|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם אל תגיד לי מה ריפטו אמר או מה ביל סטאר אמר זה לא מעניין אותי, יש עובדות ואחת מהן היא שריפטו מתמחה בpowerlifting ולא בbodybuilding, שזו המטרה של רוב הפורום פה ורוב הסיכויים גם של פותח הפוסט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פותח הפוסט לא במצב שהוא יכול לבחור אם הוא bb או pl
הוא קודם צריך להתחזק ולגדול אחר כך להחליט מה בא לו ולשפר נק' שיתאימו לספורט שהוא בוחר אם זה bb, pl, פוטבול, כדורגל, כדורסל, ריצות, או סתם דוקים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נו זה בדיוק מה שאני אומר! Ss זו תוכנית אימונים לאנשים שרוצים ללכת לpowerlifting, וכדי להתחזק ולגדול הוא צריך תוכנית שתעבוד על כל קבוצות השרירים עם כמות סטים סבירה (לא נמוכה כל כך כמו ב ss) ועם מספר חזרות מגוון בכל תרגיל לכל קבוצת שריר, ומה לעשות תוכניות כאלה הן תוכניות בסגנון bodybuilding.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה טועה
קודם צריך לבנות בסיס טוב של גב רגליים להתחזק, ואחר כך לבחור מה יעזור לו עכשיו אם הוא יפמפם חזה וידיים ? הוא צריך סקווט ודדליפט גבוה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה זה לפמפם חזה וידיים? הוא צריך לעבוד על כל הגוף שזה כולל חזה ידיים גב רגליים כתפיים ובטן, ולא רק על קבוצות מסויימות של שרירים עם הזנחה של השאר. ומי אמר שצריך סקוואט ודדליפט גבוהים לפני שבוחרים תחום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כבר אין לי כח לענות לשטויות פה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() עכשיו התחלתי prrs, וזו אכן תוכנית נורא עצימה וקשה, ואחרי אימון רגליים של 7 סטים של עבודה (יחסית קצת מאוד) בקושי עליתי מדרגות... אני מאמין בגלל הגיוון בחזרות... מחר או מחרתיים מתחיל שבוע הלם, מחזיק אצבעות לסיים אותו בשלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח אתה מוכן אולי להעלות לי בבקשה את התוכנית שלך ? ולנושא תודה בכול זאת הסתדרתי כנראה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() א. שמישהו ייתן לטרמינטור הזה באן כבר
ב. תכנית שבה אתה מעלה משקל פעם ב3 שבועות היא רחוקה מלהיות עצימה ג. בידודי שרירים זו דרך טובה לבזבז זמן במכון אם אין לך בסיס טוב, וגם אז בהקשר הנכון ובהתאם למטרות. ד. הכל גדל בss בדיוק כמו שהוא אמור לגדול, אתה לא מזניח שום דבר. ב20 סטים ליד קדמית ולחזה, בלי דדליפט כי זה רע לגב ורבע סקוואט אתה כן מזניח. ה. אתה לא מבין כלום בתכנון אימונים, באיך לסווג מתאמנים לפי רמות, בתהליכי הסתגלות ואימונים לפי מטרות. אתה יהיר מאוד שחי במיתוסים שהנפיצו ממזמן ומתרברב בזה. יום אחד אתה תבין שפידחת את עצמך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אנשים קופצים מעל הפופיק ושוכחים שהתוכנית הזאת (בדומה לdc ושאר ירקות לאוכלי מחטים בטוסיק) תוכננה לעזור לחבר'ה שיש להם בסיס מאוד מאוד נרחב (כמה וכמה שנים טובות) של אימונים לשבור מצב של קיבעון.
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ב. מה אתה אומר? תנסה את התוכנית הזאת ונראה מה תגיד אחרי זה. ג. לא ממש אין לו בסיס טוב הוא מתאמן רק יותר משנה (ואני לא יתווכח איתך עכשיו על למה לבודד שרירים קטנים כן יכול לעזור לבנות בסיס טוב). ד. מישהו אמר 20 סטים לחזה וליד קדמית בלי דדליפט אם רבע דקוואט? אתה סתם מקצין בכוונה ולא הצלחת להביא שום טיעון בזה. וזה שכל מה שצריך לגדול ב ss גודל כמו שהוא אמור זה נכון, אבל יש שרירים שבכלל לא מקבלים גירוי ב ss (ואני מדבר אל התוכנית המקורית ללא תוספת של מתח\בנט-אובר\משהו אחר). ה. אין לי מושג למי פנית פה אז אני לא יכול לענות לך (אם פנית אלי אז תגיד ואני ייתן לך תשובה גם על זה). בקיצור אתה צריך להוציא את הראש מהקופסא ולהבין שיש אלטרנטיבות יותר טובות מ ss ולא כל מה שריפטו אומר זה נכון, הוא רק בן-אדם וגם הוא יכול לטעות. ובכלל תוציא את זה מהראש שלך שהמטרה של כולם זה לעלות במשקלי עבודה (חוץ מאשר אצל פוואר-ליפטרים, לעלות במשקלי העבודה זו הדרך ולא המטרה). ודבר אחרון, אל תתעצבן ותגיד שצריך לתת לי באן כי תזכור שאני לא בא פה נגדך או נגד כל תומך אחר בתוכנית ss, אני בא נגד התוכנית עצמה כי לפי דעתי היא לא תוכנית טובה וכבר נתתי את הסיבות שלי לכך, וזה שאני בא ורושם דברים נגד ss אחרי שאתם אומרים למישהו לעשות ss כשהוא מבקש עזרה בבניית תוכנית אימונים זה לא שאני עושה לכם דווקא, אני עושה את זה לטובתו מכיוון שלפי דעתי הוא יכול להתקדם בכללי (לא רק במשקלי עבודה) יותר טוב עם תוכנית אחרת. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל יש מצב אתה מביא לי לינק למאמר של התכנית הזאת? ניסיתי לחפש ולא מצאתי
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני אודה בפה מלא שאני לא עושה את התוכנית כלשונה,אני עושה אותה שונה במקצת מהמקור אך נצמד לעקרונות הבסיס.
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() איזה אלטרנטיבות יותר טובות יש לss?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ss זה לא ab, אם כבר תגיד fbw זה יותר קרוב (אין חלוקה זה פשוט תרגילים שונים לאותם שרירים).
והתכוונתי ל fbw ו ab רגיל נגיד 1-2 סטים לשריר קטן ו 3-4 סטים לשריר גדול ב FBW. בAb זה אותו עיקרון רק יותר סטים לכל שריר, ותוכניות מהסוג הזה הן ממש לא ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לגבי בידוד שרירים רק לאחר בסיס טוב - אני מסכים. בשביל פעם בשבוע לעבוד על שריר צריך לדעת איך באמת לעבוד עליו חזק.
לגבי עצימות - בשבילי לעלות משקלים פעם ב3 שבועות זה טוב. כי בתוכנית הקודמת (ab, אגב) לא הגעתי לזה. וזה לא כל 3 שבועות, אתה יכול להעלות משקלים גם בסופר סטים של השבוע הלם, לא רק בשבוע כוח למשל. ושוגרזאזא ושאר חסידי הss - לא כולם מתאמנים מתחילים חלקם במצב בינוני ומעלה, לא לכולם זה מתאים, פשוט מאוד. |
![]() |
![]() |