ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-11-09, 15:16   #1
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

אם השיפור ב3 שבועות כביכול זה מה שמטריד אותך בprrs, שזה כביכול "חסרון" של התוכנית, אז זה לא בדיוק ככה כי אתה משתפר בכל שבוע נתון (מצב אופטימלי כמובן) ולא רק בשבוע מסויים, האינדיקציה היא ל3 שבועות אבל השיפור הוא לאורך כל הזמן. אצלי לדוגמא שאני מבצע סקוואט כבד פעם ב3 שבועות (תחסכו את התגובות), בשבוע השני סקוואט ל12 חזרות, ובשבוע השלישי סקוואט בסמית' רחמנא ליצלן (סופר סט + סקוואט כבר = חוסר בטיחות שאני מעדיף לא לקחת) ואחרי שהתייצבתי על משקל בסקוואט (אחרי העליה הראשונית הרצופה שמתחילים לעבוד על תרגיל חזק) העליתי השבוע עוד 9 ק"ג על המוט, לאחר שפעם קודמת הצלחתי 5 חזרות (השאיפה היא 3-4) והצלחתי 6 חזרות הפעם. אני בכלל ציפיתי לעשות 3-4 גג. לא רק שהעליתי משקל ולא מעט, גם עליתי בחזרות. עד עכשיו אני בהלם. (עוד ביום שהייתי עייף וקמתי רגע לפני ולא אכלתי כמו שצריך וכבר הכנתי את התירוצים למה זה לא ילך טוב) אני אמנע מלזרוק משקל מאחר והבנתי שזה טעות כאן, בוא נגיד שהוא היה טוב+, לא מטורף, תלת ספרתי כמובן. Prrs גם תוכנית מאוד ורסטילית אתה יכול להגמיש אותה לצרכים שלך...
Scylla מנותק  
ישן 01-11-09, 16:24   #2
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
אם השיפור ב3 שבועות כביכול זה מה שמטריד אותך בprrs, שזה כביכול "חסרון" של התוכנית, אז זה לא בדיוק ככה כי אתה משתפר בכל שבוע נתון (מצב אופטימלי כמובן) ולא רק בשבוע מסויים, האינדיקציה היא ל3 שבועות אבל השיפור הוא לאורך כל הזמן. אצלי לדוגמא שאני מבצע סקוואט כבד פעם ב3 שבועות (תחסכו את התגובות), בשבוע השני סקוואט ל12 חזרות, ובשבוע השלישי סקוואט בסמית' רחמנא ליצלן (סופר סט + סקוואט כבר = חוסר בטיחות שאני מעדיף לא לקחת) ואחרי שהתייצבתי על משקל בסקוואט (אחרי העליה הראשונית הרצופה שמתחילים לעבוד על תרגיל חזק) העליתי השבוע עוד 9 ק"ג על המוט, לאחר שפעם קודמת הצלחתי 5 חזרות (השאיפה היא 3-4) והצלחתי 6 חזרות הפעם. אני בכלל ציפיתי לעשות 3-4 גג. לא רק שהעליתי משקל ולא מעט, גם עליתי בחזרות. עד עכשיו אני בהלם. (עוד ביום שהייתי עייף וקמתי רגע לפני ולא אכלתי כמו שצריך וכבר הכנתי את התירוצים למה זה לא ילך טוב) אני אמנע מלזרוק משקל מאחר והבנתי שזה טעות כאן, בוא נגיד שהוא היה טוב+, לא מטורף, תלת ספרתי כמובן. Prrs גם תוכנית מאוד ורסטילית אתה יכול להגמיש אותה לצרכים שלך...
ואללה על ההודעה הזו הרווחת ביושר את התואר "ליצן השנה"

כמה שטויות בתוכנית אחת

אני אומר את זה בלי לריב, פשוט תסביר לי למה אתה עושה את זה ?
ולמה אתה חושב שזה מה שיקדם אותך ?

אין דבר כזה סקווט כבד ל12 חזרות
אין דבר כזה סקווט בסמית
איך אפשר לעבוד חזק בטווחים כאלה ?
ולמה כל התרגילים/דרופסטים ?
moo מנותק  
ישן 01-11-09, 16:42   #3
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה

כמה שטויות בתוכנית אחת

אין דבר כזה סקווט בסמית
התוכנית הזאת מקדמת עשרות מתאמנים אישיים של אריק ברוזר ולא מעט מתאמנים שלי בצורה טבעית
להגיד שהיא שטויות כשהיא מספקת תוצאות מאוד טובות בשטח זה קפיצה מעל הפופיק

מעבר לכך שאני מתאמן בשיטה הזאת עוד מאז שאני מתאמן טבעי ועשיתי איתה עליות מאוד גדולות בכוח ובמשקל גוף.

אומנם זה לא מה שאתה מסכים איתו וקראת,אבל זה עובד ועם זה אין ויכוח.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק  
ישן 01-11-09, 17:00   #4
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
התוכנית הזאת מקדמת עשרות מתאמנים אישיים של אריק ברוזר ולא מעט מתאמנים שלי בצורה טבעית
להגיד שהיא שטויות כשהיא מספקת תוצאות מאוד טובות בשטח זה קפיצה מעל הפופיק

מעבר לכך שאני מתאמן בשיטה הזאת עוד מאז שאני מתאמן טבעי ועשיתי איתה עליות מאוד גדולות בכוח ובמשקל גוף.

אומנם זה לא מה שאתה מסכים איתו וקראת,אבל זה עובד ועם זה אין ויכוח.
ברור שזה עובד, אני לא אומר שלו
אני אומר שבשלב כזה אין צורך בתוכנית כזו
כי היא מורכבת מדי, וההתקדמות איטית יחסית
moo מנותק  
ישן 01-11-09, 19:14   #5
Scylla

ציטוט:

כמה שטויות בתוכנית אחת

אין דבר כזה סקווט בסמית
איך אתה בפסקה אחת כותב "ליצן השנה" ובלי לריב. הרי ההודעה שלי לא הייתה מיועדת לך וזה לא חדש הדעה שלך על התוכניות האלה.

1. זה מקדם אותי משמעותית יותר טוב משאר התוכניות שעשיתי (בעיקר ab/abc שנתקעתי איתם בשלב מסויים גם בגלל שהן לא היו אופטימליות*)
2. מהנסיון שלי וההכרות שלי עם הגוף אני יודע איפה אני נוטה להתקע ומה הפתרונות שעובדים עלי.
3. כי אני עדיין עולה במשקל גוף וקרה לי פעם אחת במהלך המסה הזאת שנשארתי על אותו משקל גוף לאחר יומיים שלושה, כל שקילה אחרת עליתי במשקל מהפעם הקודמת.
4. שאני אומר כבד זה ביחס לטווח הנתון.
5. תתפלא איזה צרחות אפשר להוציא בחזרה ה11...
6. אני הראשון שיגיד שסקוואט בסמית' הוא תחליף מזעזע. אבל בוא נסכים שהוא עדיף על לג פרס, ולדעתי יש לו את היתרונות שלו במידה זו או אחרת. במיוחד שאני נותן לו פעם ב3 שבועות.
7. אני עדיין לא מבין למה אתם ממשיכים להגיב ולנסות לשנות דעות של אנשים... אם מישהו יתקדם בABCD אתם תגידו שהוא היה יכול יותר, אם מישהו לא יתקדם טוב ב5X5 אתם תגידו שהוא לא עשה אותה טוב או לא אכל טוב... די בחיאת אתה במיוחד לא איזה טרול בן 14, תהיה בוגר בעניין הזה ותן לדיון להתנהל בין יאיר (הפעם) לבין מי שרוצה לענות לו על השאלות שהוא שאל לא בין יאיר לבין מי שרוצה לשנות לו את התוכנית אימונים שהוא אמר מראש שהוא לא ישנה.
8. ותאמין או לא עם הסקוואט ה"ליצני" ל12 חזרות, עם הסקוואט בסמית' שלא קיים, הוספתי ב3 שבועות 9 קילו למוט והצלחתי חזרה אחת יותר. לטעמי זאת התקדמות טובה בהחלט ביחס למשקל על המוט.
(אני נמנע בכוונה מלהזכיר משקל כדי למנוע ויכוחים מיותרים, ושאני אומר הוספתי 9 קילו הכוונה לסקוואט הרגיל, ל6 חזרות שהצלחתי לעומת ה5 בפעם הקודמת)

הכי חשוב - אני לא חושב שזה יקדם אותי. זה קידם אותי בלשון עבר. מקדם אותי בלשון הווה ויקדם אותי בלשון עתיד. במאסה הנוכחית הוספתי 11 ק"ג בנתיים ולא התחלתי אותה מ58 נגיד ככה. והשיא מאסה שלי רחוק ב6 קילו מהמצב כרגע שיש לי עוד להשמין עד החיטוב. (ואני מחטב מוקדם יחסית מבחינת א.ש)

נערך לאחרונה על ידי Scylla, 01-11-09 בשעה 19:19.
Scylla מנותק  
ישן 01-11-09, 20:12   #6
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
איך אתה בפסקה אחת כותב "ליצן השנה" ובלי לריב. הרי ההודעה שלי לא הייתה מיועדת לך וזה לא חדש הדעה שלך על התוכניות האלה.

1. זה מקדם אותי משמעותית יותר טוב משאר התוכניות שעשיתי (בעיקר ab/abc שנתקעתי איתם בשלב מסויים גם בגלל שהן לא היו אופטימליות*)
2. מהנסיון שלי וההכרות שלי עם הגוף אני יודע איפה אני נוטה להתקע ומה הפתרונות שעובדים עלי.
3. כי אני עדיין עולה במשקל גוף וקרה לי פעם אחת במהלך המסה הזאת שנשארתי על אותו משקל גוף לאחר יומיים שלושה, כל שקילה אחרת עליתי במשקל מהפעם הקודמת.
4. שאני אומר כבד זה ביחס לטווח הנתון.
5. תתפלא איזה צרחות אפשר להוציא בחזרה ה11...
6. אני הראשון שיגיד שסקוואט בסמית' הוא תחליף מזעזע. אבל בוא נסכים שהוא עדיף על לג פרס, ולדעתי יש לו את היתרונות שלו במידה זו או אחרת. במיוחד שאני נותן לו פעם ב3 שבועות.
7. אני עדיין לא מבין למה אתם ממשיכים להגיב ולנסות לשנות דעות של אנשים... אם מישהו יתקדם בabcd אתם תגידו שהוא היה יכול יותר, אם מישהו לא יתקדם טוב ב5x5 אתם תגידו שהוא לא עשה אותה טוב או לא אכל טוב... די בחיאת אתה במיוחד לא איזה טרול בן 14, תהיה בוגר בעניין הזה ותן לדיון להתנהל בין יאיר (הפעם) לבין מי שרוצה לענות לו על השאלות שהוא שאל לא בין יאיר לבין מי שרוצה לשנות לו את התוכנית אימונים שהוא אמר מראש שהוא לא ישנה.
8. ותאמין או לא עם הסקוואט ה"ליצני" ל12 חזרות, עם הסקוואט בסמית' שלא קיים, הוספתי ב3 שבועות 9 קילו למוט והצלחתי חזרה אחת יותר. לטעמי זאת התקדמות טובה בהחלט ביחס למשקל על המוט.
(אני נמנע בכוונה מלהזכיר משקל כדי למנוע ויכוחים מיותרים, ושאני אומר הוספתי 9 קילו הכוונה לסקוואט הרגיל, ל6 חזרות שהצלחתי לעומת ה5 בפעם הקודמת)

הכי חשוב - אני לא חושב שזה יקדם אותי. זה קידם אותי בלשון עבר. מקדם אותי בלשון הווה ויקדם אותי בלשון עתיד. במאסה הנוכחית הוספתי 11 ק"ג בנתיים ולא התחלתי אותה מ58 נגיד ככה. והשיא מאסה שלי רחוק ב6 קילו מהמצב כרגע שיש לי עוד להשמין עד החיטוב. (ואני מחטב מוקדם יחסית מבחינת א.ש)
כל זה נחמד
אבל הנסיון של ביל סטאר בתור מאמן, הוא יודע מה עובד על כל אחד
גם חייזרים הוא יכול לאמן
moo מנותק  
ישן 02-11-09, 00:25   #7
Scylla

ציטוט:
כל זה נחמד
אבל הנסיון של ביל סטאר בתור מאמן, הוא יודע מה עובד על כל אחד
גם חייזרים הוא יכול לאמן
חסרים מאמנים שדוגלים בשיטות הפוכות עם נסיון קבלות ותוצאות בפועל?
אל תהיה כזה, יש תמיד תוצאות לכאן ולכאן. רק לפני כמה ימים מדריך אצלינו שהיה מר ישראל למשקל קל ונראה מעולה אמר לי בדדליפט לא להניח את המוט, ככה ששום דבר הוא לא אבסולוטי.
Scylla מנותק  
ישן 02-11-09, 00:54   #8
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
חסרים מאמנים שדוגלים בשיטות הפוכות עם נסיון קבלות ותוצאות בפועל?
אל תהיה כזה, יש תמיד תוצאות לכאן ולכאן. רק לפני כמה ימים מדריך אצלינו שהיה מר ישראל למשקל קל ונראה מעולה אמר לי בדדליפט לא להניח את המוט, ככה ששום דבר הוא לא אבסולוטי.
כמה הדדליפט שלו ?
וbb בד"כ לא יודעים להתאמן, חוץ מבודדים
ומתאמן מן השורה לא צריך לקחת מהם דוגמא

אם הוא היה מבין למה מורידים עד למטה הוא לא היה אומר דבר כזה

טווח תנועה הוא דבר מוגדר, אחרת למה להוריד רק עד 10 ס"מ מהרצפה ? אם אפשר רק 20 ס"מ...
בנוסף אי אפשר לעשות סט אפ ולשמור גב עם משקל כבד בלי לעבוד עד הרצפה

הוא גם אמר לך לעבוד עם רצועות ?

אז רק מהדדליפט אפשר להבין שאותו אחד לא מבין כלום...
ואני לא אמשיך, כבר ברור מה ההמשך

נערך לאחרונה על ידי moo, 02-11-09 בשעה 00:58.
moo מנותק  
ישן 02-11-09, 01:39   #9
Scylla

ציטוט:
כמה הדדליפט שלו ?
וbb בד"כ לא יודעים להתאמן, חוץ מבודדים
ומתאמן מן השורה לא צריך לקחת מהם דוגמא

אם הוא היה מבין למה מורידים עד למטה הוא לא היה אומר דבר כזה

טווח תנועה הוא דבר מוגדר, אחרת למה להוריד רק עד 10 ס"מ מהרצפה ? אם אפשר רק 20 ס"מ...
בנוסף אי אפשר לעשות סט אפ ולשמור גב עם משקל כבד בלי לעבוד עד הרצפה

הוא גם אמר לך לעבוד עם רצועות ?

אז רק מהדדליפט אפשר להבין שאותו אחד לא מבין כלום...
ואני לא אמשיך, כבר ברור מה ההמשך
לא יודע האמת זה מצחיק התרגילים היחידים שראיתי אותו עושה זה קדמית וחזה למען האמת. חחח זה סתם מצחיק אני מאמין שהוא עובד גם על עוד שרירים... בכל מקרה הוא נראה מעולה בלי קשר לזה אבל את זה אפשר לסוכריות למרות שאין לי מושג אם כן או לא. ממה שראיתי משקלי העבודה שלו בחזה וקדמית דומים לשלי האמת. יפים אבל לא מטורפים.

אני מסכים איתך לגבי הטווח תנועה למרות שיש תרגילים כמו בנט אובר וטי באר שאני לא מבצע מהרצפה. לא אמר לעבוד עם רצועות, ואני לא עובד עם רצועות למרות שאני מבין את ההגיון שמאחורי זה, ברגע שהאמות שלי יהיו הצוואר בקבוק בדדליפט נחשוב הלאה בנתיים הן רחוקות מזה.

לגבי אם bb עובדים נכון או לא, חוץ ממנו לא יצא לי לדבר אפילו עם מתחרה מקצועי (למרות שהוא התחרה עד 75 או אפילו עד 70 שזה אומר משהו) ככה שאין לי מקור להשוואה. ככה או ככה אני חושב שבאופן גורף מי שיותר גדול ממך צריך לפחות להקשיב לו ולא לשלול ישר (מה שלא היה במקרה הזה)
Scylla מנותק  
נושא נעול