|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() לפני כמה חודשים היה לי אימון fbw של שעתיים.
התוצאות היו מצויינות ואהבתי גם מאוד תתוכנית ובתור אחד שעוד לא העמיק בתחום זה גרם לי להימשך אליו אפילו עוד יותר. התוצאות תלויות בכל כל כך הרבה פרמטרים שאי אפשר לבסס אותם על כל אדם. יש לי תאוריה שאם יש לך מנוחה של כ- דקה וחצי עד שתי דקות תהליך הפירוק מואט וכך אתה יכול להתאמן גם שעתיים. < רק תאוריה וסביר להניח שהיא לא נכונה בלי צל של ספק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נניח ששעה בידיוק לקח לי לסיים 20 סטים של גב. עכשיו אני טשוש וכל מה שאמרת. אני יכול לעבוד על הבטן/תאומים בלבד עוד חצי שעה, בלי לחשוש "מקטבוליזם בשריר הגב" כביכול? (חח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
ואם אתה כל כך בטוח שהתאוריה לא נכונה, אז מה אתה בכלל מעלה אותה... חחחחחחחחחחחחחחחחחח גנוב אתה
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני אמרתי לך מהיא ההמלצה ובאמת אני חולה על גיל הנקניק אבל מילה שלו זה בהחלט לא מילת קודש, גם הוא עושה טעויות לפעמים
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואחרי שעברתי לתוכנית הזאתי והיו שינויים אחרי כל אימון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אם אתה לא מת אחרי שעה אז האימון הוא בינוני. לא חושב שאם תעבוד רגליים כמו שצריך תוכל לעבוד יותר מ50 דק'. גם לא גב.
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אני בזמן האחרון מתאמן (fbw) שעה ועשר -20 ועושה אחרי 20 דקות אירובי (פשוט סיוט לרגליים)....
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() לי גיל אמר שעה ו10 דקות משקולות.. ויוצא לי שעה וטיפה
אבל איך מגיעים לכל כך הרבה זמן אימון? עושים סט של המקסימום שלך ומתקתקים לא באים לשם לנוח יותר מידי אולי אם עשית בתרגיל מסוים משקל גבוהה מאוד אז לנוח 2 דקות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() מגיעים לזה בקלות עם חלוקה מצחינה דוגמת ab. שמים 30 סטים, עוד איזה 6 בטן, בכיף הגעת עם מנוחה לשעה וחצי.
![]() |
#31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפילו עם המדע בצד
למה לעשות ב10 סטים מה שאפשר לעשות ב2, אם פחות סיכוי לאימון יתר תחשבו על כמה פעמים בשנה האחרונה ראיתם מישהו עובד סקוואט/דד כבד בrp? לפחות אני אף פעם לא צריך לחכות בתור לכלוב :d
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() Peak T occurs 20 min into session
T drops off after 40 min I suggest actual lifting time be no more than 60 minutes However if you stretch, do some cardio the session may take 2 hours, that is fine
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() blah :-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אני כמעט אף פעם לא צריך לחכות בתור לסקוואטים כי אנשים לא אוהבים עבודה קשה, בלי קשר לתאוריה שלך. כבר היו לא אימונים שלקח לי 50 דקות לסיים רק את הסקוואטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ציטוט:
Ab זה תמיד תוכנית יותר מדי ארוכה, יותר מדי דחוסה, פחות מדי סטים. עבדתי כמעט שנה וחצי עם ab וכל פעם חלוקה אחרת, וכולם פה יודעים שאפשר למצוא ל-ab אין סוף חלוקות וצורות עבודה. וכמעט כולם יצאו לי בסביבות השעה ורבע-שעה וחצי. עכשיו אני עם abcd כולל בטן ואולי עובר את השעה ב-5 דקות, וחוזר הביתה הרבה יותר תפוס ובהרגשה הרבה יותר טובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() מצב קטבולי לדעתי זאת שטות, הדבר שבאמת יכול לקרות לטווח הארוך זה אובר טריינינג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |