![]() |
מה הבעיה בזמן אימון מעל לשעה?
מה כבר יכול לקרות אם האימון יעבור את השעה וחצי?
הכוונה לאימון משקולות בלבד! |
מצב קטובלי-פירוק שריר
|
ציטוט:
עוד מישהו עם תשובה ברורה? |
מצב קטובלי-פירוק שריר
סתם רציתי להראות לך שזה לא שטויות.. עוד מעט יבוא מישהו אם פירוט.. |
התהליך הקטבולי תופס תאוצה בסביבות השעה-שעה ורבע
זה בהנחה שהייתה לך ארוחה טובה 2-3 שעות לפני האימון (יש אנשים שגם עוזר להם לאכול משהו ישר לפני האימון אבל זה לא הכרחי) במידה ולא אכלת כמו שצריך לפני האימון התהליך הקטבולי בא אפילו יותר מהר שורה תחתונה; לא מומלץ למתאמן טבעי לעבור את טווח השעה באימון אנארובי וד"א אם האימון שלך לוקח יותר משעה, אתה כנראה לא על אימון שמתאים לך |
ציטוט:
ומאיפה השטות של המשפט האחרון? מבחינתי יותר קטבולי לא לסיים את האימון, מאשר להפסיק אותו באמצע בגלל איזה מחקר מטומטם שאמר ששעה זה אופטימלי. |
ציטוט:
|
אפשר להתאמן כמה שצריך כדי לסיים את האימון. רוב האימונים שלי לוקחים שעה וחצי לפחות, ועד עכשיו עוד לא התפרק שום שריר מזה.
חוץ מזה, אין שום דבר רע בלפתח את כמות העבודה שאתה יכול לעשות. |
ציטוט:
אתה יודע מאיפה האנרגיה הזאת באה ואיך המערכת משתמשת בא תוך כדי אימון אנארובי? אתה יודע בכלל למה קטבוליזם קורה? אם אתה לא יכול לענות על השאלות האלה, אני מציע לך לא להגיב |
לדעתי תפסיקו לעמוד עם סטופר ולבדוק כמה זמן יצא האימון, כמה סטים יצא לבייספס וכמה פשיטות ברכיים עשיתם לעומת אימון שעבר. אה ולא לשכוח לאמן אמות.
קחו תוכנית טובה, תעשו אותה וזהו. קטבולי קקמייקה להפסיק להתעסק בקקה |
ציטוט:
ההמלצה היא לא לעבור את ה50 דקות-שעה של אימון |
ציטוט:
אני מציע לך, לא להציע דברים מטומטמים. |
ציטוט:
|
גיל גרנות אמר עד שעה וחצי וזה מבחינתי מילה קדושה.
|
ציטוט:
לכן פתחתי את הנושא. לגבי ה"תוכנית לא מתאימה לך"- היא מאוד מתאימה לי, אני בניתי לי אותה. אני עובד כל יום על שריר אחר, כך שיש לי למשל באימון חזה 20 סטים רק לחזה, יוצא לי שעה וחצי אימון... יש לי למשל מישהו בחדר כושר, מתאמן שעה וחצי ולפעמים מגיע לשעתיים אימון, והוא ממש מצליח ורואים תוצאות. עוד לא ראיתי תגובה רצינית ומבוססת מאף אחד. |
ציטוט:
אני מתכוון לאנארובי בלבד, גם לא עושה אירובי בכלל באותו אימון. |
אימון אנארובי בלבד התכוונתי
|
ציטוט:
|
עזבו אותכם רגע מהקטבולי שמטמולי....
נניח שהתאמנתם שעה, ונניח שכמו שצריך, מי לעזאזל מסוגל להמשיך לדפוק סטים כבדים בעצימות גבוהה אחרי 90 דק' אימון..? נגיד גג שעתיים, ואם אתם מצליחים/רוצים/נהנים להמשיך באימון אז אתם מתאמנים כמו כוסיות. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ