|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() בוינגייט מלמדים אותך סקוואט "רגיל" כלומר, עד 90 מעלות. כשהתעקשתי ושאלתי מה בדבר דיפ, נפנפו אותי בתירוצים כמו - זה לא למתאמן הרגיל, ולא הסכימו לפרט מעבר. כאילו דיפ סקוואט זה סוד כמוס לפרה ולסוס.
חבר'ה, קורס מדריכים זה דבר שיטחי ביותר. את מרבית הידע האישי שלי השגתי מהפורום והרבה מאמרים, מחקרים וכתבות. רמת הלימוד בארץ גרוע שבגרועות וכל אחד שמגיע עם צ'ק מתקבל לקורס. בחיים אני לא אשכח שבשעור הראשון המורה באה והשוויצה במצגת עם תמונות של ריצ'רד סנדרק וכל התלמידים היו פעורי פה. יותר אני לא אשכח שחודשיים לפני סיום הקורס, באמצע מבחן בקניזיולוגיה, בחורה שנבחנה לידי כל שניה עושה לי "פסס פסס" מצביע על חלק אחר בגוף (קוואדס, טרפזים וכו') ושאולת אותי בשקט איך קוראים לחלק הזה. ולחשוב שהבחורה הזאת עכשיו מדריכת כושר מוסמכת של וינגייט. כוס אחתק מדינה מעפנה, הכל פה הפוך
![]() |
#23 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() באמת שלא יצאתי מהדיון הזה עם מסקנה בשיט... אני גם מכיר סקוואט חופשי שלא יורדים עד הסוף לגמרי אלא עד 90 מעלות, אבל יש כאן דעות הגיוניות לכאן או לכאן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל השאר צודק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() דיפ סקוואט ? אפשר לדעת מה הכוונה בדיוק ?
יש סקוואט ויש פול סקוואט. טכנית , היית אמור לבצע גם ככה דיפ סקוואט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() השאלה אם אין איזושהי פגיעה בברכיים והאם באמת הסקוואט הרגיל הוא עד הסוף לגמרי.
משום מה התוודעתי לרעש מוזר ברגל שאני מיישר אותה - רעש יותר לכיוון חריקה קלה כאילו של סחוס... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אני מהמר שזה reshos123 או עידן.
מי מהמנהלים ירים את הכפפה ויעיף לו באן? ![]()
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 25-07-09 בשעה 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() תקנתי לפני שכולם ציטטו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה שאתם בעצם אומרים שסקוואט שבו יורדים כמה סנטימטרים מתחת לקו המקביל וסקוואט שבו התחת כמעט נוגע ברצפה זה אותו דבר?
כי זה לא הלחץ על הברכיים כן משתנה, וגם הטכניקה....
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הדבר השנוא ביותר על המרצה. והראה לנו מספיק סיבות למה לא לבצע atg. אבל למה כן לבצע סקוואט וכמה שזה תרגיל חשוב. ואכן יש יצורים שם שלא ברור מה הם מחפשים במקצוע אבל יש אנשים שבאו עם ידע בסיסי לפחות, כולשהו. ומה הכוונה השוויצה? מראים תמונות של כל סוגי האוכולוסיה מה אכפת למרצה איך הם נראים, טוב אולי למדת בזינמן ואז זה שונה. ואמרו לך זה לא למתאמן הרגיל?. לי אמרו שזה לא לאף מתאמן עם פירוט והסברים, איזה מן מרצה טמבל אמר לך שזה לא למתאמן הרגיל ותירץ את זה?. חשבתי שלטענתך בוינגייט אומרים למדריכים שסקוואט זה מסוכן ושאסור לתת לא? אז איך פתאום שינית את דעתך לכך שהם כן חונכו לתת סקוואט אבל "וינגייט סקוואט"? בכל מקרה אני כתוצאה מהבנה עיונית וגם מהרגשה שלי מבצע סקוואט עד למתחת לקו ה90 מעלות אך בלי להגזים, אם אני יורד יותר מדי אני מרגיש כאבים בברכיים. אפילו בישיבה עם אני מצמיד את השוק לירך חזק אני מרגיש בכאבים בברכים, ומסתבר שאני לא היחיד, לכן לא הייתי אומר לאף אחד לרדת עם הישבן לרצפה, עם כל הכבוד לתאוריות שלכם. נערך לאחרונה על ידי נעל, 25-07-09 בשעה 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מתווכח איתו, הוא לא מבצע סקוואט עם atg הוא יורד טיפה מתחת ל90מעלות וכך אני מבצע גם כן.
מעבר לזאת אני סובל אישית מכאבים. ציטוט:
אני מבצע כך. [בכוונה סרטון שלו כדי שתבינו שאין וויכוח] ו GOMAD אתה אידיוט. http://www.youtube.com/watch?v=yha2XAc2qu8 וזה מה שחשבתי ל DEEP http://www.youtube.com/watch?v=3pEUi...eature=related רואים הבדל לא? נערך לאחרונה על ידי נעל, 25-07-09 בשעה 22:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() עכשיו אני בכלל מבולבל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
מה שהבאת בסרטון הראשון זה low bar, זה יורדים עד קצת יותר מ90 מעלות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי שאני שואל שאלה עונים לי ולא נותנים לי תשובות סותרות או אומרים לי "זה למתאמנים מתקדמים בלבד" וחרטא כדומה. ואכן רוב האנשים שהולכים ללמוד בוינגייט הם טמבלים אך לא כולם. אני קיבלתי ציון בין הגבוהים עכשיו באנטומיה במבחן ומסתבר שהממוצע הוא להערכתי 50-60.... אנשים מפגרים שלא יודעים שהלב מורכב מרקמת שריר [שאלה אמריקאית הקלה ביותר במבחן].. וכדומה. והוא צודק שהקורס שטחי אבל מעניק ידע שלא תמיד אפשר להשיג במקום אחר, וכמובן אפשרות לעבוד בזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |