|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה תפריט מסודר יעזור לו ?
רק חלב וss יעזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מצאנו את הפתרון לשלום עולמי.
לגבי הבנט אובר - אני מכיר את 2 הוריאציות, אין נכון או לא נכון, אני מעדיף ונוח לי לעשות בצורה הזקופה יותר, לא מהרצפה (למרות שאני התחלתי להעזר בכלוב וכל חזרה להתחיל מגובה ברך מ0, זה עוזר לאחיזה והכל) דווקא טי באר אני מבצע בצורה יותר מכופפת ומקבילה לרצפה. אפשר לעשות את שני התרגילים בצורה הפוכה. לגבי הסקוואט - נכון סקוואט רחוק ממושלם, אבל בחייאת תעצרו ותחשבו שניה, איפה אנחנו חיים בגולד'ס ג'ים? באיזה מדינת פאוורליפטינג? מי בכלל יודע לעשות סקוואט? מי בכלל עושה כאן סקוואט חופשי? מעטים האנשים שעושים סקוואט בסמית'... ובכלל חצי מהמתאמנים לא עושים רגליים. אז ילד בן 15 שעושה חופשי, ויורד לרמה סבירה ולא באמת רבע סקוואט כמו שאני בעבר ועוד רבים ורוב הסקוואטרים החופשיים יורדים.. אז יוצאים עליו? הלוואי עלי להיות במצבו בגיל 15. לגבי עניין החגורה - אני יודע מה חגורה נותנת ולחץ תוך בטני וכו' וכו', מה שזה גורם בפועל זה לשמור את האזור דרוך ומכווץ, פשוט ניסוח אחר.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פעם ראשונה מעלה פה-8 חודשי אימונים! | גבריאל | גלריות הגולשים | 10 | 08-11-09 12:52 |
בקשה, סירטון פוזינג | אנדרוליזם | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 18-08-09 22:27 |
תכנית אימונים ראשונה שלי | Some1FromTheHell | אימונים | 2 | 22-05-09 18:21 |
סירטון פוזינג שלי | ahtung | גלריות הגולשים | 44 | 25-01-08 01:51 |