|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#241 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תתפלא אבל משקלי עבודה זה לא המדד היחידי לידע כי אתה לא באמת יודע מי עומד מולך כל הזמן יש לי מרצים בקורס שלא מרימים אפילו רבע מהמשקלי עבודה שלי ,אבל זה לא אומר שאני לא יכול ללמוד מהם משהו
![]() |
![]() |
#242 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() Moo - אתה מתנהג לגמרי לא לגיל שלך ואתה ממשיך בגישה מאוד מאוד אטומה. שים לב שאני כל הדיון מנוגד לדעות שלך אבל אף פעם לא שללתי אותם ואף פעם לא אמרתי אתה מזיין ת'שכל או ליצן או בא לשחק וכו'.
ועוד משהו ספציפי שאני חייב להעיר עליו כי זה עצבן אותי וזה ילדותיות והתנשאות מבחינתך. כתבת שהסקוואט שלך 160 ואני מאמין לך כי אתה מפרסם סרטונים וזה בהחלט הגיוני. הסקוואט שלי הוא 125, לא כמוך, אבל בהחלט בהחלט בהחלט בהחלט לא מגוחך לעומתך שאתה טוען שמשקלים שלי מגוחכים. ואני האחרון שיבוא להשוויץ במשקלים או לזרוק מספרים באוויר או בכלל לחשוב להתחרות עם מישהו מי מרים יותר. העניין שאני לא אבוא למישהו שעושה 100 סקוואט ואגיד לו שהמשקלים שלו מגוחכים. ועדיין לא ענית לי אם אתה נראה כמו מישהו שמרים 210 בדדליפט. כי בהסתכלות BB זה מה שחשוב. נערך לאחרונה על ידי Scylla, 08-09-09 בשעה 20:05. סיבה: תוספת |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מי שרושם שאני לא מרים 3 צלחות שבפועל אני מרים יותר אז אני אכנס בו עד הסוף וכן אם הוא צוחק על משקלי עבודה שלי או של מתאמני ss מבלי לגבות את זה במשקלי עבודה שלו, הוא ליצן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמה החצי סקווט? וכמה הסקווט המלא? נערך לאחרונה על ידי אבידן הקטן, 08-09-09 בשעה 20:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כתבתי: או שתגבה מה שאתה אומר, או שאל תדבר. המרצים שלך לא מרימים ולכן הם גם לא מדברים על המשקלים שלך. תעשה קריאה נוספת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Banned
|
![]() לאכול 8000 קלוריות כל אחד יכול
להרים 150 קילו לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מה זה משנה המשקלי עבודה של אנשים אחרים. מה הבעייה בלעבוד בפיצול? מה הבעייה בלאהוב bodybuilding? אני אישית נגד רצועות אבל למה שמי שרוצה לא יעבוד איתן? אם מישהו יכול לעבוד בנפח גבוה אז מה הבעייה שהוא יעשה את זה? לומר למישהו תעשה ss בלי לדעת עליו כלום זה לא נקרא לעזור.
![]() |
![]() |
#248 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אח שלי גיבור #3 תראה לי מישהו פה שעושה סקווט כמו שצריך ואתן לך זר שושנים כשלג דאשתקד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
![]() אני לא אתעצבן על זה ואגיב לך כמו בנאדם נורמלי. בשביל מה לרדת לרמה הזאת? כל עוד לא העליתי סרטונים אתה לא חייב להאמין לי שהוא מלא, אבל אל תשלול על הסף. אני לא צריך את הכרה שלך בסקוואט שלי אבל אל תצא מנק' הנחה שהוא בוודאות לא אמיתי / לא מלא / שקר וכזב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם העלבתי אותך אני מתנצל סליחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() moo אני חושב שיש פה אי הבנה
אני בכלל לא בא להתגרות בך במשקל שאתה מרים, זה ממש לא הקטע שלי זה היה לי מוזר שאתה עושה סקוואט 160 אבל מעלה סרטון של 120 אבל אז עברתי על הלוג שלך וראיתי שאתה צודק, טעות שלי אני לא רואה איך משקלי ההרמה שלי קשורים לפה, אני לא צוחק על אף אחד על כמה הוא מרים ואף לא עשיתי את זה בפעם ה100 מה שאני אומר זה שאם אתם כל כך בטוחים שSS עובד אז איפה כל הסקוואטרים של ה140 קילו? לא אכפת לי כמה הם מרימים אכפת לי שהשיטה מבטיחה את המספרים האלה למתאמנים וכמעט לא רואים אותם בינתיים רק קפצו עלי וקראו לי ליצן אבל עדיין אף אחד לא הביא לי דוגמה 1 למה שביקשתי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
חבר פעיל
|
![]() טוב יש כמה חברה עם משקל גוף בסביבות ה 80
שכרגע עובדים בסקווט 130~ מגובה בסרטונים בבערך 3 חודשי אימון ויש 2 מתחילים חודש עם התוכנית עם סקווט של בין 90-110 ק"ג גם מגובה בסרטונים אחי בן 14 שוקל 60 תוך 3 שבועות עושה סקווט 60 ודדליפט 70 (התחיל לעבוד עם 40 ק"ג בערך) |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
להיכן אתה דילגת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בטח אתה לא אחד כזה, ובכלל חשבתי שאני אח שלך גיבור #2, אבל בטח אתה בכלל לא מסתכל אפילו לאיזה משתמש אתה מגיב.
![]() |
![]() |
#257 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כי גוף האדם שונה מאדם לאדם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אח שלי גיבור #3 אני עושה סקוואט חלקי עם 300 קילו ורבע סקוואט עם 380. לא חושב שאתה יכול לדבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני מדבר עכשיו על דדליפט, והגירוי שהרחב גבי מקבל בתרגיל הזה הוא נמוך מאוד.
לא חשבת על זה שאולי ריפטו טועה?
![]() |
#260 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אדיוס
![]() |