ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-09-09, 20:15   #3
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mantana צפה בהודעה
מה אתם חושבים על התוכנית, היה כדאי לעבור תוכנית, זו אכן תוכנית יותר מאתגרת/אפקטיבית?
לדעתי מוקדם מדי לabcd, ואני לא יודע אם אתה במצב שתוכל להגיע לעצימות מספיק גבוהה על מנת שהתוכנית תהיה אפקטיבית. זו דעתי. בכל אופן 5 תרגילים 3 סטים זה הרבה. גם אני רציתי לעבוד ככה שהתחלתי abcd לא מזמן, וזה יותר מדי. אני כרגע עושה 10~ סטים לשריר גדול, 5~ לשריר קטן.
כל הפואנטה של abcd שאתה עובד בעצימות מאוד גבוהה וכל אימון בא רענן לעבוד על השריר וקורע אותו לחלוטין. ברגע שאתה נותן יותר מדי סטים אתה מגיע לאימון יתר והאפקטיביות נפגעת.

מעבר לזה, החלוקה לא טובה (וגם אני חילקתי ככה לא מזמן) כתפיים ורגליים אלו שני שרירים שכל אחד מהם יותר גדול מקדמית / אחורית. ממליץ לבודד אימון לרגליים כי זה השריר הכי גדול, אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה ברגליים, אפשר לשלב רגליים עם אחורית / קדמית ולשלב את החלק השני באחד האימונים האחרים. ממליץ לעבוד בטווח חזרות מגוון 6-12, עם נטייה חזקה לכיוון ה6 בסטים האחרונים.

אני במצבך / במקומך הייתי עובר לתוכנית fbw עצימה, או אם אתה בכל זאת רוצה תוכנית פיצולים אז להתקדם לabc, ארבע פעמים בשבוע.

יעזור אם תתן קצת נתונים על עצמך, משקל, גובה, גיל, משקלי עבודה וכו'. זה יתן אינדיקציה יותר טובה על מצבך ומה מתאים לך.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max90kg צפה בהודעה
למתאמן טבעי לא כדאי לעבוד בabcd. לדעתי כדאי שתעשה ss
זוהי דעתך. זוהי אינה עובדה. אני מכבד את דעתך, ואני חושב שיש לך מקורות אמינים להסתמך עליהם, אבל זוהי אינה עובדה מוגמרת ולדעתי רצוי שתפרט במצבים כאלה למה כדי שלפותח השרשור יהיו קצת כלים להחליט לכאן או לשם. אגב לפרוטוקול מאז שעברתי לabcd, טפו טפו אני רק מתקדם אחרי תקופה של דשדוש גמור בab.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט