|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תראה סייקלה בגדול אני מעריך שאין לי אחוז שומן גובה 12-14 % . יחסית, דיי מחוטב הייתי אומר, שוב יחסי לתקופת מסה ועלייה של 12 קילו.
משקלים יחסית נמוכים. בנצ' 80 קילו ואני תקוע על זה כבר כמה זמן. דדליפט וסקאוט לא ניסיתי. המאמנים אצלי במכון לא מבינים מי יודע מה ואני מפחד לבצע את התרגילים האלה בלי השגחה מתאימה, אם אני טועה בבקשה תגידו לי. מבחינת נפח אני גודל יפה. אז למה אני רוצה לעבור ל-abc , פשוט לא מצליח להעלות משקלים ולהתחזק ב-ab , אולי אפשר לפתור את זה בתוקפת אימונים של כוח, 6 חזרות לכל סט נגיד?? עוד משהו, אני כבר שלוש שבועות תקוע על המשקל הזה 78.5 אני רוצה להגיע לפחות ל82 קילו לפני שאני מגיע לחיטוב, ואני אוכל דיי יפה, כבר אין לי מקום לדחוף אוכל. 3000~ קלוריות לערך, בין 160-170 גרם חלבון, רעיונות? **כדי לכוון אותכם יותר כדי שתוכלו לעזור לי- אין לי מטרה להיות בודי בילדר, אני רוצה להגיע ל-75 קילו עם 10% שומן , שרירי כמובן. מה אתה חושב סייקלה על כל מה שציינתי פה? נערך לאחרונה על ידי mantana, 02-10-09 בשעה 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אני אישית שונא abcd
אין סיבה שבן אדם טבעי יתן לשריר אימון בשבוע. וגם בתור מתאמן לא טבעי אני לא עושה את זה.ובמידה ואתה רוצה לעשות את זה אז לפחות תרגילים מורכבים כמו סקוואט,דדליפט,בנצ' ופרס בעמידה כמובן תידאג לתת פעמיים בשבוע זה לפחות מה שאני עושה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
עוד משהו, אני כבר שלוש שבועות תקוע על המשקל הזה 78.5 אני רוצה להגיע לפחות ל82 קילו לפני שאני מגיע לחיטוב, ואני אוכל דיי יפה, כבר אין לי מקום לדחוף אוכל. 3000~ קלוריות לערך, בין 160-170 גרם חלבון, רעיונות? דחוף עוד פחמימות / שומן. אגוזים זו אחל'ה דרך לעוד קלוריות בקלות. אני שותה שייק לפני שינה עם ש"ש + יוגורט+חלב+אבקה. אחל'ה ערכים וסביב ה500~ קלוריות. שאני אומר כיף אני מתכוון לעובדה שאני מפיק הנאה ממאמץ ברמה פסיכוטית. אני דווקא אוהב לעבוד בטווח חזרות נמוך (3-5) ונהנה יותר מהתרגילי בסיס, והרבה פחות נהנה בשבועות הלם למיניהם עם 10+ חזרות בסופר סטים ודרופ סטים. יצא לי גם להתאמן abc שלוש פעמים בשבוע, שזה גם פעם בשבוע לשריר וראיתי תוצאות יפות מאוד בזמנו. טפו טפו נכון לעכשיו אני מגיב יפה לתוכנית. כמובן שמבוססת על תרגילי הבסיס ולא על פרפר במכונה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() סבבה, תתכונן משבוע 5 למות כל אימון מחדש ולבלות המון זמן בישיבה על הספסל מתנשף... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() אתה שוכח שאני עובד כבד. והאימונים בשבוע כוח שלי לא פחות עצימים. ומשום מה אני חושב שאני מעדיף את זה מאשר שבוע הלם שהוא הרבה פחות כיף ובמקום לקבל את הפריבילגיה להתנשף על ספסל אתה ממשיך לסופר סט או דרופ סט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין מה לעשות, ככה זה זה לא דומה לשום דבר שעשית, שום תוכנית ושום דרופסט/סופרסט/טיימסט או כל דבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A- 3 תרגילי חזה: 2- של 3 סטים ,1 של 4 סטים 10 חזרות לכל סט. 2 תרגילים יד אחורית 3 סטיםכל תרגיל ,10 חזרות. B- אותו דבר כמו a רק שבמקום חזה -זה גבה ומקום יד אחורית זה יד קידמית. C- כתפיים- 3 תרגילים, 3 סטים כל תרגיל , 10 חזרות. רגליים- 3 תרגילים, 3 סטים כל תרגיל , 10 חזרות. סייקלה(או כל אחד אחר שרוצה לעוזר, בשמחה), איך אתה משדרג את התוכנית הזאת מבחינת סטים , חזרות תרגילים , ככה שיתאים למטרה שלי אבל גם שאני ימשיך להתקדם במשקלים טוב?..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אתה רציני או שאתה עוד אחד מאלה שצוחקים על ריפטו ו"תוכניות כוח"? אני זוכר שלפני כמה חודשים אתה הצעת תוכנית abcd פה בפורום...
![]() |
#31 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() איזה תוכנית אתה עובד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
לתת 10 חזרות לכל סט באופן גורף זה שגוי. אני אוהב פירמידה. תעבור ל10,8,6 בתרגילים היותר מורכבים ומבוססי כוח (בנץ', לחיצה בדאמבלים) ו12,10,8 לתרגילים כמו פרפר / קרוס וכו'. הייתי מוריד סט אחד מקדמית וסט מאחורית. אם אתה לא רוצה לתת דגש לרגליים וכן רוצה לתת דגש לכתפיים אז c זה בסדר, אם להיות פרופורציונלי, עדיף להוריד סט אחד משני תרגילי כתפיים ולהעביר לרגליים. עוד דגש - תתמקד בתרגילים עם משקולות חופשיות ותתגבר עם מכונות, בחזה דגש על לחיצות בנץ' / דאמבלים, בגב על חתירות חופשיות - בנט אובר, טי באר, מסור, בכתפיים על לחיצת כתפיים / מיליטרי... כמה שיותר עבודה עם משקולות חופשיות ותרגיל אחרון על מנת לתת את הפוש הנוסף במכונה. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() 90% מהדברים שאמרת אני באמת ינסה ליישם ולראות מה קורה. תודה ושיהיה אחלה שבוע לכולם.
|
![]() |
![]() |