|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יכול להיות שהוא לר מגרה אותו כמו שצריך למרות המשקלים הגבוהים
שיעבוד על טכניקה כזאתי שירגיש את החזה נקרע ולא את הידיים והכתפיים נקרעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() כשאני התחלתי להתאמן אתה עדיין קיבלת הערה ביומן....אתה לא מתבייש לשאול אותי דבר כזה?
מה גם שבמקום לתת תשובה הגיונית אתה בוחר לעקוץ..אז זה מראה שלך אין תשובה...אבל זה בסדר אתה ילד ...זאטוט בן 18. מרבית מהמתאמנים לא עובדים על חזה בצוורה טובה..טכניקה טובה זה דבר שנרכש עם השנים ועם הניסיון..וכדי לדעת להעביר חלק גדול מהעומס לחזה ולא לכתפיים ולידיים צריך כמה שנים טובות של אימון..שאת זה אני בטוח שאין לך... אידיוט.
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 20-01-10 בשעה 03:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() ציטוט:
ליתר דיוק אני כמעט ולא מרגיש את החזה שלי.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לבצע התשה מוקדמת לחזה.. למשל לעשות תרגיל פשוט לחזה בוא נגיד פרפר במכונה יעודית ואז לעבור לתרגיל מורכב -לחיצת כזה.. ככה אתה בטוח תעייף את החזה קודם לפני השרירים הקטנים למשל יד אחורית בבנץ..
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי אחריו עוד תרגיל שבו אני כן מרגיש את השריר אפילו חזק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
לא הרגשתי את החזה והגב העליון שלי עובדים פעם אחת מאז שהתחלתי להתאמן, היום חזה זה החלק הכי חזק אצלי.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
זה שהחזה שלך זה החלק הכי חזק בגוף זהמעיד על גנטיקה כל מקרה לגופו..במקרה אחר החזה של מישהו אחר לא היה גודל אם הוא היה עובד באותה הדרך שלך...ואם החזה זה החלק הדומיננטי בגוף שלך הוא יכל להיות גדול יותר וטוב יותר ממה שהוא עכשיו... לscyla או איך שלא קוראים לך... מזה קשור הגיל?אני אתנשא על מי שבא לי במיוחד על זאטוט שהתחיל להתאמן לפני שנה וקרא קצת מאמרים..אני 4 שנים בפוורום ואת הידע שלי רכשתי מהטובים ביותר שהספיקו לעזוב שנים ספורות לפני שחשבתם להיכנס לפה...אל תפקפקו בידע שלי את מה שאני צריך לדעת אני יודע ובהרחבה ואת ..אומנם אני לא חסיד ריפטו וכל שיטות האימון הפלצניות שלכם זה לא אומר שאני מפגר או שבחיים לא התאמנתי את הפלצנות אני משאיר לכם ואת מה שצריך לדעת אני משאיר לי אני בטוח שהרוב במכון צועקים YEAH BUDDY כמו רוני קולמן או שמשחקים אותה הארדקור ולא באמת מתרכזים באיימון עצמו.
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 20-01-10 בשעה 20:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בזוקה אז אולי תלמד אותנו איך בלחיצה אפשר למקד את רוב העבודה לחזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
יש שתי אפשרויות, אם הייתי עושה את מה שאתה אומר אז - 1.הייתי שוקל יותר ובכך החזה שלי היה יותר גדול, כמו כל שאר הגוף. 2.החזה שלי היה יותר דומיננטי ביחס לשאר הגוף, דבר שאני לא רואה סיבה שיקרה. אין דבר כזה שאתה מתאמן כמו שצריך, עולה במשקל והחזה שלך לא גודל.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יותר צעיר ממך, מתאמן חצי מהזמן שאתה מתאמן ואני הרבה יותר גדול ממך ומרים הרבה יותר ממך, לפיכך אני גם יותר מבין ממך... ועכשיו בשפה קצת יותר בוגרת.. אין ולא מקצוען אחד בארץ בתחום הזה(מקצוען זה בנאדם בעל תארים בתחום, פיזיולוגיה,אנטומיה וכו'וניסיון של הרבה שנות אימונים ברמה תחרותית) לדוג' ריפטו היקר,ביל סטאר,לואי סימונס וכו' אז שאתה אומר לי שלמדת מילדים בני 18 בפורום או מאנשים שבאותה תקופה למדו לתואר ראשון ושנינו יודעים למי הכוונה.. זה לא שווה הרבה. יותר מ95% מהמתאמנים לא יודעים להתאמן למרות שהם מתאמנים מספר שנים.. אז שאתה אומר לי שאתה מתאמן 4 שנים בתור תרוץ לידע שלך זה שווה אתה יודע למה... על אחת כמה וכמה שלפי הרמה האינטלקטואלית שאתה מפגין פה אני בטוח שבחיים לא פתחת איזשהו ספר בתחום וניסית ללמוד משהו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
יצאת דיי אהבל כי אתה מנסה לבסס פה עובדות עליי על סמך זה שאתה לא מכיר אותי זה מעיד על האינטיליגנציה האדירה שנוזלת מהאוזניים שלך... תם הדיון שלי איתך..להתראות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה עם החזה. | offer18 | אימונים | 4 | 03-04-09 22:06 |
צריך עזרה בחיטוב החזה (בעיקר התחתון) | STM | אימונים | 4 | 04-03-09 22:39 |
אני צריך עזרה בפיתוח החזה | חולה^דיכאון | אימונים | 29 | 20-04-07 18:42 |