|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מכיר את הטענה של ריפ. מה הנקודה?
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() סתם רציתי לדעת מה יש לך לומר על זה...
![]() |
#66 |
|
![]() שכל אחד יבנה את האימון שלו עם איזה תנועות שהוא חושב שמתאימות למטרות שלו. אני אישית מעדיף לעשות תנועה קצת אחרת מאשר כל הזמן אותו הסקוואט. ואני גם מעדיף pr על פני סתם עבודה משעממת עם סט חימום
![]() |
#67 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מצד אחד אני מסכים עם ההנחה שמתאמן מתחיל וגם מתקדם צריך להתמקד בעיקר בתרגילי בסיס, ובעיקר בירידה לטווח חזרות נמוך כי אני רואה אנשים ש"מפחדים" לרדת ל5-6 ואפילו לרדת ל8. וזה פוגע בהם כי קשה למתאמן מתחיל להגיע בדיוק לגבול ב10-12 חזרות לעומת 5-6 שקל מאוד לקבוע את המשקל שתוכל להרים. מצד שני אני אישית לא חושב שצריך להתמקד אך ורק בטווח הזה ויש מקום להכניס סטים של עבודה ל8-10 אולי לפני הסט הכבד של 5-6 (סביר להניח שזה יפגע במשקל - נכון) ויצא לי במהלך הזמן לראות אנשים מאוד מאוד חזקים שעושים ss אבל מצד שני לא נראים כאילו הם מרימים חצי מזה. לחלק מהאנשים חוזק זה המטרה העיקרית, לחלק זה המראה. לא מסכים שזה חופף ב100%.
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]() יש עוד כמה סיבות ...
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
ובשביל זה יש back off sets
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מעניין אותי רק המראה אז מה עדיף התוכנית שנעל הביא לי? (תודה רבה נעל אני לא יודע איך קוראים לך אחי) זאתי.. a squat 3x6 power clean 2x3 לחיצת חזה בשכיבה מוט חופשי 3x5-8 אם אתה חייב תוסיף: פרפר עם דאמבלים 2x8 או מקבילים 2x8 כפיפות בעמידה עם מוט 2x8 תאומים 2x8 b deadlift 2x6 press 3x5-6 לא צריך יותר front squat 3x6 חתירה 2x8 [tbar\bor etc מתח באיזה וריאציה שבא לך 2x max לחיצה באחיזה צרה close grip benchpress 2x8 או מה שMoo הביא לי? זאתי.. A squat 3x5 לחיצת חזה בשכיבה מוט חופשי 3x5 מתח בסופיניצה עם משקל 3x5 כפיפת מרפק עם מוט 2x6-8 b פרונט סקווט/סקווט קל 3x5 (אופציה) deadlift 3x5 פרס 3x5 dips 3x5 (עם משקל) תאומים (אם ממש בא לך) תודה לכולם.. ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() מה זה back off sets. ואני לא חושב שהם מתאמנים חודשיים, פחות ממני סביר להניח, אבל לא חושב לרמה של חודשיים. לא רוצה להכנס מי האנשים הספציפים כדי לא להעליב / להכנס לויכוחים מיותרים. ככה או ככה זה מוכיח (לי לפחות) שכוח ומאסת שריר לא מתקדמים ביחס ליניארי.
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() נו, אז אם הם מתאמנים 3 חודשים (סתם דוגמה, אל תקפוץ על זה) ונראים קצת פחות ממך שאתה מתאמן 6 חודשים, אבל הם מרימים הרבה יותר ממך, נראה לך שעוד 3 חודשים הם לא יהיו יותר גדולים ממה שהיית?
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי הרבה יותר ממני אמרתי יותר ממני, לפי הסרטונים נראה שיש הבדל די גדול בגודל ביני לבינם (מנקודת הראות שלי ואני מנסה להיות אובייקטיבי ואני לא חושב שאני מפלצת או משהו). ברגע שאני אראה בחור שעבר את כל התהליך מss ל5x5 והגיע בטווח זמן קצר למאסה מדהימה ביחס לזמן, אני אתחיל לחשוב פעמיים.
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
להגנה חד פעמית של הצד של הריפטואיסטים עודד הוא דוגמא טובה למישהו שעלה הרבה מסה בזמן קצר עם תוכניות מהסוג הזה,אבל מצד שני הוא הדוגמא היחידה שאני יכול לחשוב עליה.
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() לא מעניין אותי כוח בכלל (אבל מצד שני moo אומר שכוח מוביל לגודל ולמאסה)
מעניין אותי רק המראה אז מה עדיף התוכנית שנעל הביא לי? (תודה רבה נעל אני לא יודע איך קוראים לך אחי) זאתי.. a squat 3x6 power clean 2x3 לחיצת חזה בשכיבה מוט חופשי 3x5-8 אם אתה חייב תוסיף: פרפר עם דאמבלים 2x8 או מקבילים 2x8 כפיפות בעמידה עם מוט 2x8 תאומים 2x8 b deadlift 2x6 press 3x5-6 לא צריך יותר front squat 3x6 חתירה 2x8 [tbar\bor etc מתח באיזה וריאציה שבא לך 2x max לחיצה באחיזה צרה close grip benchpress 2x8 או מה שMoo הביא לי? זאתי.. A squat 3x5 לחיצת חזה בשכיבה מוט חופשי 3x5 מתח בסופיניצה עם משקל 3x5 כפיפת מרפק עם מוט 2x6-8 b פרונט סקווט/סקווט קל 3x5 (אופציה) deadlift 3x5 פרס 3x5 dips 3x5 (עם משקל) תאומים (אם ממש בא לך) ?? תודה
![]() |
#79 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() לדעתי התוכנית של moo עדיפה. אתה בכלל יודע לעשות פאוורקלין?
![]() |
#80 |
Gay lord
|
![]() ארבל גם moo עלה הרבה בזמן קצר עם התוכניות מהסוג הזה
|
![]() |
![]() |