|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רק חייב לציין שאני תומך בסיסיילה
גם אני הייתי מתאמן בabc בתחילת דרכי (יפני שנים רבות) עד שנתקעתי ועברתי לab ואז נתקעתי והפסקתי וחזרתי לab ועליתי וניתקעתי ואז שעברתי פעם ראשונה לabcd התחלית לעלות ממש יפה ואני עדיין עולה ואני רק שובר שיאים אישיים שוב ושוב רק השבוע הזה שברתי שיא אישי בסקוואטים ובבנץ' ואני רק מרוצה מהתוכנית הזאת אין לי שום טענה נגדה גם הss לא ניסיתי וחשבתי לנסות אתה כשימעס לי מabcd/כשאני יתקע אבל ההליכה העיוורת הזאת אחרי ss פה בפורום די מעצבנת אותי, אני הרבה פעמים רואה שפשוט מגיבים לאנשים ישר ss ופוסלים כול דרך אחרת.... מקס90 עם אתה מדבר על ניסיון אז כמו שלך 90% אתה ממליץ מנסיון אז יש אנשים שממליצים abcd מנסיון גם לא צריך לפסול ישר יאמר לזכותך שנכון את צודק וצריך לזכור שמדובר במתאמן מתחיל לכן לא תמיד אנחנו יכולים להסתמך על הנניסיון שלנו עם תוכנית מסויימת ביחס ישיר לנסיון של מתאמן מתחיל... אבל בכל זאת זה לא אומר שישר צריך לפסול וללכת באופן עיוור אחרי התוכנית שעובדת עליך הכי טוב..... בכול מקרא לפותח האשכול באמת כדי שתוריד קצת בסטים בכול אימון, יותר מידיי לא תמיד טוב יותר אני אישית עושה לשריר גדול 12-14 סטים באימון (אבל אני על קראטין ולא מתאמן מתחיל, זה עובד לי טוב)
![]() |
#2 | ||
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
78.8 ק"ג, מעריך סביב 12-13 אחוז שומן. הערכה מאוד גסה. סקוואט 125 rm4, מלא (לא יכול לערוב לך במליון אחוז שובר מקביל אבל בהחלט מאוד קרוב אם לא) דדליפט (מאתמול) 152 rm2, עם נעילה כמובן. בנץ' 110 rm5, מלפני כמה חודשים, מאמין שבמצב היום אני אשבור את זה, אבל זה השיא כרגע. מתאמן שנה ועשרה חודשים באופן סדיר במכון עם חופשה של חודשיים באמצע ושנה לפני אימונים מאולתרים בצבא. אם זה מעניין אותך יש תמונות שלי מאפריל בפורום תמונות הגולשים. (על 71-72 חטוב, לא יודע כמה אחוז..) ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אם אני אנסה תוכנית כמו 5*5 זה יהיה יותר בשביל הכיף מאשר בשביל לגדול, אולי גם על הדרך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אני אישית שונא abcd
אין סיבה שבן אדם טבעי יתן לשריר אימון בשבוע. וגם בתור מתאמן לא טבעי אני לא עושה את זה.ובמידה ואתה רוצה לעשות את זה אז לפחות תרגילים מורכבים כמו סקוואט,דדליפט,בנצ' ופרס בעמידה כמובן תידאג לתת פעמיים בשבוע זה לפחות מה שאני עושה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
עוד משהו, אני כבר שלוש שבועות תקוע על המשקל הזה 78.5 אני רוצה להגיע לפחות ל82 קילו לפני שאני מגיע לחיטוב, ואני אוכל דיי יפה, כבר אין לי מקום לדחוף אוכל. 3000~ קלוריות לערך, בין 160-170 גרם חלבון, רעיונות? דחוף עוד פחמימות / שומן. אגוזים זו אחל'ה דרך לעוד קלוריות בקלות. אני שותה שייק לפני שינה עם ש"ש + יוגורט+חלב+אבקה. אחל'ה ערכים וסביב ה500~ קלוריות. שאני אומר כיף אני מתכוון לעובדה שאני מפיק הנאה ממאמץ ברמה פסיכוטית. אני דווקא אוהב לעבוד בטווח חזרות נמוך (3-5) ונהנה יותר מהתרגילי בסיס, והרבה פחות נהנה בשבועות הלם למיניהם עם 10+ חזרות בסופר סטים ודרופ סטים. יצא לי גם להתאמן abc שלוש פעמים בשבוע, שזה גם פעם בשבוע לשריר וראיתי תוצאות יפות מאוד בזמנו. טפו טפו נכון לעכשיו אני מגיב יפה לתוכנית. כמובן שמבוססת על תרגילי הבסיס ולא על פרפר במכונה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אתה רציני או שאתה עוד אחד מאלה שצוחקים על ריפטו ו"תוכניות כוח"? אני זוכר שלפני כמה חודשים אתה הצעת תוכנית abcd פה בפורום...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() איזה תוכנית אתה עובד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תראה סייקלה בגדול אני מעריך שאין לי אחוז שומן גובה 12-14 % . יחסית, דיי מחוטב הייתי אומר, שוב יחסי לתקופת מסה ועלייה של 12 קילו.
משקלים יחסית נמוכים. בנצ' 80 קילו ואני תקוע על זה כבר כמה זמן. דדליפט וסקאוט לא ניסיתי. המאמנים אצלי במכון לא מבינים מי יודע מה ואני מפחד לבצע את התרגילים האלה בלי השגחה מתאימה, אם אני טועה בבקשה תגידו לי. מבחינת נפח אני גודל יפה. אז למה אני רוצה לעבור ל-abc , פשוט לא מצליח להעלות משקלים ולהתחזק ב-ab , אולי אפשר לפתור את זה בתוקפת אימונים של כוח, 6 חזרות לכל סט נגיד?? עוד משהו, אני כבר שלוש שבועות תקוע על המשקל הזה 78.5 אני רוצה להגיע לפחות ל82 קילו לפני שאני מגיע לחיטוב, ואני אוכל דיי יפה, כבר אין לי מקום לדחוף אוכל. 3000~ קלוריות לערך, בין 160-170 גרם חלבון, רעיונות? **כדי לכוון אותכם יותר כדי שתוכלו לעזור לי- אין לי מטרה להיות בודי בילדר, אני רוצה להגיע ל-75 קילו עם 10% שומן , שרירי כמובן. מה אתה חושב סייקלה על כל מה שציינתי פה? נערך לאחרונה על ידי mantana, 02-10-09 בשעה 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |