![]() |
נמאס לי ! חייב תוכנית טובה ולא לשנות כל שבוע !
אני לא מצליח להחליט על איזה תוכנית כי שוללים את כל התוכניות שמציעים לי..
אז בבקשה.. אם מישהו יוכל להרכיב לי תוכנית מסודרת שאני אוכל לעשות באופן קבוע ולהתפתח. אז ככה : אני משחק כדורגל בעמדת שוער בעל מבנה גוף פחות או יותר רזה יחסית. אני בן 15 וחודשיים והתאמנתי בחד"כ פעמיים בשבוע בשנה שעברה (בחד"כ של הקבוצה) עכשיו עזבתי לקבוצה אחרת ואין פה חדר כושר מסודר אז הבאתי ספת כושר וכמובן מוט ומשקולות. חשוב לציין שאני מתאמן עם הקבוצה באימוני כדורגל שלא מתמקדים בכוח כל יום חוץ מיום ראשון (שבת משחק). מה עוד צריך לציין? |
Ss וכל מילה מיותרת
|
יש הרבה סגנונות של ss לא ? תוכל לרשום פה או להביא לי לינק?
|
ציטוט:
לפני הכל,מה המטרה שלך באימוני משקולות?מה אתה רוצה להוציא מהם? |
אני רוצה להתחזק בעיקר.. פשוט אם אני עולה לכדור גובה להיות יותר חזק מהשחקן שעולה איתי נגיד..
חשוב לי לשפר גם את הכוח מתפרץ ( ניתור, יציאה מהמקום וכו') |
ציטוט:
למה אף פעם לא לחשוב מטר מעבר לברור |
ציטוט:
|
|
אין לי כלוב בבית ואני מתאמן בבית ומסתדר אחלה...
והוא עוד רוצה להתחזק אז מה יותר טוב מss? |
ציטוט:
ss זאת תכנית שלא תתאים לספורטאים כמו כדורגלנים אני באמת שוקל לכתוב מאמר על זה כדי שתוציאו את הראש מהתחת כבר |
אז על מה היא מדברת? הוא רוצה להתחזק כדי להיות יותר מאסיבי למרות שאם הוא שוער הוא לא צריך כל כך כוח...
תכתוב, יעניין אותי... תעלה לפה שאתה מסיים. |
ציטוט:
Power ו-strengt מקווה שלא טעיתי באיות בכל אופן אני אכתוב על זה או אפרסם תכנית אימונים שאני נותן לכדורגלנים צעירים |
יש לי מתאמן דומה למצב שלך, דווקא פה כן תתאים ss עם כמה שינויים קלים, במקרה ויש לך את המוטיבציה ללמוד את התרגילים לבד מהאינטרנט (כי אמרת אתה מתאמן בבית-ולהעלות סירטונים שיעירו לך על הטכניקה כי זה חשוב) אז הייתי מציע לך לעשות את הדבר הבא:
סקוואט 5*3 בנץ' פרס 5*3 דדליפט 5*1 תאומים בסמית 12*2 סקוואט 5*3 פרס 5*3 מתח 3*f ( עושה בכל סט כמה שאתה יכול) ללמוד את הטכניקה של פאוור קלין (תרגיל מצויין לכוח מתפרץ). עכשיו בתחילת התוכנית תעשה את האימון ביום חמישי(או שישי תלוי איך אתה בוחר להתאמן) אימון קל-משמע 80% מהמשקל שעשית יומיים לפני. במקרה ואתה רוצה לשפר כוח-כוח מתפרץ, בשילוב נכון של אימוני כושר זאת תיהיה תוכנית טובה בשבילך. הייתי ממליץ לך גם להיות על מאזן ניטרלי עם פלוס קטן. |
ציטוט:
|
אתה צריך לשפר אז כוח מתפרץ..המאמן שוערים לא עובד איתך על זה??
יש הרבה דרכים לשפר את זה..סקאווט ודדליפט הם לא יעזרו...מה שכן פאוואר קלין מאוד מאוד יעזור לזה.. |
ציטוט:
בהצלחה |
אלה אימונים שהומצאו למטרה שלך
http://www.youtube.com/watch?v=S8VdFyHyZZ8 במיוחד זה אבל הטכניקה פה חשובה http://www.youtube.com/watch?v=CAkmUd7U8o8 http://www.youtube.com/watch?v=SUmKM6Vj2dE |
אני אישית דווקא חושב שss כן יקדם אותו במטרה שלו ואני בכלל לא מהריפטואיסטים...
ותכל'ס אין לי מושג מה ההבדל בין כוח לחוזק. |
לסיכום, מישהו יוכל לארגן לי תוכנית טובה ומסודרת שאני אתחיל להתאמן?
|
תחפש ws4b תודה שגיא הזכיר לי אותה :)
בכל אופן סקוואט ודדליפט בטח יעזרו פאוור קלין לא ממש בכל אופן צריך להסתכל על המטרות ועל האימון הפונקציונלי שיתאים לו כשיהיה לי זמן אני אשב על מאמר כולל תכנית |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ