|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מדבר על זה שמחזיקים משקולות / פלטות ומרימים את הכתפיים ומורידים , המאמן שלי אמר לי שזה לא מומלץ כי זה פוגע בצוואר ושתוך כדי האימון אני כבר עובד בעקיפין על הטרפזים , האם זה נכון שזה פוגע בצוואר?האם יש תרגיל אחר במקום? ושאני מרימים את הכפתיים אני צריך לעשות תנועה סיבובית בכאילו מאחורה לקדימה או קדימה אחורה?או פשוט רק להרים ולהוריד את הכתפיים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא ידוע לי שזה פוגע בצוואר, אבל הוא בעקרון צודק לגבי החלק השני בהודעה שלך. טרפזים עובדים מספיק בתרגילים אחרים (דדליפט, מתח, פרס וכו')
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע ב ab ככה שאני לא עושה דדליפט וגם לא סקוואט עדיין :/ אני יודע שזה לא קשור , אבל עדיין אין לי מושג למה אני לא עושה..(אני מתאמן 4.5 חודשים בערך) אז התשובה היא שכדאי להפסיק עם התרגיל הזה כי זה מספיק כבר הטרפזים בתרגילים אחרים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נגיד שהטרפזים יתפתחו יופי גם בלעדיו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממה בדיוק הטרפזים יתפתחו אם הוא לא עושה דדליפט?
תתחיל לעשות דדליפט ותעזוב את הבידוד הטיפשי הזה, זה לא רלוונטי אליך עד שאתה מתקדם
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה אתה טמבל
אם הוא היה חושב שדדליפט זה התרגיל היחיד שיפתח טרפז אולי הוא היה מתחיל לעשות דדליפט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לקליקים בצוואר | 4roxe | פציעות ספורט | 6 | 11-10-09 00:55 |
אימון אמות, טרפזים וגב תחתון, כן או לא? | offry | אימונים | 14 | 15-09-08 19:49 |
אי אימון רגליים פוגע בגדילה? | GT707 | אימונים | 26 | 05-08-08 12:52 |
אימון טרפזים... | Efi eLi | אימונים | 14 | 13-03-07 18:12 |
כאב בצוואר | Solaar | פציעות ספורט | 2 | 19-10-06 21:07 |