|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() shut up and squat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אין לנו כלוב, אין לנו מדריכים שמבינים ואני לא מתכוון לקחת מתכון לפציעה.
אני יודע שזה תרגיל טוב, אבל אני יודע שאפשר לגדול גם בדרך אחרת. אני בסך הכל שאלתי שאלה שאף אחד בינתיים לא ענה לי עלייה :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() יש מלא אפשרויות שלא כולם יעבדו עלייך-אפשר לבודד רגליים/להוסיף תרגילים להאמס/להוסיף אימון וכו'..באיזה תוכנית אתה עובד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אני ab
וזהו שזה בדיוק מה שאני מתלבט אם להוסיף/להוריד או לשאיר כמו שזה ככה. אני לא יודע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() אתה ליצן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שלא מבודד רגליים הוא פשוט פראייר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
ובאמת שלא צריך כלוב.. :| |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() לא קרה לי שנתקעתי עם המוט למטה אף פעם, אבל תמיד אפשר לדפוק איזה צעקה כדי שמישהו יבוא לעזור :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל, קשה מאוד להתקע עם המוט למטה בסקוואט; ברגע שאתה נתקע, אתה מאבד שיווי משקל (זה לא שאתה יושב ומחכה שמישהו יגיע). אחרי שאיבדת שיווי משקל, אם זה לאחור, רוב הסיכוים שניצלת בנס. אם זה לקדימה, רוב הסיכוים שתדפוק את הראש ברצפה ותקווה שהמוט לא ידפוק אותך מאחורה (בראש, כמובן). בכל מקרה, זה יכאב. פעם ראשונה שהגעתי לכשל בסקוואט זה היה בכלוב, וזה קרה שהמוט עף קדימה. רוב הזמן התאמנתי ללא כלוב, ופשוט הייתי עוצר חזרה לפני שידעתי שאני בבעיה. גם היה לי ספוטר שקצת דאג לי (אם כי אני לא חושב שזה היה עוזר ברגע שהגוף נוטה קדימה). אני חושב שברמות הגבוהות, אם אין ספוטרים אז כלוב זה יותר מסתם מותרות. בכל מקרה זה גם יכול לדחוף אותך קדימה כשאתה נותן עוד חזרה שבסוף תצליח, שהיית מוותר עליה אולי אם אין את הכלוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() ^
בוא נגיד שכלוב מקל על החיים, והוא בהחלט אחד הפרמטרים החשובים בבחירת חדר כושר (מבחינתי לפחות). אבל לעומת זאת, אני כרגע מתאמן בחדר כושר בצבא, ללא כלוב כמובן, ואני בכל זאת מבצע סקוואט. ברגע שיש לך ראק בגובה המתאים, ומוט, אתה יכול לבצע סקוואט. לכן כל דבר מעבר לכך הוא על תקן 'מותרות' מבחינתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לא קרה לי כלום באותה הפעם :s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דרך טובה להתאבד
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() לקחתי את העצות שלכם..החלפתי כמה תרגילים ואני יאמן בעוד כמה שבועות אימון abc שיכלול רגליים פעם בשבוע. תודה חבר'ה.
|
![]() |
![]() |