|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי התוכנית של לייל לא מתאימה לחיטוב
היא עם נפח גבוה ויהיה לך קשה להתאושש ממנה הייתי מציע תוכנית בסגנון 5x5 מדקאו כאשר המטרה לשמור על משקלי עבודה ולהכניס תרגילי עזר במידת הצורך כמו יד קדמית פעם בשבוע המטרה שלך לשמור כמה שיותר על מאסת שריר, לכן תמשיך לעבוד בעצימות גבוהה, אבל תוריד קצת נפח באימון של הדדליפט תוכל לעשות פרונט סקווט/סקווט קל, ובמידה ועדיין יש בעיה תוריד את הסקווט בכלל מהאימון הזה, ותעשה בו פרס,דדליפט ומתח באחיזה הפוכה עם משקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() זאת לא התוכנית של לייל, זאת התוכנית שלי :P התוכנית של לייל היא פיצול עליון תחתון עם gay press וכל זה... האמת ששקלתי 5*5 אבל נראה לי שאני יכול להתקדם באותו הקצב של 5*5 עם התוכנית הזאת שבניתי, אחרי הכול בסקוואט אני עדיין יכול להתקדם ליניארית מאימון לאימון, אני פשוט צריך יותר זמן התאוששות בגלל הגירעון הקלורי, אני לא חושב שהנפח פה גבוה, סה"כ עד 4 סטים לשריר גדול (בד"כ 3, דדליפט + סקוואט = 4) ועד 2 לשריר קטן.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אין סיבה לחזור לפיצול, אתה לא יודע לבנות תוכנית אימון תמשיך עם מה שעבד לך טוב ss רק תתאים אותה לחיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה יכול לומר שאני לא יודע לבנות תוכנית אם אפילו לא קראת את התוכנית? =/ אם תקרא ותגיד לי מה לא טוב בה אני אשמח לשנות ואפילו לנסות להתאים את ss לחיטוב.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק מה שניסיתי לעשות כאן, ועד עכשיו לא שמעתי מילה רעה על הגרסה האחרונה של התוכנית. אני גם אפתח אשכול בפורום השני ברגע שהוא יתחיל לעבוד, ונראה מה החבר'ה היותר מבינים שם יגידו
![]()