|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה אין מספיק זמן התאוששות , ראשון אימון a והאימון הבא של a זה ברביעי , 72 שעות בין אימון לאותו שריר זה לא מנוחה מספיקה ? הבנתי ש48 זה מספיק ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואו תגידו אתם רציינים 7 אימונים בשבוע איפה ההגיון הפשוט שאומר שזה יותר מדי??????
לשאלה שלי אם אפשר לקבל תשובה אני ישמח... בabc יצא איזה שריר מקבל אימון פעם בשבוע אבל עם הרבה סטים..... וב ab פעמיים בשבוע עם קצת סטים.. איפה השריר מקבל גירוי יותר טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה זה יותר מידי אם יש מנוחה מעל 48 שעות מאימון לאימון על אותו שריר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה אז עדיף במקום שאני יעבוד abcabcx שאני יעבוד בצורה כזאת , שאני יעשה abc ראשון שני שלישי , רביעי מנוחה וחמישי שישי אני יעשה תוכנית אימונים של ab , כמו abc רק שאני יוריד סטים ותרגילים וישלב שריר אחד c לa ושריר אחד מc לb ואז אני ינוח שבת ורביעי ויהיה לי 2 ימי מנוחה בשבוע , איך זה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
abc רגיל ו d- שריר שאתה רוצה לתת לו דגש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אז זה באמת יוצא אימון לשריר בשבוע . אני מעדיף שכל שריר יקבל 2 אימונים בשבוע .
לא מבין למה הגוף יקרוס מ6 אימונים בשבוע שכל שריר מקבל 72 שעות מנוחה עד לאימון הבא של אותו שריר . תיהיה פה גם מספיק מנוחה לשריר אחרי האימון , גם עבודה חזקה מאוד על השריר , חבל שכמו שאתם אומרים הגוף לא יעמוד בזה ולא יקבל את זה לטובה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני... הגוף צריך מנוחה מלאה לא משנה אם השריר מקבל את ה72 שעות שלו. abc 6 פעמים בשבוע תשכח מזה הגוף שלך לא יעמוד בזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() לטובה הוא לא יקבל..
תראה אם אתה מתאמן חזק,באמת חזק ממש קורע את עצמך , עכשיו לא סתם + הרבה סטייים לשריר(abc) ואחריי 3 ימים עוד פעםם , אותה כמות , אותה קריעה זה נורא מעייף אחי + כל החומצות חלב(לפחות אני) שתקבל ביום-יומיים שאחריי אימון, זה קריעה קריעה , הוא ינוח אבל עדיין אתה יודע.. אבל , כל אחד ומה שעובד עליו טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.reader.co.il/article/2732...ם-ושיטות-אימון
קראתי תמאמר פה והבנאדם שרשם אותו רשם שאימון של 6 פעמים בשבוע אפשרי יענו כמו שרשמתי פה (רשמתי בגלל מה שרשום במאמר ) . בכל מיקרה אני יעשה או ABC ראשון שני שלישי , ואז רביעי יש לי מנוחה וחמישי שישי אני יעשה AB שכל אימון מחולק ל3 שרירים ושבת מנוחה , ככה יהיה לי 2 ימני מנוחה . או שאני ינסה לעושת ABC 6 פעמים בשבוע שבת מנוחה ויראה איך הגוף שלי יגיב לזה . דרך אגב שאתם אומרים שהגוף לא יקבל מספיק מנוחה , זה אומר שאני יגמור מת מעייפות ולא יצליח להרים משקלים או שזה גם לא מומלץ כי הגוף יתנפח בצורה יותר איטית ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
נראה שאתה עדיין חדש בתחום אחי תבין שריר גדל במנוחה ותבין עוד משהו ואל תשכח אותו בחיים שלך תרשום אותו על המצח שלך " לא כמות הסטים או האימונים זה מה שישפיע על ההפרטרופיה אלה האינטסיביות באימון" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יוצא ששבוע ראשון - 6 אימונים, שבוע שני - 5 אימונים. פשוט אל תקח את זה בתור מספר אימונים לשבוע קח את זה בתור 3 אימונים [abc] ואז מנוחה. זה בעקרון למתקדמים, אם אתה חושב שתעמוד בזה, בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() שמע הגוף לא יקבל מספיק מנוחה,בגלל זה ההתאוששות תיהיה לא טובה שזה = הגוף יתנפח בצורה יותר איטית.
יום שבת תישן טוב טוב ( או ביום המנוחה שלך ) ותאכל כמו שצריך. בהצלחה. אה אחי וכל מה שכתבתי מלמעלה זה בתנאי שאתה מתאמן רציני וכבד ולא כמו נקבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() כשאתה מתחיל ואתה מתחיל תעשה ab, הss הוא גם ab,
כשתידקדם יותר תעלה את האינסטנסיביות כל אימון, אתה חושב שאם השריר מקבל 48 שעות אתה יכול להכות בוא שוב אבל מה עם העצבים ?? קראתי איזה מאמר שאמרו שמה שמתחילים יפיקו הכי הרבה מab, |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר איזה חצי שנה עם תוכנית אימונים ab של 4 פעמים בשבוע , אני רוצה לעבור ל5 אימונים בשבוע או 6 , ואפשר לפרט מה הכוונה לאינטיסביות ? אני עובד באימון חזק ,לא מדבר אלא עסוק רק בעבודה, 45 דקות באימון נותן 100 אחוז , ישן לפני אוכל לפני ישן אחרי אוכל אחרי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() fbw או ab
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() a:
SQUAT 3X5 BENCH PRESS 3X5 DEADLIFT 1X5 DIPS 2X8 B: SQUAT 3X5 STANDING BARBELL PRESS 3X5 POWERCLEANS 5X3 PULLUPS 3X8 SKULL CRUSHERS 2X8-12 המליצו לו באיזה מקום לעבוד ככה AB , האם התוכנית הזאת טובה לAB של 4 פעמים בשבוע ? אם כן אחרי חודשיים עבודה בתוכנית הזאת אני יוכל לעבור לABC ? אם התוכנית טובה והכל אני ישמח לקבל סירטון של התרגילים שאני לא יודע מהם : powercleans , dips , pullups , skull crushers , standing barbell press , תודה לעוזרים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
זה לab של 3 פעמים בשבוע. זאת תוכנית שהרבה יותר תתאים לך מכל מה שהצעת פה
![]() |