|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבנתי את ההבדל בין prrs לhst, בhst הבלוק מחולק ל3 שבועות גם כן, כל שבוע טווח אחר. מה ההבדלים?
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() שבhst אין את כל הסופר סטים והדרופ סטים שיש בשבוע ה"שוק" בprrs.
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב (...)
בכל מקרה, HST נשמע לי יותר רציני כי יש עבודה של כל הגוף בכל אימון והנפח מתאים לעבודה עצימה (2-3 סטים Across אם אני לא טועה). כך או כך עוד לא שמעתי מישהו שעשה מדקאו ורצה לעבור לתכנית אחרת לאורך כל השלב שהוא עוד יכול להתקדם ליניארית. בדרך כלל זה הפוך, כשאתה כבר Advanced אתה מת לחזור לתכניות הליניאריות השבועיות הפשוטות יותר.
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שאני אוהב בתוכנית הזאת היא לפחות ביינתים כמעט בכל תרגיל ותרגיל שברתי שיאים, ובימים של ה70% ואפילו 80-85%, אני ממש שם לב שטכניקה והתונעה שלי משתפרות כי אני נותן על זה דגש... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למי ששאל למה 15 - זאת תוכנית שבדקו מחקרית ומצאו שהיא מטיבה עם היפרטרופיה. 15 חזרות זה נחמד כדי "לרפא ולהחיות" את הרקמות הרכות. מעבר לכך, היפרטרופיה מתרחשת גם בטווח הזה במידה מסויימת, וזה באופן כללי התוכנית הכתובה. 15 חזרות זה לא כזה נורא. רק הסקוואטים יהיו קשים בשבוע השני של זה בגלל החומצות חלב, ובאופן כללי אולי גם תרגישו מותשים אחרי הסקוואט ועוד תרגיל לרגליים שתבחרו. אבל אם קצת קשה אז מוותרים? ![]() |
|
![]() |