 08-02-11 בשעה 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
נפיחון
|
![]() מזריק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך גם לדעת להקשיב לגוף שלך אתה לא כל היום באימונים לקראת מלחמה אני שאלתי אותך פשוט איך הגעת במשקל שיא שלך במסה עם אחוז שומן כזה נמוך אז כן עשית אירובי במסה או לא ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() במאסה לא עשיתי אירובי
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא כולם נולדים שווים. אם זה היה ככה לא היו לך אף פעם שיאי עולם וכולם היו נראים אותו דבר ועושים אותו דבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כזאת כמות לוקחת מינימום שעה, וגם ככה אתה סתם מזיין את השכל, עד כאן
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עם כל הכבוד, בינתיים רואים ממך רק זיוני מוח. תעלה סרט אחד של כל הזיוני שכל האלה ותשתיק את כולם, אתה כבר 10 שנים בפורום ו10 שנים אומרים לך את אותם המשפטים האלה ועדיין שום דבר לא קורה. אם אתה כזה תותח וכזה הכל, למה אתה לא עוסק באיזהשהו ספורט? אני לא מדבר על איגרוף מול שק איגרוף או באיזה קקה נידח. למה אתה ג'ובניק מעפן בבא"ח גולני ולא עושה תגיבוש ועובר אותו ובקלות (כי אתה תעשה את התיזוזים שלהם כל הלילה עד שפשוט ימאס להם לתזז אותך) והולך לפלס"ר? בינתיים רק דיבורים. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 08-02-11 בשעה 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לך מושג לגבי עשיתי מסלול לוחם דבר ראשון בגדוד 51 ואני מוכשר 07 נתחיל בזה בגלל שעסקתי 14 שנים לפני הצבא בקרב מגע אישרו לי לעבור תפקיד והתפקיד שהיה לי (התחפששתי שלשום) , הרבהה יותר קשה מלהיות פאקינג לוחם אתה יודע מזה להעביר כל היום אימונים לעשות גם מטבחים , שמירות בנוסף , מסדרים כל יום. אז אל תמהר להסיק מסקנות. ולמה לא להיות לוחם? אני מתכנן לעבור מהמדינה הזו בזמן הקרוב חודשיים-3 לחול לחיות כמו שבנאדם צריך לחיות בלי כל הצרות של המדינה הזו ולא רציתי לסכן את החיים שלי. מי שמתאים לו להיות לוחם אז שיילך להיות לוחם , אח שלי מת על המדינה ובגלל זה הוא בשייטת כנל 3 בני דודים שלי . אני לא מוכן בשביל המדינה הזו לסכן גם שיערה מהראש שלי. בשורה התחתונה , תרמתי את ה3 שנים שמחויבות לפי החוק , וזה היה מעל ומעבר שמגיע למדינה הזו לדעתי. אני לא חייב הוכחה לאף אחד ואתה מוזמן לבוא ולהתאמן איתי , נראה אם תחזיק חצי מהאימון שלי אני אמחא לך כפיים. הגישה שלי זה שהכל בראש , זה מעבר לפיזי.
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שקובע את השיא הוא החומרים שהאנשים לוקחים אני רוצה לראות את רוני קולמן או ג'י לוקחים מר אולימפיה בלי להתשמש פעם אחת בחיים בסטרואיד. או את אסיין בולט או כל ספורטאי עלית אחר מגיע להישג שלו בדרך תקינה. אתה חושב שאדם שלא על חומרים יכול לעשות סקואט של 500 קילו כמו שרואים בסרטונים ברשת?
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאתמול | ThE HummeR | גלריות הגולשים | 15 | 23-07-09 21:02 |
תמונה ספונטנית שלי מאתמול כנסו אנשים. | The-Two | גלריות הגולשים | 39 | 18-07-09 16:03 |
תמונה של קאטלר מאתמול | Cortex | פיתוח גוף תחרותי | 52 | 30-05-09 22:30 |
תמונה מאתמול | dimax | גלריות הגולשים | 21 | 24-02-07 09:03 |
סתם תמונה מאתמול | ^סהר^אבוטבול^ | גלריות הגולשים | 14 | 20-02-07 17:38 |