|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() בעקרון אחי היית אמור להתחיל את העמסה שלך 10 ימים מתחילת החיטוב.. העמסה הולכת במחזוריות כל 10 יום
קח קצת רקע- " קח קצת רקע על cc: פחמימות – 10-12 גרם פחמימות פר קילוגרם גוף רזה. זו כמות גדולה מאוד של פחמימות ובעיני זה עוזר מאוד למוטיבציה – לדעת שבסוף השבוע מגיע יום עם המון אוכל. עם זאת, ישנם סייגים: יש להגביל את צריכת הפרוקטוז [סוכר הפירות], סוכרוז [סוכר שולחני] והלקטוז [סוכר החלב] ולהתמקד בעיקר בגלוקוז ובעמילן – משמע אורז, פסטה, לחמים וכו'. מומלץ לא להפריז בצריכת הסיבים ביום זה, היא עשויה להקשות על האכילה ולגרום לאי נוחות בכמויות גבוהות. חלבון – 1.8 גרם חלבון פר קילוגרם גוף. יש לכלול בחישוב גם את החלבון ה"לא מלא" שמגיע ממקורות כמו לחם, פסטה וכו'. בד"כ אין צורך בצריכה מרובה של מקורות חלבון ביום זה. שומן – צריכה מינימלית ככל הניתן. מעבר לשומן שנמצא במקורות הפחמימות או החלבון, לא צורכים כלל שומן פרט לאומגה 3 כפי שצויין בימים הדלים בפחמימות." ואני ארחיב לך בהמשך אם תרצה פשוט אני מייבש את חבר שלי למטה כבר איזה 10 דקות ואני צריך ללכת למכון..
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מנטליות, איך אתם מתמודדים? | אדיר_כ | פיתוח גוף-כללי | 13 | 26-08-09 17:42 |
שאלה|אפשר לעשות ככה העמסה? | ao-ao | תזונה ותוספים | 4 | 29-08-08 15:20 |
אפשר לעשות אירובי ביום של העמסה? | Apocalipsa | תזונה ותוספים | 32 | 17-08-08 15:36 |
איך מתמודדים עם פרידה..? | hodayoosh *L* | פיתוח גוף-כללי | 84 | 24-08-07 05:43 |
אפשר להתאמן פחות מ-48 שעות? | עיראקי פיג'מה | אימונים | 10 | 06-04-07 11:48 |