|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וכמה חלבון סתם מעניין
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מתכונן שוב לתחרות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
בהכנות לתחרות למדתי הרבה מאוד על עצמי, על התזונה ועל האימונים. וזה לא שלפני כן לא ידעתי. רציתי את זה כחוויה חד פעמית, אבל קשה לחיות בצורה כזו, אני מעריך מאוד אנשים שמתחרים שנה אחרי שנה. זה קשה מאוד מבחינה נפשית וכלכלית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמו שפסיכולוג חייב לקחת טיפול כחלק מתהליך הסמכתו ואת האמת זה יכל גם לעזור לך גם בלהשיג לקוחות פרטיים. כשיודעים שמדובר לא סתם במאמן אלא ברמה תחרותית אני בטוח שהפסדנו מתחרה בענף אבל קיבלנו מאמן עוד יותר טוב בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
כלום לא זז על פחות הארדגיינר ;[
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() מה קלוריות?
אני מינימום על 3500 ביום על משקל 74 אתה מציע לי לאכול פחות חלבון ויותר פחמימות? כבר עשיתי את זה, חוץ מעוד כמה קילו שומן זה לא נתן לי כלום
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
יכול להיות שהסגנון אימונים שלך פשוט לא אידאילי לעליה במסת שריר.
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() יכול להיות.
זה לא כל כך מעניין אותי גם ככה התכוונתי שכלום לא זז מתחת ל300 גרם חלבון מבחינת משקלי עבודה
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת-בנט אובר רו סרטון חדש שלי מהיום אשמח לביקורת. | The-One | אימונים | 12 | 06-05-09 03:01 |
לחיצת חזה 170 קילו 3 חזרות ....(סרטון) | RAZ55 | גלריות הגולשים | 35 | 04-10-08 17:41 |
סרטון של לחיצת חזה ויד קדמית | StaSus | גלריות הגולשים | 130 | 19-04-07 16:00 |