|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מכל תרגיל אפשר להפצע,גם אם הוא מבוצע נכון,תמיד יבוא איזהמשהו שיפריע,אם זה העלת משקל שלא במקום או כל דבר אחר. אני נפצעתי בזמנו בכתף משטות בבצפר לשלוש חודשים. נפצעתי בברך מסקוואט מפגר שהמאמן הבן ![]() ![]() ![]() ![]() נפצעתי מלחיצה צרפתית עד היום אני פצוע ואני מנסה לטפל בזה,כבר 5 חודשיים עוד מעט. כמו שאתה רואה מצב לא נעים,רוב הפציעות נגרמות משטויות ופשוט נמאס לי לשבת בבית,יצא לי שאני פצוע יותר ממה שאני מתאמן,אני בכלל חשבתי לפרוש מתחום הbb ושהוא לא בשבילי,אבל לא,לא רציתי לוותר כל כך מהר,והינה אני כאן,רוצה עוד צ'אנס,ולא אני לא רוצה לעשות תרגילים שאין לי איך ללמוד אותם. תודה על הכוונה הטובה ואני יודע שאתה רוצה לטובתי וגם אני הייתי מציע לעבוד בתכניות שכוללות את כל המורכבים אבל אני פשוט לא יכול כרגע,לפחות לא בהתחלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אבל אני כן ראיתי סרטים ביוטיוב ונסיתי לייסם אותם. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ראיתי סרטי הדרכה של מארק ריפטו על בנץ' ועל פרס. לא הבנתי כל מילה ומילה שהוא אמר שם אבל את הרעיון הכללי הבנתי פחות יותר בפרס. פרס-מרפקים צמודים לחזה עם מעט הרמה שלהם. מרימים מאחורי הראש ומורידים לאותו מצב שהמרפקים צמודים לחזה. בנץ'-האמת שלא הצלחתי כ"כ ללמוד משהו חדש חוץ מזה שלהוריד את המוט לבטן העליונה ואז להעלות חזרה למעלה. הבעיה במכון שלי שאין שם כלוב\מתקן לפרס וזה גורם לי לאתר דברים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני אומר את זה לטובתך תפסיק לעשות מעצמך צחוק וזה כולל בין היתר להפצע. ותקרא את הספר ss אם ככה אתה מבצע פרס ובנץ(אפילו לא קרוב ללהיות נכון) אני לא רוצה לחשוב איך עשית סקוואט ודדליפט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית אימונים | mgdown | אימונים | 1 | 22-07-09 17:56 |
תכנית אימונים! | arad muallem | אימונים | 1 | 21-02-09 10:29 |
תכנית אימונים ab | Avi555 | אימונים | 20 | 15-02-09 16:16 |
תכנית אימונים | ISR | פיתוח גוף-כללי | 5 | 17-01-09 09:31 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |