|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתפלא, אני דווקא קראתי את הספר, ואני עדיין לא חושב שזה תוכנית טובה ובוא אני הסביר לך למה: קודם כל לפיתוח גוף התוכנית הזאת בכלל לא קשורה ואת זה גם ריפטו אומר, דבר שני גם לכוח זאת לא תוכנית טובה כי מספר השרירים שעובדים בה הוא נמוך, השרירים היחידים שמקבלים גירוי הם הרגליים (בלי תאומים), גב תחתון, חזה, כתף קדמית ויד אחורית בתור מייצב. לפי דעתי התוכנית ss היא טובה למי שרוצה להתחיל לעסוק ב-power lifting, כי היא עובדת על שלושת התרגילים שעושים בתחרויות power lifting ועוד שני תרגילי עזר כדי לעזור לתרגילים להשתפר עוד יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
אני לא הולך להגיד לך איך כל שריר עובד בתרגילים שונים שם, לך לexrx. לזה שרוצה abc תעשה 9 סטים לשריר גדול 5 לשריר קטן ותעלה בתרגילים הגדולים משקל כל אימון, תעשה 5 אימונים בשבוע.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא עושים מתח ב ss, יש אנשים שמחליפים את הפוואר-קלין במתח או בבנט אובר, אבל אז זה כבר לא התוכנית המקורית (האמת אם עושים מתח/במט אובר במקום פוואר קלין אז התוכנית הרבה יותר טובה). ואת הטרפזים שכחתי, פה אתה צודק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זו התעסקות בקקה, אני חותם לך שעם משקלים גבוהים בתרגילים האלה לא יהיה לך אף שריר קטן.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא יודע איפה ראית שריפ אמר שזה לא רלוונטי לפיתוח גוף, אבל גם אם כן אני חושב שפירשת לא נכון את מה שהוא אמר. הוא אומר שלפני שמתאמן הופך לIntermediate, כלומר - מתחיל, אין לו עוד מטרה באימונים שלו חוץ מלהפוך ליותר מתקדם. רק כשהוא Intermediate, המטרה שלו נהיית רלוונטית בצורה כזו שתשפיע ישירות על האימונים שלו (מפתחי גוף ישלבו טווחים יותר גבוהים, מרימי משקולות ישלבו הרמות אולימפיות וRM1 וכו'). הנקודה היא שכל עוד אתה מתחיל, המטרה היחידה שלך היא לא להיות מתחיל, וכרגע זה לא משנה מאיזה תחום אתה ומה אתה רוצה להיות. הסיבה היא פשוטה - מתחיל יכול להתקדם מאוד, מאוד מהר בתנאים הנכונים והמטרה שלך היא למצות את התקופה הזו ולבנות בסיס כמה שיותר רחב, שאותו תוכל לנצל אחר כך לאיזה תחום שתרצה. התהליך הזה לוקח כמה חודשים, ורק לשם הדגמה, מי שעושה את זה נכון מתחיל מאפס ומגיע אחרי כמה חודשים ל3*5*140 KG בסקוואט.
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 30-08-09 בשעה 02:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
למה לעבוד בתרגיל על שריר אחד בגוף שאפשר בתרגיל אחד לעבוד על כל הגוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אתם עוד מתווכחים על השטויות האלה ...
במקום לתת חוות דעת לבנאדם על התוכנית שלו חפרתם ת'מוח שוב על ה ss או fbw או abc והצלחתם להחריב עוד פוסט .
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() חשבתי שאתה גם ממעריצי ריפטו?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() כן הם לוקחים הרבה פעמים מקום ראשון במצעדים...
אבל בינינו המוסיקה שלהם דיי גרועה ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |