|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אחרת איך תסביר שאנשים מקבלים פאמפ בחזה..ומרגישים את החזה נקרע? כי הם יודעים לרכז את העומס שבמוט לחזה..יש לגרות את החזה ויש לגרות את החזה... ולא לעלות את המוט ולהוריד..תן למוט לנוח על הידיים ופשוט תבצע הרמה איטית ונקייה אל תתפוס את המוט רחב מדידיי קשה לסהביר את זה וזה יישמע אפילו מצחיק אבל בשלב ההרמה כשהידיים תופסות את המוט תנסה לדחוס את המשקל לחזה תוך כדי כיווץ של שרירי החזה בזמן ההרמה..
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 20-01-10 בשעה 04:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי שמץ של ספק שלפי התיאור שנתת אתה אפילו לא יודע ללחוץ ושלא לדבר על להתאמן... לגבי ההודעה הקודמת זה אפילו לא מכבודי לענות לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כל מה שאמרת פה בנוגע לתרגילים ידוע...צעיר. אתה מוזמן לדבר עם דנידין מהפורום שחלקתיא יתו אותו מכון ויגיד לך טוב מאוד אם אני יודע להתאמן ואיך ניראיתי כשעוד לא נגעתי בשיא שלי..לאחר פגרה ארוכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמשיך לחיות בסרטים שצריך למקד את העומס על החזה בלחיצת חזה, תרגיל מורכב נועד לגרות מספר שרירים,תוסיף משקל למוט ותאכל,הכל יגדל. "צעיר" ממש צחקתי שקראתי תתגובה שלך,פוזר מסכן. (למרות שלא אמרת זאת עליי,הרגשתי צורך לצחוק על התגובה שלך עקב הטמטום הרב שנכח בה) ![]()
If you can deadlift heavy and have solid shits, what more can you ask of life נערך לאחרונה על ידי נעל, 20-01-10 בשעה 21:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה לכם
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לבודד שריר, כמו פרפר, זה אומר גם להוריד משקלים באופן משמעותי, מה שאומר גם פחות עומס בסך הכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה עם החזה. | offer18 | אימונים | 4 | 03-04-09 22:06 |
צריך עזרה בחיטוב החזה (בעיקר התחתון) | STM | אימונים | 4 | 04-03-09 22:39 |
אני צריך עזרה בפיתוח החזה | חולה^דיכאון | אימונים | 29 | 20-04-07 18:42 |