|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() זה תרגיל בעייתי כי כנראה לא הוסבר להם המפרקים צריכים להיות "בצורה" מסויימת. המרפקים צריכים להיות ברוחב כתפיים, ולא פונים כלפי חוץ(רוחב) או פנים, משהו שלמתחילים קשה לעשות כנראה בפעמים הראשונות, לפחות במשקלים כבדים, אבל ברגע שמקבלים מודעות ותופסים את השיטה, התרגיל לא יהווה בעיה.
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כול עוד הטכניקה נכונה אין בעיות |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אנשים (ואני לא מדבר אל תמיר כי לא ראיתי את הביצוע שלו), שעושים את התרגיל הזה עם משקל כבד ומוציאים את כל המרפקים החוצה ככה שזה עובד גם על החזה , הם לא קולטים שהמרפקים צריכים להיות ברוחב כתפיים ולא "יוצאים" החוצה |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש גם אנשים שלא מורידים את המוט עד נגיעה בחזה איזה אפסים הם |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למען האמת אני עבדתי עם מרפקים בחוץ ב3-4 אימונים הראשונים שלי,עד שבחור נחמד הסביר לי שצריך לקרב מעט את המרפקים וזה ממש עובד חזק יותר על האחורית.עבדתי ככה חודשיים עד שבסוף סט אחד הרגשתי שהמרפק שלי תפוס בצורה מוזרה,שזו בעצם הדלקת. אין לי מושג איך זה קרא,לא ראיתי בעיה עם הטכניקה,יכול להיות שזה בגלל שהעלתי משקל בסט הזה מעט משקל. (2 קילו סך הכל)..
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שלומדים ממי שמנוסה ושומעים לעיצות ומצד שני מסבירים יפה אז לא צריך לריב ואז המטרה של הפורום הזה והקהילה הזו יכולות לבוא לידי ביטוי |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עשיתי כמה אימונים ככה שהמרפקים יוצאים כזה שהם לא נשארים במקום ואחר כך תיקנו אותי והיד אחורית שלי הייתה תפוסה איזה שבוע :d |
|
![]() |