|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אימונים מדללי גליקוגן (דרך נחמדה לומר אירובי) זה נחמד בשביל להגדיל גרעון קלורי, אבל אני חושב שזה ברור שזה לא קרוב להחליף את התפקיד החשוב של אימוני כוח בחיטוב. תקנו אותי אם אני טועה אבל לא ss ולא 5*5 עלו בדיון הזה, סה"כ דובר על סקוואטים ודדליפטים וממה שאני יודע זה עדיין לא מילים נרדפות.
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 24-10-09 בשעה 21:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תצאו כבר מהקופסא !
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() למה שיעשה אימון ברמה יותר נמוכה (מכונות) כשיש לו אפשרות לעשות אימון ברמה יותר גבוהה שייתן לו יותר אם אין סיבה או מגבלה מיוחדת?
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בשלב הנוכחי הסגנון אימונים הזה לא מתאים למתאמן המדובר,אף אחד לא שולל לעבור לסגנון אימונים כזה יותר מאוחר,אבל כרגע זה לא מתאים.יש לי תחושה בשיחה הזאת כאילו טיפסתם על העץ ואתם לא יודעים איך לרדת כי איפשהו באמצע הדיון שכחתם שמדובר במתאמן שהוא נקודת קיצון עם צרכים ספציפיים והתחלתם להגן בחירוף נפש על סגנון אימונים מסויים/תכנון אימונים בצורה מסויימת שאתם תומכים בו/בה. באופן כללי רוב הדברים שאמרתם נכונים ושימושיים, אבל לא למתאמן הזה ולא כרגע.
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
רוב הדיון פה מיותר למקרה הזה הדבר העיקרי לעשות פה זה הגבלת פחמימות התכנית אימונים זה חלק קטן במשוואה פה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מאותה סיבה שבגללה אתה לא עושה abcde בפעם הראשונה שאתה נכנס לחדר כושר.