|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() נתונים :
גיל : 15 גובה : 1.86 משקל : 65 ק"ג עובד על תוכנית ss תפריט : ארוחת בוקר : 4 פרוסות לחם 2 פרוסות גבינה צהובה כוס חלב אורחת עשר : 4 פרוסות לחם 2 פרוסות פסטרמה ארוחת צהריים : חזה עוף מבושל / קציצות אורז / פסטה כף שמן זית ארוחה לפני אימון : 2 פירות ארוחה אחרי אימון : 6 פרוסות לחם קופסאת טונה 100 ג' כוס חלב ארוחת ערב : 2 ביצים 3 פרוסות לחם 3 פרוסות פסטרמה לפני שינה : 2 פרוסות לחם 1 פרוסות גבינה ערכים תזונתיים : סה"כ קלוריות: 3488 קלוריות סה"כ חלבון: 256.1 גרם סה"כ שומן: 81.8 גרם סה"כ פחמימות: 425.8 גרם סה"כ כולסטרול: 871.6 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 5.3 גרם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה כמו תפריט חיטוב...
אתה חישבת נכון 3500 קלוריות?! עריכה: בכלל, כל הערכים שציינת נראה לי מצוצים מהאצבע. אני לא רואה פה בחיים 250 גרם חלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הגיוני, וכמות חלבון גבוהה מדי לדעתי למשקל שלך.. [לא שיהיה נזק סתם קשה לאכול כזאת כמות וכבד יותר]
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה תמונה מאיפה שחישבתי עם הערכים וכל דבר כמה קלוריות .. ![]() מה תפריט חיטוב .. אם הוא לא מדוייק תן לי משהו מדוייק ותעזרו לי בהכנת תפריט טוב ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ?!
לפי התפריט אין מצב שאלו הערכים...אתה לא משתמש טוב במחשבון כניראה...משהו מוזר לאללה וגם אם נכון הרבהההה יותר מידי חלבון
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לבחור 2 פרוסות או 4 פרוסות ? קופסאת טונה אחת או שתיים ? חחח קיצר מישהו יכול לעזור לי בבניית תפריט רצינית לתקופת מאסה .. בלי בעיה בלעלות באחוז שומן מצדי שיהיה אוף סיזן ... בבקשה ? תודה לכל מי שיתנדב לעזור לי הוא בחור טוב ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הערכים בגולנגו מזייפים קצת.
נסה את המחשבון הזה: http://www.netogreen.co.il/Calculato...-Calories.aspx חוץ מזה תבנה את התפריט ע"פ העקרונות הבאים. חלבון:X2.5 ממשקל גופך. שומן:X1 ממשקל גופך. פחמימות:כל השאר.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני פשוט שם מה שאני בדרך כלל יאכל .. נגיד אם בצהריים אני בדרך כלל אוכל חזה עוף ופסטה .. אז זה מה שאני שם + תוספת בשביל להגיע למאזן קלורי חיובי ולהיות בתקופת מסה ... וזה מה שיוצר לי תתפריט . אז איך אני עושה את זה כמו שאתה אומר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתה חישבת חלבון וחלמון בנפרד....אני מניח שעשית עוד כמה שטויות כאלה....
יצא לך 3 ומשהו חלבון לכל קילו גוף בערך.....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיצר לא משנה אני משתמש במחשבון הזה : http://www.netogreen.co.il/calculato...-calories.aspx הרבה יותר טוב ! אבל אני שם רק חצי יום ממה שאני מתכונן לאכול ובדרך כלל אוכל וכבר אני עובר את כמות החלבון שאני צריך ... מבלי לסיים את היום ! אני צריך עזרה ממישהו קצת יותר מבין ומקצועי ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה כנראה מגיע לרמה גבוהה של חלבון כי אתה סופר גם חלבון מלחם ופסטות וכל מיני
אל תחשיב את זה כשאתה סופר חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אוכל 130 גרם פסטרמה בארוחה?
לא נראה לי... זה בערך 10 פרוסות כן?.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() 20-25 גרם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא 25 זה גבינה פסטרמה זה דק יותר..
לפחות אצלי פורסם דק 500גרם זה בערך 40 פרוסות או 30 אנערף.. בכל מקרה 130גרם של פסטרמה זה הרבה. לא שזה רע..
![]() |
#16 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() לא אחי זה איזה 7-8 פרוסות
והערכים לא נראים הגיוניים בכלל..
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אז רגע שאני סופר כמות חלבון מה להחשיב ?
אמרתם לי לחם ופסטה לא להחשיב ... אז מה כן ? |
![]() |
![]() |