|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() ו.. ?
אני ראיתי שיש כותרת בשם "אימונים" אם בא לי לכתוב על בלט זה ליגיטימי גם כתוב "הקהילה הגדולה בישראל לפיתוח גוף, תוזנה, אימונים, תוספי מזון ועוד" כל עוד אני לא משגע אף אחד, תורם למי ששואל אותי לשם מה שאני פה ואני עונה לכותרת אין בעיה אני לא אגיב בפורום פיתוח גוף תחרותי, אל תדאג |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר מתחיל
|
![]() אהבתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() נראה לי שמפתחי גוף בוחרים דווקא לגוון סוגים שונים של תרגילים לאותו שריר בתנוחות שונות ודווקא למשוך דאמבל ולא לעשות דדליפט מהסיבה שזה עובד שונה וההתמקדות בשריר היא שונה לכן לכל תרגיל יש יתרון מבחינה מסוימת על פני תרגיל אחר אחרת הם לא היו עושים את כל התרגילים האלה, יש פה ידע מאחורי כל האימונים שלהם הם לא עושים סתם תרגילים כל תרגיל והמטרה שלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
המשך יום טוב ואנאבולי ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וצריך שההרמה הראשונה תהיה מאוד כבדה (אני מדבר על אימוני מאסה, אימונים בחיטוב של ריקון גליקוגן ליגיטימי לבצע איך שbb מתאמנים) ל 99% מהפורום אין את ההרמה הראשונה הכבדה לכן צריך להביא אותה לשם בעזרת ss, 5x5, טקסס מתוד וכו' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאמר חדש שלי שעלה באתר "עושים פרסה" | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 137 | 05-12-08 20:20 |
הוספת תרגילי "משקולות חופשיים" לתוכנית אימונים, יועיל? | alpha | אימונים | 5 | 01-07-07 20:04 |
חחח "עומר הילד החזק ביותר במשקולות" אתם חייבים ליראות את זה. | gil-Nissim | פיתוח גוף-כללי | 117 | 10-05-07 15:16 |
איך עושים כפיפות בטן עם משקולות? | ohadhost | אימונים | 2 | 24-12-06 14:45 |