ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   צריך דעות של החבר'ה פה (https://israelbody.com/showthread.php?t=60779)

hypertrophy 31-10-09 21:34

צריך דעות של החבר'ה פה

דיר בלאק להרוס לי ת'פוסט! אני אאתר דרך האיי פי שלכם את הכתובת מגורים שלכם ואהרוג אתכם!!

אז ככה....
אני עובד בתכנית abcd לאחר שנתקעתי בab ואני לא מתקדם יותר במשקלי העבודה והאימון כבר גומר אותי
א-חזה טרייספס
ב-גב בייספס
ג-רגליים
ד-מנוחה
ה-כתפיים אחיזה
ו-מנוחה
ש-מנוחה

עכשיו ככה
עד עכשיו רציתיח לחזור למשקלי העבודה שלי בתרגילים המורכבים ואני בקרוב מגיע למשקלי העבודה האחרונים שלי

וחשבתי לעשות משהו כזה:
שבוע אחד לבצע את התכנית בצורה רגילה-זאת אומרת לבצע את התרגילים על משקלי השיא שלי [בד"כ לנסות לשבור אותם]
ושבוע אחרי להשתמש במשקלי השיא ששברתי ולהוסיף טכניקות: רסט פאוז,דרופ סט וחזרות שליליות [לא בכל תרגיל אלא כל תרגיל והטכניקה שאני מעדיף בישבילו]
ככה ששבוע אחד אני שובר שיאים-שבוע אחריו משתמש בשיא ומוסיף טכניקות להגברת עומס

חבר'ה רק מי שחושב שיכול לתרום לפוסט או ללמוד ממנו שיגיב מי שלא-שיצא

אני מזהיר אתכם-הודעה שתסטה מהנושא תמחק
משתמש שיחליט לנסות לזיין בשכל על תכניות נפח נמוך וכוח יושעה
משתמש שיזלזל יושעה ליותר זמן

DanielML 31-10-09 21:47

למה מחקת את התגובה?
תעשה תוכנית בסגנון מדקאו או טקסס מת'וד,בגלל שאתה לא מסוגל לעלות משקלים בתרגילי הקודש.
אתה בחיים לא תעלה משקל אלא אם כן תשחק בעצימות/נפח(אתה לא תשבור שיא עם גירוי של פעם בשבוע).

hypertrophy 31-10-09 21:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 938768)
למה מחקת את התגובה?
תעשה תוכנית בסגנון מדקאו או טקסס מת'וד,בגלל שאתה לא מסוגל לעלות משקלים בתרגילי הקודש.
אתה בחיים לא תעלה משקל אלא אם כן תשחק בעצימות/נפח(אתה לא תשבור שיא עם גירוי של פעם בשבוע).

אני אגיב ולא אכנס לנושא יותר
תכנית מהסוג הזה עובדת למטרתי בצורה הטובה ביותר
כרגע עם תכנית הabcd אני עולה במשקלי העבודה כל שבוע
המטרה שלי היא מאסה-אל תזיין לי בשכל שעם הכוח תבוא המאסה כי אני מחפש את ההפך לעלות במאסה כשהעליה בכוח משנית ועוקבת לה
כשאני אומר שאני עושה תכנית כזאת ומבקש דעות אני מבקש שיתייחסו לתכנית הזאת ומה אפשר לשפר בה ולא מבקש שיציאו לי תכנית שאני לא מאמין בה למטרתי
הבנת?
עכשיו תפסיק להציע עצות שלא יעזרו לי

תקרא את החלק האחרון של ההודעה הפותחת

DanielML 31-10-09 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 938772)
אני אגיב ולא אכנס לנושא יותר
תכנית מהסוג הזה עובדת למטרתי בצורה הטובה ביותר
כרגע עם תכנית הabcd אני עולה במשקלי העבודה כל שבוע
המטרה שלי היא מאסה-אל תזיין לי בשכל שעם הכוח תבוא המאסה כי אני מחפש את ההפך לעלות במאסה כשהעליה בכוח משנית ועוקבת לה
כשאני אומר שאני עושה תכנית כזאת ומבקש דעות אני מבקש שיתייחסו לתכנית הזאת ומה אפשר לשפר בה ולא מבקש שיציאו לי תכנית שאני לא מאמין בה למטרתי
הבנת?
עכשיו תפסיק להציע עצות שלא יעזרו לי

תקרא את החלק האחרון של ההודעה הפותחת

אז אם אתה עדיין דבק בabcd אתה בכל זאת תצטרך לשחק איכשהו עם הנפח והעצימות(לדוגמה אם המטרה להתחזק בסקוואט אז לעשות סטים עצימים של סקוואט ורק אחר כך להוסיף תרגיל להאמסטרינג/לחיצה כלשהי למרות שגם זה לא כ"כ עדיף לטעמי).

בעיקרון:
להתחזק בסקוואט=עושים סקוואט
להתחזק בבנץ=עושים בנץ'(גם פרס כי זה באותו מישור)
להתחזק בפרס=עושים פרס

פלייס או בנץ' שלילי לא יחזקו את הבנץ' שלך כמו שלגפרס וכפיפת ברך לא יחזקו לך את הסקוואט

hypertrophy 31-10-09 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 938775)
אז אם אתה עדיין דבק בabcd אתה בכל זאת תצטרך לשחק איכשהו עם הנפח והעצימות(לדוגמה אם המטרה להתחזק בסקוואט אז לעשות סטים עצימים של סקוואט ורק אחר כך להוסיף תרגיל להאמסטרינג/לחיצה כלשהי למרות שגם זה לא כ"כ עדיף לטעמי).

בעיקרון:
להתחזק בסקוואט=עושים סקוואט
להתחזק בבנץ=עושים בנץ'(גם פרס כי זה באותו מישור)
להתחזק בפרס=עושים פרס

פלייס או בנץ' שלילי לא יחזקו את הבנץ' שלך כמו שלגפרס וכפיפת ברך לא יחזקו לך את הסקוואט

חחחחח אתה חושב שזה חדש לי?

זה שאנשים תומכים בנפח גבוה לא אומר שהם לא תומכים בתרגילי הקודש
כל אימון מתחיל בתרגילים האלו ואח"כ ממשיך לתרגילי המשנה
יש לך הרבה ללמוד זה שלמדת כמה דרים על התכניות האלו לא אומר שאתה יודע הכל על אימונים

DanielML 31-10-09 22:15

התרגילי משנה זה מה שמונע ממך להתקדם.

Sugarzaza 31-10-09 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 938789)
התרגילי משנה זה מה שמונע ממך להתקדם.

זה והתדירות גירוי הנמוכה, בגדול.

hypertrophy 31-10-09 22:17

נכון אתם צודקים אני עושה ss

אני כן מתקדם אנשים מעיקים שכמוכם!!!!
אבל פחות מעניין אותי לעלות משקלי עבודה כל אימון
יותר מעניין אותי להוסיף עוד משקל גוף כל אימון
!!!!!!!!!!!!!!!!!

על רמת העיקרון אני מתקדם בתרגילי הקודש כל שבוע

אם אתם יכולים להתיחיס לתכנית הספציפית תגיבו אם לא אל תגיבו!!!!
אזהרה אחרונה!!!!

obzion 31-10-09 22:26

אתה הצגת תבנית מסויימת של תוכנית. לא פירטת מעבר לכך.

כלומר יש שתי אפשרויות, או שיסכימו עם התוכנית, או שיפנו אותך לסוג אחר של תוכניות.
אם אתה רוצה ביקורת על התוכנית שלך, תרשום אותה.

hypertrophy 31-10-09 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי obzion (הודעה 938797)
אתה הצגת תבנית מסויימת של תוכנית. לא פירטת מעבר לכך.

כלומר יש שתי אפשרויות, או שיסכימו עם התוכנית, או שיפנו אותך לסוג אחר של תוכניות.
אם אתה רוצה ביקורת על התוכנית שלך, תרשום אותה.

אני שאלתי על עיקרון התכנית....נניח ואני עושה 3 תרגילים 3 סטים לכל אחד...לא עקרוני
שאלתי על העיקרון בהתאם למטרות

נעל 31-10-09 22:45

גם מבחינת תוכניות נפח abcd לא טובה במיוחד על מנת להוסיף משקל למוט כי אתה מתאמן רק פעם בשבוע בבנצ' וכו'.
עדיף תוכנית כמו ab שאפשר פעמיים בשבוע לעבוד על התרגילים הנ"ל או abc 5 פעמים בשבוע שיוצא שאתה נח בין אימון לאימון 4-5 ימים ומתאמן על שריר פעמיים בשבוע בדרך כלל..
לא רואה איך חזרות שליליות ישפרו לך את השיא בצורה כולשהי עדיף פשוט לשבור שיא, לשמור עליו, ושבוע אחרי לנסות שוב לשבור, למרות שאתה יכול להתקדם מהר יותר אם התדירות עולה [לא אמרתי הנפח יורד].

hypertrophy 31-10-09 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 938806)
גם מבחינת תוכניות נפח abcd לא טובה במיוחד על מנת להוסיף משקל למוט כי אתה מתאמן רק פעם בשבוע בבנצ' וכו'.
עדיף תוכנית כמו ab שאפשר פעמיים בשבוע לעבוד על התרגילים הנ"ל או abc 5 פעמים בשבוע שיוצא שאתה נח בין אימון לאימון 4-5 ימים ומתאמן על שריר פעמיים בשבוע בדרך כלל..
לא רואה איך חזרות שליליות ישפרו לך את השיא בצורה כולשהי עדיף פשוט לשבור שיא, לשמור עליו, ושבוע אחרי לנסות שוב לשבור, למרות שאתה יכול להתקדם מהר יותר אם התדירות עולה [לא אמרתי הנפח יורד].

בעיקרון אתה צודק
הבעיה היא שאני כבר לא עומד בתכנית ab אני ממש לא מתקדם ממנה לא במשקל גוף ולא במשקל עבודה
שוב המטרה העיקרית היא מאסה העליה במשקלי העבודה היא משנית והיא עדיין קורה
לפי רמת העיקרון אני יכול להעלות משקלי עבודה כל שבוע מאימון לאימון אבל אני מחפש את הסחיטה הטוטאלית בשבוע השני כשאני עובד על משקלי השיא שלי ומוסיף להם טכניקות להגברת העומס.....

אתם נעולים על עיניין ה"תעלה משקל כל אימון שלוש פעמים בשבוע" לא תמיד זה מתאים למטרה ולא לבנאדם

moo 31-10-09 22:56

אולי תתאמן כמו בנאדם ותעשה ss ?
קשה להיפרד מהפאמפ ?

hypertrophy 31-10-09 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 938817)
אולי תתאמן כמו בנאדם ותעשה ss ?
קשה להיפרד מהפאמפ ?

כן לא יכול בלי זה

Tapit 31-10-09 23:06

מה המשקלי עבודה שלך בבנצ'/פרס/סקוואט/דדליפט/קלין?

חחחחחח סתם הייתי חייב d::::::

hypertrophy 31-10-09 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 938822)
מה המשקלי עבודה שלך בבנצ'/פרס/סקוואט/דדליפט/קלין?

חחחחחח סתם הייתי חייב d::::::

טובים +

אני מעדיף לתת לעצמי לחזור קצת לעצמי אחרי ההפסקה והפציעה הקטנה שהיתה לי ואז אוכל לתת לך את המשקלי עבודה עבודה שלי כי עכשיו זה לא באמת רציני

תתפלא אבל אני עושה קלין :)

נעל 31-10-09 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 938815)
בעיקרון אתה צודק
הבעיה היא שאני כבר לא עומד בתכנית ab אני ממש לא מתקדם ממנה לא במשקל גוף ולא במשקל עבודה
שוב המטרה העיקרית היא מאסה העליה במשקלי העבודה היא משנית והיא עדיין קורה
לפי רמת העיקרון אני יכול להעלות משקלי עבודה כל שבוע מאימון לאימון אבל אני מחפש את הסחיטה הטוטאלית בשבוע השני כשאני עובד על משקלי השיא שלי ומוסיף להם טכניקות להגברת העומס.....

אתם נעולים על עיניין ה"תעלה משקל כל אימון שלוש פעמים בשבוע" לא תמיד זה מתאים למטרה ולא לבנאדם

אם אתה רוצה סחיטה תנסה abc שאתה עושה 5 פעמים בשבוע ותראה שזה מספיק קשה, תלא חייב לעלות משקל מאימון לאימון עם נפח בנוני-גבוה, זה כמובן בהתאם לתוכנית.
ב ss זה חובה, יש תקופות שאפשר להישאר עם אותו משקל ועדיין לעלות במאסה כמו שצריך.

hypertrophy 31-10-09 23:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 938830)
אם אתה רוצה סחיטה תנסה abc שאתה עושה 5 פעמים בשבוע ותראה שזה מספיק קשה, תלא חייב לעלות משקל מאימון לאימון עם נפח בנוני-גבוה, זה כמובן בהתאם לתוכנית.
ב ss זה חובה, יש תקופות שאפשר להישאר עם אותו משקל ועדיין לעלות במאסה כמו שצריך.

רציתי לעשות את התכנית הזאת פשוט לא מסתדר עם החלוקה של האימונים אני משתגע מלסדר את זה...

lironsD 31-10-09 23:34

למען האמת אני לא ימליץ לך על SS,אני יודע למה עדיף שלא.
לך על תוכנית בסגנון של AB של Lyle-Macdonalnd ,הנפח שם הוא בינוני,העצימות בינונית.
ההמלצה היא עצימות גבוהה ונפח נמוך,אבל אתה כל כך מסתייג מלעשות תוכניות כאלו אז לדעתי זו תהיה ההמלצה האולטימטיבית בשבילך...
וכל הכבוד שאתה עושה קלין..:)אחד התרגילים הכיפים במכון

Dark_Muse 01-11-09 00:00

תעשה 5*5 או hst (עדיף לך HST, זה ידרוש ממך סבלנות וזמן, אבל למסה זה דבש).
עזוב אותך abcd.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ