|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לי גיל אמר שעה ו10 דקות משקולות.. ויוצא לי שעה וטיפה
אבל איך מגיעים לכל כך הרבה זמן אימון? עושים סט של המקסימום שלך ומתקתקים לא באים לשם לנוח יותר מידי אולי אם עשית בתרגיל מסוים משקל גבוהה מאוד אז לנוח 2 דקות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() מגיעים לזה בקלות עם חלוקה מצחינה דוגמת ab. שמים 30 סטים, עוד איזה 6 בטן, בכיף הגעת עם מנוחה לשעה וחצי.
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפילו עם המדע בצד
למה לעשות ב10 סטים מה שאפשר לעשות ב2, אם פחות סיכוי לאימון יתר תחשבו על כמה פעמים בשנה האחרונה ראיתם מישהו עובד סקוואט/דד כבד בrp? לפחות אני אף פעם לא צריך לחכות בתור לכלוב :d
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() Peak T occurs 20 min into session
T drops off after 40 min I suggest actual lifting time be no more than 60 minutes However if you stretch, do some cardio the session may take 2 hours, that is fine
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אני כמעט אף פעם לא צריך לחכות בתור לסקוואטים כי אנשים לא אוהבים עבודה קשה, בלי קשר לתאוריה שלך. כבר היו לא אימונים שלקח לי 50 דקות לסיים רק את הסקוואטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ציטוט:
Ab זה תמיד תוכנית יותר מדי ארוכה, יותר מדי דחוסה, פחות מדי סטים. עבדתי כמעט שנה וחצי עם ab וכל פעם חלוקה אחרת, וכולם פה יודעים שאפשר למצוא ל-ab אין סוף חלוקות וצורות עבודה. וכמעט כולם יצאו לי בסביבות השעה ורבע-שעה וחצי. עכשיו אני עם abcd כולל בטן ואולי עובר את השעה ב-5 דקות, וחוזר הביתה הרבה יותר תפוס ובהרגשה הרבה יותר טובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |