|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#181 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...BDeadlift.html אני מניאק אם אתה מוצא שרשום פה איפה שהוא רחב גבי. דיברתי על פרופרציות בכללי בין קבוצות שרירים, לא ברמה של מתחרה מקצועי. ואני לא מפמם בייספס תפסיק להקצין כבר כל דבר.
![]() |
![]() |
#182 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() דנטה מפרט את העיקרון של התקדמות המשקלים/חזרות בתוכנית בקובץ הpdf של dc ,אני ארשום אותו פה יותר מאוחר.
![]() |
#183 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]() אז בואו נעשה קצת חשבון תאורתי
אם בן אדם מתחיל מ0 3 שבועות של 5 ק"ג מאימון לאימון זה, זה יוצא סקוואט 45 ק"ג עם התכנית צריכה לרוץ סל הכל חצי שנה, נוריד מזה את ה3 שבועות הראשונים ו3 שבועות של דילואד 6 חודשים = 24 שבועות - 6 = 18 x 3 אימונים בשבוע x 2.5 משקל זה אומר שבסוף החצי שנה גם אם ניקח את המספרים הכי נמוכים מתאמן צריך לעשות 180 ק"ג סקוואט איפה כל ססניקים עם סקוואט 180?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]() בנאדם לא מתחיל מאפס, בנאדם מתחיל ממוט ריק. בשלב הזה הוא יכול להוסיף 10 קילו למוט כל אימון בכיף. שבוע שבועיים כאלה יביאו אותו בלי בעיה לבערך 70 קילו סקוואט נניח. מהשלב הזה הוא יתקדם 5 קילו כל אימון. אחרי שבועיים הסקוואט שלו יהיה 100 קילו. מהשלב הזה בממוצע מתאמנים מוסיפים רק 2.5 קילו למוט כל אימון. 2.5 * 3 * 5 שבועות כאלה נניח, והגעת ל140 קילו סקוואט. נניח באמצע עוד כמה שבועות ספייר לדיליאודים וריסטים. מדובר ב3 חודשים על הדף, ובממוצע 4-5 חודשים. אין תכנית שמספקת לך שיפור כזה בזמן כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שוגרזאזא ומו, אני מצטער אבל אני באמת ובתמים לא מאמין שהתוכנית עומדת במבחן המציאות מבחינת העלאות משקלים. אני יכול לחשוב על אנשים שאני אשים את חיי שלא עושים 100 קילו סקוואט אחרי שבועיים. זה פשוט לא הגיוני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]() כן וזה הכל טוב ויפה על הדף
אני שואל איפה כל הסקוואטרים 3+ פלטות שעובדים SS? אדון MOO שעושה רושם שעובד הרבה זמן עם ווריאציות 5x5 עדיין לא עושה 3 צלחות תן לי לוג, סרטון.. משהו!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]() לריפטו יש אלפי מתאמנים, אחוז ההצלחה הוא 100% מביניהם. כנסו לפורום שלו ותשאלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
|
![]() אדון moo לא עשה ss כי הוא הגיע מתקדם לתכניות האמיתיות, ואגב הוא עבד כבר עם 160.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
|
![]() ציטוט:
אם יש כל כך הרבה מתאמני ss וכל כך הרבה אחוזי הצלחה, אתה צריך לשלוף לי לפחות 10 אנשים מהראש, אתה לא יכול לתת לי אפילו 1 יש בlbs סרטון לפני שבוע של MOO עושה סקוואט 120 ק"ג suprise suprise ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 08-09-09 בשעה 17:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
2. אתה לא חייב להאמין, אין לי כוונה לעלות, אני גם לא זורק לך מספרים אסטרונומיים, ואין לי שום תועלת מזה שתאמין לי, אמרתי כדי שתקבל פרופורציות מבחינת הרמה שלי לטוב ולרע. 3. אני יודע וראיתי את הסרטון, קודם כל סחטיין, ולדעתי ההגדרות שלך מי ותיק מי בינוני ומי מתחיל הן לקויות ותלושות מהמציאות, אבל זה משהו שלא ניתן להגדיר חד משמעית אז אין מה להתווכח. 4. רוב האנשים שהולכים לחדר כושר עושים את זה על מנת להשיג מראה יותר טוב, זה שהם לא מכורי-כוח זה לא אומר שהם קוקסינלים (ואני מחשיב את עצמי מכור-כוח). 5. לא אכפת לי מה הדעה שלך, מגוחכים הם לא. נראה עוד כמה חודשים מה הprrs עשה לי, ואז יהיה מקום לדבר אם זה היה במקום או שמוקדם מדי. עכשיו יש לי שאלה שלדעתי התשובה עליה מכילה תשובה לרוב הדיון הזה, moo, האם אתה נראה כמו מישהו שמרים 210kg בדדליפט? (ראיתי את הסרטונים ואי אפשר להתרשם, אם אתה רוצה להעלות תמונות אני אוכל להגיד לך אם ללכת בדרך שלך נותן את המטרה שאני רוצה או לא) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
חבר פעיל
|
![]() למה לחלב נותנים כזאת חשיבות גדולה? ברצינות אני שואל זה מעניין אותי הקטע הזה.
ציטוט:
דבר שני, בן-אדם בחיים לא יצליח לעלות 10 קילו משקלי עבודה מאימון לאימון, וגם 5 קילו זה על הקצה. אני כבר יודע מה הם יגידו יש להם את אותה דעה כמו שלך ושלmoo.
![]() |
![]() |
#195 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הנה רוב מה שצריך לדעת על DC
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26892 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26900 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26935 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=27118 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=27239
![]() |
#196 | |
|
![]() ציטוט:
אולי עם 20 סטים של סקוואט הוא לא יצליח בss מצליחים וfatboy, אני לא חייב לך כלום. אתה לא הבאת לי לוגים של prrs. אמרתי לך איפה למצוא אותם. אם אתה רוצה תסתכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה ברצינות מצפה שנאמין לך בזה?
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]() sugarzaza עברתי על חצי מהלוגים בLBS, שרוב החברה שם לוחמי ריפטו ועושים SS
לא ראיתי אחד עם סקוואט 3 צלחות אפילו אביר הכתר the sun שכבר מעל שנה עם SS לא מתקרב לסקוואט 3 צלחות אתה רוצה הוכחה שSS כושל להרבה אנשים? תעבור על הלוגים של החברים שלך, שזה כבר משימה בפני עצמה כי 80% זה חפירות ורק חלק קטן באמת לוג. אתה לא יכול להביא לי דוגמאות לסיפורי הצלחה עם SS כי הם כמעט לא קיימים.
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() לך לקרוא לפני שאתה זורק שטויות, בקשר לשאר מה שכתבת צפה בתמונה שוב. |
|
![]() |
![]() |