|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א אני סתם חושב שאתם אומרים עילוי גנטי זה קל לומר , מעבר לתוצאות ישנה השקעה אולי אם כל אחד היה משקיע כמוני כולם היו עילויים גנטיים?
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() רוב האנשים שמשקיעים כמוך לא מגיעים אליך בכלל ואפילו לא מתקרבים אליך, יש לך תוצאות מעולות ואני אישית הייתי מת להיות אתה מבחינת התוצאות, באמת שאתה גוף מטרה הגיוני בשבילי אם לא יותר. אני אומר לך את זה מהעובדה שפגשתי אנשים והרבה לא התקדמו בתוכניות של abc+. היו כאלה שהתקדמו לאט, היו כאלה שהתקדמו הרבה, היו כאלה שלא התקדמו בכלל אבל לפי מה ששמתי לב בסיס טוב למתאמן הוא משקלי עבודה, ובשלבים הראשונים של האימונים שזה אומר בכמה השנים הראשונות עליה במשקל העבודה מצביע פחות או יותר ישירות על עליה בכוח ובמסת השריר וזה מה שחשוב למתאמן הממוצע. שוב, זה לא שיש בעיה בתוכניות, הבעיה היא באנשים ובגלל זה מתאימים את התוכניות לאנשים כדי שהם יפיקו את המקסימום ואני בטוח שתסכים איתי שאם אחד יעשה 3 סטים של 5 בבנץ' פרס הוא יעלה במשקל העבודה יותר מהאשר אם הוא יעשה 5 סטים בנץ' ואז 5 סטים של פרפר ואז עוד 4 של לחיצה בשיפוע חיובי ואז קאבל קרוס לעוד 3. הוא אולי ירצח את עצמו אבל עליה ניכרת במשקל העבודה לא תהיה כי הוא יצטרך יותר זמן להתאושש והתאוששות היא המרכז כאן. אדם מתקדם כשהוא מתאושש מאימון לאימון ואם לא אז הוא לא. מקווה שתיקח את ההערות שלי לצומת לבך, אני לא מנסה בשום פנים ואופן לפגוע, רק להראות לך שיש גם משהו בנקודה שלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הציג לי את דברים בזווית שונה. תודה. כשמסבירים דברים זה נראה שונה. בכל מקרה אני אנסה עכשיו לעבור ל ab אני אעשה ראשון - שני ab רביעי - חמישי ab ושלישי שישי ושבת מנוחה אולי פעם בשבוע אירובי אני אכניס לתוכנית נראה מה תהיינה התוצאות ואני גם אוריד נפח 12 לשריר גדול ו6-9 לשריר קטן
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
מקווה שהab תראה תוצאות טובות שיהיה לך בהצלחה באימונים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חזרתי להתאמן!! Fbw שלושה פעמים בשבוע, דעתכם? | BiG_BuG | אימונים | 23 | 27-11-09 01:25 |
כמה פעמים להתאמן בשבוע ??..?? | gfdsz0 | אימונים | 2 | 06-11-09 10:58 |
Ab אפשר 5 פעמים בשבוע? | matzov1 | אימונים | 6 | 19-03-09 21:21 |
להתאמן פעמים ביום זה טוב? | coverme | אימונים | 7 | 04-05-08 20:42 |
כמה פעמים להתאמן בשבוע?? | eyal9388 | אימונים | 10 | 26-10-06 13:34 |