|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() למה זה בזבוז זמן? מה הבעייה בלהוסיף 2-3 סטים ליד קדמית/אחורית למתאמן מתחיל?
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר באותה מידה לומר למה לא להוסיף כמה קילומטרים ריצה בסוף כל אימון, מה הבעיה? אולי גם כמה סטים לתאומים, כמה סטים, לבטן, כמה סטים לאמות, כמה סטים לטרפזים... השאלה היא לא למה לא, זה למה כן?
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אתם פשוט הורסים את הפורום עכשיו אני מבין למה כולם עוזבים
לעניין אין דבר כזה 2 התרגילים הכי טובים ליד קדמית או הכי ממולצים אם אתה כבר עובד תעשה תרגיל עם מוט ותרגיל שני עם דאמבלים
![]() |
#24 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מי בדיוק עזב? כל מי שעזב עזב מפאת חוסר זמן או השעייה, זה לפחות מה שידוע לי...
![]() |
#25 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
הוא צדק היו פה מיליון הודעות שהרסו את הפוסט . והן נמחקו . בוא נשמור על הנושא ונכבד את פותח הפוסט
![]() |
![]() |
#26 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אתה ענית לעצמך בשאלה שלך אבל לא נפתח על זה דיון
![]() |
#27 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() לא אמרתי שלא היו פה הודעות לא רלוונטיות, אבל אני באמת לא זוכר שמישהו עזב בגלל שאנשים פה כתבו שss עדיפה על אימוני נפח.
![]() |
#28 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
לא מדובר פה על זה שעזבו בגלל הוויכוח התמידי על ss או נפח. זה בכלל לא האישיו... עזוב , בוא נוותר על זה כאן , כי זה לא קשור לאשכול הזה.. יש לי מסנג'ר או אימייל אני אשמח להסביר לך הכל שם ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() באופן כללי זה אומר שמערכת העצבים תעדיף לגייס קודם שרירים קטנים בעלי עלות אנרגטית נמוכה וככל שדרישות הכוח יגדלו יכנסו שרירים גדולים יותר לפעולה (דוגמאות טובות ברמת המפרק הבודד הם האנקונאוס והטרייספס, והסופינטור והבייספס).
בצורה פרקטית זה אומר שבמתח לדוגמא לא ממש אפשר להגיע לערכי כוח מוחלטים של שרירי הגב בלי להגיע לערכי כוח המוחלטים של שרירים קטנים יותר דוגמאת כופפי מרפק.
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התרומה של זה מזערית אתה יכול לעשות את זה, זה כמעט ולא פוגע בהתאוששות אבל זה לא נותן הרבה לעומת זאת אם תמשוך כבד ואחר כך תתן סט אחד או שניים בלבד של כפיפות מרפקים זה יתן יותר לא צריך כ"כ הרבה תרגילים מובודדים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() הגישה היא מאוד פשוטה. עומס פרוגרסיבי לאורך תקופה זה מה שגורם לגדילה. אז אני הולך לעשות דברים באימון שלי שיתרמו כמה שיותר לזה, ולא הולך לעשות דברים שיתרמו לי פחות (אם בכלל) וסתם ייקחו לי אנרגיה.
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() זה כבר תלוי בגנטיקה של המתאמן, למרות שלרוב האנשים זה בסדר גמור.
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מה הכנסת גנטיקה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() יש אנשים שנפח גבוה עובד עליהם יותר טוב מנפח נמוך ויש אנשים שאצלם זה הפוך.
מה שקובע את זה זו הגנטיקה של המתאמן.
![]() |
#37 |
|
![]() אני אשמח לשמוע על מה אתה מבסס את זה
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרתי יש אנשים שיותר טוב להם נפח גבוה ויש אנשים שעדיף בשבילם נפח נמוך,
זו עובדה ואני מקווה שאני לא צריך להסביר לכם את זה. מה שקובע את הנתונים שמשפיעים על כך זו הגנטיקה של המתאמן.
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה מאיפה הסקת שזה עובדה ? זה שיש אנשים ליצנים שלא יודעים להתאמן, אתה לא יכול להסיק מזה כלום מה קשור הגנטיקה ? הגנטיקה תקבע מתי תתקע ומה הסף הגנטי שלך במעברים בין הרמות של המתאמן ובכלל |
|
![]() |
![]() |