|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אתה לא מבין כמה שזה נכון,תשאל את גיל כי רק לו אתה מקשיב ותראה מה תיהיה התשובה.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה הבעיה איתה? אתה יכול להגיד איפה הטעות פה?
וואלה קראתי שוב ו-וואלה....אני עדיין צודק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אני אגיב את דעתי בנוגע לרגליים:
1.תמיד תתחיל בסקוואט, הסיכון לפציעה גדול יותר בסקוואט ולכן אתה רוצה להגיע אליו בתרגיל הראשון ולא אחרי שקרעת את עצמך בדדליפט. 2.יותר מדי סטים 3.תעביר את התאומים לדעתי ליום נפרד מהרגליים, למשל עם הכתפיים באימון d. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
1. האמת שזה לא משנה לי אבל אם זה חשוב אז נחליף... 2.הרגליים שריר הכי גדול (וחשוב בשבילי) ומבחינתי הן צריכות הרבה עבודה והרגליים אצלי מקבלות המון סטים וזה מכוון וזה מה שאני צריך כדי לקרוע אותן.... אז לא להסתכל על מספר הסטים ברגליים ![]() 3.אוהב לעבוד תאומים עם הרגליים ולסיים את כל החלק הזה לא אוהב להפריד אותם וגם לא חושב שיש סיבה ![]() תודה על הביקורת קורן עדיין יש כאן אנשים נורמלים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז: 1. לא רלוונטי כיוון שלא הגבתי בנוגע לחזה 2. גם לא רלוונטי לגבי הגב והחזה, אבל הרגליים שלך מגיעות ל20+ סטים באימון, זה יותר מדי לטעמי. 3. התאומים שלך עובדים חזק מאוד בדדליפט, סקוואט ולחיצות רגליים, תן להם גירוי ביום נפרד וככה גם תקצר את זמן האימון וגם תתן להם גירוי פעמיים בשבוע ובכיף, בשביל זה הנורמלים עדיין כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
ושוב אחי תאמין לי בקטע של הרגליים אם אני לא מרגיש שאני קורע אותן זה לא נותן לי כלום וזה עניין שלקח לי הרבה זמן להבין אותו... חלק יגידו שזה טמטום אבל אני מכיר את הגוף שלי ואני יודע מה הוא צריך וכמה ולגבי הרגליים אין מישהו בעולם שיוכל להגיד לי מה הן צריכות כי אני פשוט יודע כבר... ![]() דרך אגב מה דעתך על האימון חזה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נ.ב זה נשמע מצחיק שאתה כן מאמן תאומים, ביום שאתה עושה 300 סטים של רגליים, אבל ידיים אתה לא מאמן חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב מה הטמטום בלא לאמן ידיים וכן לאמן תאומים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אם אתה מרגיש טוב לגבי האימון רגליים אז תעשה אותו כמו שתיכננת, רק תעביר את הסקוואט לפני הדדליפט, ובכל אופן הייתי נותן עוד 3 סטים לתאומים ביחד עם הכתפיים אם אתה מתעקש שלא להעביר את כל הסטים של התאומים לאימון D.
a לחיצת חזה עליון חופשי 3x6 לחיצת חזה שטוח עם מוט 4x8-8-6-6 לחיצת חזה עליון עם דאמבלים 4x8 פרפר במכונה 3x10+ דרופסט אני זוכר שאמרת שקיים אצלך פיגור בחזה עליון, לכן תוריד את הלחיצה הישרה ל3 סטים ותעלה את החופשי במוט ל4, תעיף את הפרפר במכונה ואת הלחיצה בעליון בדאמבלים ותכניס מקבילים בתוספת משקל 4 סטים ופלייס בשיפוע חיובי ללא דרופסט, תאמין לי שעבודה מורכבת יותר תהיה עדיפה על דרופסט במכונה. זאת אומרת שהאימון יראה ככה: לחיצה במוט בשיפוע חיובי 4*6 לחיצה במוט ללא שיפוע 3*8 מקבילים בתוספת משקל 4*8 פלייס בשיפוע עליון 3*10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
נראה נחמד אבל לגבי מקבילים אין לי אפשרות לעשות את התרגיל בגלל הכתף וגם לא חושב שאפשר לשים תרגיל כזה בחזה זו דעתי יותר ליד אחורית... לגבי הפיגור כן יש פיגור בעליון אבל לא משהו מטורף בגלל זה שמתי לחיצה עליונה ראשון ואז שטוח ושוב עליונה במקום לעשות שתי עליונות לפני השטוח הסיבה שיש לי 3 לחיצות זה כי אני חושב שהלחיצות חשובות מאוד בתוכנית כמו זאת ואין סיבה להתעסק בשטויות כמו להוסיף הרבה סטים של פלייס בשיפועים או מקבילים או קרוס-אובר במקרה שלי וכו' אז שמתי רק פרפר במכונה ככה לסיום עם דרופסט וכמובן לגיוון... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה יש לך בכתף? אם היא פגועה איך אתה חושב על לעשות אימון שלם לכתפיים בלבד? בקשר לחזה עליון - ריבוי עבודה על החזה עליון לאו דווקא יניב תוצאות טובות יותר, הרעיון בתוכנית abcd היא העצימות ולכן באמת כדאי שתמקם את החזה עליון במוט כתרגיל הראשון, תעלה את הסטים ל4 ותתן מקסימום עבודה שם. מקבילים זה תרגיל לחיצה. פרפר במכונה זה חרטא - תעשה פלייס בשיפוע עליון אם אתה רוצה השלמה לחזה עליון ותרגיל קצת פחות מורכב לסיום. זאת דעתי בכל אופן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
והיא לא פצועה בוא נגיד שהיא לא יכולה לעשות מקבילים פשוט יש כאב בכתף שמאל שאני יורד איפה שצריך במקבלים בלחיצות ושאר התרגילים לכתפיים לא מפריע לא מרגיש... תאמין לי אני יודע טוב מאוד שריבוי עבודה לא יתן לי כלום חח בזה יש לי הרבה ניסיון האמת ובגלל זה לא העמסתי על החזה עליון ולא על החזה בכלל ולא הגזמתי... ופעם הייתי עובד ככה נותן 4 סטים ונותן מקסימום אבל זה פשוט לא הולך לי אני מעדיף לתת 2 סטים כבדים וזה יותר טוב לי מאשר 4 בגלל זה אני מחלק את זה ונותן כמה לחיצות כדי לתת בכל לחיצה את המקסימום ופחות סטים ככה אני יכול לקרוע את עצמי ולקבל את התוצאות הכי טובות בשבילי ![]() אבל זה כבר אני לא יכול לקבוע זה כבר איך שהגוף שלי מגיב אני פשוט יודע שהוא מגיב יותר טוב ל-2 סטים כבדים מאשר ל-4 שכנראה יהיה כשל לבסוף... לגבי הפלייס בשיפוע אני אחשוב על זה יכול להיות שאתה צודק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() דאוס כמה זה high? אגב יפה אני רואה שהגעת ל230
![]() אני עובד עם 2 מדרגות סטנדרטיות של ריבוק לבוקס סקוואט שלי, זה יוצא כמעט a2g |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() ציטוט:
מעל 200 קילו לא ירדתי נמוך עד עכשיו . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() חזה עליון במוט,חזה עליון בדאמבלים=אותה תנועה תנסה לגוון בתנועות.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() באמת אין סיבה לעשות לחיצת חזה עם דאמבלים ועם מוט באותה תנועה. מה שכן יהיה טוב זה לעשות לחיצת חזה עם דאמבלים [עליון] ואז לחיצת חזה בסמית לעליון. או לעשות פלייס.
|
![]() |
![]() |