|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() nevermind :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה יפה שגדלת מ 210 קילו דדליפט אבל יכול ליהיות שהיית גודל יותר טוב עם תוכנית מפוצלת. ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() 77 קילו
178 12% אולי פחות שוקל כמוך,נמוך ממך ועל אחוז שומן נמוך יותר. אז אל תטיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
שוקל 30 קילו מעליך ובאותו אחוז שומן. זה אומר שהסגנון אימונים שלי טוב יותר ? לא ,זה אומר שזה יותר טוב בשביל המטרות שאני רוצה להשיג ss זה לא אמת אבסולוטית,העיקרון שמאחוריה זה אמת שחקוקה בסלע למתאמן המתחיל וכולנו מסכימים עם זה ,אבל התוכני בפני עצמה לא תורה מסיני ,ותעיף כבר את החתימה המרתיחה הזאת לפני שאני מטיס אותך מהפורום על חילול השם.
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() אני המתנשא? הוא זה שרשם שאני שלוח שחש הארדקור ששוקל 70 ק"ג..
לא קראת את התגובה שלו? אני טיפש,אני לא קורא,אני מדבר שטויות,אני שחיף(אם זה אני דווקא מסכים בתכלס),מטומטם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() PUPPY TIME!
![]() ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() תגידו, לא נמאס לכם להתווכח? זה כבר כמה חודשים שאתם רבים וחוזרים על אותם דברים, ולא מגיעים לשום מקום. הייתה הפסקה קצרה אחרי שנתנו באן לthe sun, rehos וקולדפייר, אבל אז עוד פעם הוויכוחים האין סופיים האלה חזרו...
![]() |
#8 |
|
![]() אני אומר שצריך לערוך כל פוסט ויכוח ולשים במקום זה תמונות של חיות, תוך שבוע אף אחד לא יתווכח
שלא לדבר על זה שזה ישעשע אותי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ושוב אני חוזר ואומר ,תעיף את החתימה הזאת או שתשנה את הכיתוב.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה דיון חשוב, אף פעם לא היה פה דיון כזה מעמיק על ss.
![]() |
#11 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ומהטענה של דניאל הוא אומר בדיוק כמוני. הכל בהתאם למטרות שלך המשקל שלי לא מעיד על כלום , רק על מה עובד עליי יותר טוב.. ויותר מהר ויותר אפקטיבי. בהתאם למטרות שלי , שזה לא ss ולא תוכניות נפח נמוך . כי SS לא עובד... לא עליי לפחות
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 10-09-09 בשעה 23:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() שכנעתם אותי ss זה חרא, האלפי מתאמנים של ריפטו פיקטיביים, אני פורש לabcde לפמפם ביי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם זה שהמתאמנים של ריפטו רואים תוצאות בצורה של עלייה במשקלי עבודה אני לא מתווכח, אבל בשביל מאסה יש תוכניות הרבה יותר טובות.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח תרשה לי לגכח על הטימטום שלך כשאתה מעלה משקלי עבודה אתה באופן ישיר עולה במאסת שריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אגב ריפטו זה לא PL, ריפטו מאמן אוכלוסייה כללית ולא ספורטאים. זה לא אומר שמי שרוצה להיות ספורטאי לא יתאמן אצלו, זה פשוט אומר שהשיטה שלו זה הדרך הכי טובה להפוך מתחיל לIntermediate - שם הוא כבר יתחיל להיות ספציפי וSS סיימה את תפקידה. Holy Templar, לא עשית SS או משהו שקרוב לזה. עשית עצימות נמוכה, נפח נמוך ותדירות בינונית במקרה הטוב בלי סקוואט ודדליפט. סגרנו את זה כבר הרבה פעמים והתגובות שלך לא תורמות לדיון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() די לרדת לרמת בגרות של הכלבלב שבתמונה. חבל שהרמת אטימות היא כל כך אבסולוטית כי בחיים אין שחור ולבן יש גם אפור וזה יפגע בכם בתחומים אחרים. שיהיה בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ויכוח ריפטו נגד bb נמאס..בואו ויכוח דת !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Fat bastard
|
![]() חפרתםםםםםםםםם!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בדיוק אותו דבר! :d
![]() |
#20 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מה שמגוחך בויכוח ריפטו נגד bb,
שריפטו זה pl, וbb זה bb. מילא המטרה לא הייתי מוגדרת, אבל שהמטרה היא bb אז זה די מגוחך. |
![]() |
![]() |