|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המשתמש מושעה אבל אני אומר זאת , אם אתה מנסה להפעיל כוח על המוט אז מן הסתם אתה תעזור נכון ? נכון
אבל אם אתה רק מניח את הידיים , איפה העזרה כאן ? באמת שמישהו יבוא ויוציא אותי מפגר , אולי אני באמת לא מבין אבל אין הגיון בכך שבן אדם יזיז 100 קילו אם הוא לא רוצה בכך ולא עושה שום מאמץ . כמישהו מגיע למצב של כשל הפסורט עוזר לו והוא לא מניח רק את הידיים , רואים שהוא עוזר לו , זה נקרא לעזור מחינה פיזית. אבל לשים את היד? וואלה לא מבין ...
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש מה שנקרא כוח בלימה וכל מסה אפילו הקטנה ביותר שמופעלת כן גם לטיפה עם האצבע מורידה עומס מסויים. בגלל זה גם בנאדם ששוקל יותר מתנגד למוט בצורה אחרת. קיצר תפסיק להתווכח פה עם עובדות בפיזיקה. מה שהוא עשה לא ה rm1 שלו. ביצוע על הפנים וזהו. לא מבין מה אתה יוצא להגן עליו כאשר ברור שלעלות כזה סירטון יכול להועיל רק בשביל ביקורות ולא בשביל "הנה תראו כמה אני לוחץ" .
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה בנאדם שמדבר לעניין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי אישית ברגע שאני מגיע לכשל או כאשר אני מצבע חזרה אצבע על מוט לא עוזרת אלא כאשר הספוטר במתכוון מפעיל כוח בכדי לעזור לי. אתה ידוע מה, נניח ואתה מציג כאן עובדה מה זה בדיוק "עומס מסויים" ? כי שוב ברגע שמישהו יגע במוט עם עצבע לי זה לא יעזור , אולי התאוריה שאתה מציג היא נכונה אבל שוב ה"במידה מסויימת " הזה הוא מאוד שונה בין כשאתה שם אצבעות על מוט או כאשר אתה עוזר במתכוון , במקרה שלנו כאן אני לא חשוב שאצבע על מוט זו היא עזרה מורגשת או בשפה אחרת מורידה מספיק עומס . בחייכם היו פה אנשים שהעלו סרטונים שהספוטר עשה שם דדליפט עם המוט ואף אחד לא אמר כלום.. אני לא מנסה להגן על אף אחד , זה עבר בכלל לוויכוח שונה.
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מאמין אם אתה מספיק הוגן אתה תבוא ותגיד שהרגשת בהבדל או שפשוט הגעת לכשל ללא העזרה של הספוטר. אלה דברים שניסיתי עם מתאמנים והתוצאות היו בדיוק מה שאני מנסה להגיד לך פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
טעית, תפסיק לזיין תשכל, האצבע מורידה 2.37127272 קילו סבבה? זה עדיין משקל.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
פעם היה איזה אידיוט ששמר אליי מהסט הראשון הוא התחיל לעזור לי במתכוון . מקרה אחר , כשפעם ראשונה לחצי 110 קילו ל6-7 חזרות וכאשר הגעתי לכביכול כשל בחזרה השביעית וביקשתי מהספוטר לפניכן שכמעט ולא יעזור לכן הוא בקושי עזר או במילים שלנו פה "שם רק את הידיים על המוט" לא הרגשתי הבדל ונקרעתי בדיוק כמו בחזרה שלפני . סיימתי את החזרה , למה סיימתי אותה ? כי היה לי ת'אומץ וידעתי שמישהו אחר עומד מאחורי , אבל אני לא יכול לומר לך שהוא ממש עזר לי מבחינה פיזית.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() אז בגלל שיש לך הבנת נקרא של ילד בכיתה ב' אני מחרטט? טוב אחי...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם מי אני מדבר בכלל , כמובן אתה מעריץ של איזה גורו מה שמעניין אותך זה רק תאוריות וכביכול עובדות , ולא מה שאנשים מספרים מנסיון אישי. ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ביום שתגיע להבנת הנקרא כמ ושלי , טב עזוב מיותר בכלל לכתוב לך משהו אתה במילא תמשיך עם שלך, פשוט תקרא את התגובה הראשונה שלך ותבין ...[/quote]
קראתי אחי, אני פשוט צריך שתסביר לי כי אין לי הבנת נקרא כמו שלך.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
bench press ............ | shayos | פיתוח גוף-כללי | 13 | 11-10-09 20:34 |
Bench Press | Ferrari F430 | אימונים | 9 | 02-02-08 17:11 |
Bench Press | IRON-MASS | פציעות ספורט | 17 | 10-06-07 18:57 |
Bench press.. | IGOR | אימונים | 9 | 18-03-07 20:50 |