|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() אתם מדברים על ה"ריפטואיסטים" שהss מעוור אותם? הגישת אנטי-ריפטו שלכם מעוורת אותכם כשאתם יודעים שלשחיף במצב שלו יהיה הכי טוב ss.
מה אתם מזיינים תשכל על תרגילים ספציפיים וכו'? מה אתם חושבים שהוא עושה באימוני כדורגל חוץ מלשחק כדורגל? על האש? אני כספורטאי ראיתי את השינוי שנוצר כתוצאה מתכנית ליניארית, לא אני ולא האנשים שמתאמנים איתי מאמינים לשינוי.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
לי אישית יש כמה מתאמנין כאלה אבל הם מתחזקים בצורה מדהימה והביצועים שלהם במגרש השתפרו מאוד אני לא אומר שss לא מתאימה...היא יכולה להתאים אבל יש עדיפות לתכניות אחרות שישפרו ביצועים במגרש בצורה טובה יותר מאשר שss מסוגלת לעשות בכל אופן הרעיון בתכנית לספורטאים לוקחת עקרונות מss ומוסיפה להם כמה דברים [ולפעמים משנים כמה דברים] ככה אני עובד וככה זה הוציא ביצועים מצוינים-אני מאמין שיש עוד שיטות ותכניות טובות אבל ss כמו שהיא לא אופטימלית
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
זה בערך כמו להגיד שהרבה כדורגלנים לא מצליחים לבעוט בכדור. אני מכיר מישהו (שגמרתי לו לעשות ss) והוא העלה תסקוואט ב50 קילו בצורה ליניארית בלי לעלות במשקל, והוא היה ספורטאי מאוד חזק כבר לפני זה. אני לא מבין איך תתן לכדורגלן תכנית יותר יעילה כשהוא חלש בטירוף. אה ודרך אגב, היו ימים שהייתי מתאמן 3 אימונים ביום (עזבו למה, זה לא רלוונטי) והייתי מוציא בסביבות ה5K, הייתי אוכל 8K, אז נכון זה אומר שאת כל היום שלך תבזבז בלאכול, אבל זה מה יש.
נערך לאחרונה על ידי Tapit, 01-12-09 בשעה 21:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא חלש בטירוף (אם התכוונת אליי) ציינתי שהתאמנתי שנה שעברה בחדר כושר ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית ab מה יש לשנות? | DanielML | אימונים | 15 | 18-04-09 15:47 |
חייב טובה ענקיתתת | ///Efi/// | פיתוח גוף-כללי | 18 | 12-05-08 21:21 |
שבוע טוב אנשים + טובה ענקית | aaSH | פיתוח גוף-כללי | 4 | 15-03-08 18:51 |
חברים אני חייב תוכנית אימונים טובה מאוד ל-3 פעמים בשבוע | Igor17 | אימונים | 16 | 08-11-06 22:16 |
תוכנית אימון +שאלות..חייב עזרהה ממש חייב.. | שאול | אימונים | 3 | 04-10-06 21:21 |