|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() יש מדריכים שיעדיפו שלא תעשה את התרגיל מהאשר שהם יבזבזו זמן על ללמד אותך את הטכניקה הנכונה ואז לדאוג שלא תפצע וכו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שבוע על הספסל, אין לי מושג מי אתה וגם לא אכפת לי. תפסיק להתגרות במשתמשים אחרים.
THE TWO, גם לך שבוע על הספסל. מת כבר להעיף אותך לתמיד אל תיתן לי סיבות ![]() ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא לא יכול לבטל לך מנוי אבל הוא כן יכול לעשות לך חיים קשים לדעתי יש לך פה 2 אופציות או שתלך לו מעל הראש ותסביר להנהלה למה אין בעיה לעשות את התרגילים/משקל האלה (זה הרבה יותר באיך אתה אומר את זה ממה שאתה אומר, במיוחד אצל אנשים שלא מבינים) או שפשוט תלך בשעות שיש מדריך אחר
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אם המדריך הוא הבעלים של החד"כ כך את הכסף ושיילך לעזאזל
אם לא אז כמו שאמרו לך פה דפוק לו דאמבל לראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל השקט הנפשי כנס ליוטיוב ותבין למה לא כדאי לך להרים משקלים כבדים ואני מניח שזה מה שמנחה את המדריכים. כמה שהם לא "מבינים" בחדר כושר ((לא כולם, יש כאלה שאני מאד מכבד). פציעות פשוט מפחידות שאתה אחר כך הולך למכון כושר ומחיל להרים חצי ממה שאתה יכול רק מהפחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם חושבים על המדריכים? שהם נמצאים שם סתם ליופי?
למדריך, בין אם הוא צודק או לא יש סמכות הרבה יותר גבוהה מה שיש למתאמן... אם אתה היית מדריך ובעיניך מישהו היה מתאמן בצורה נוראית, צורה כזאת שיכולה באמת לפגוע בו.. מה היית עושה? מנסה לעצור אותו לטובתו ולטובתך, או בצורה אחרת להטיף לו. חוץ מזה אפילו אם אין למדריך אפשרות לבטל לך את המנוי, אתה באת אליו בגישה של "מה תעשה?" כאילו אתה איזה "גבר" וכאילו למדריך אין כוח או סמכות בכלל. אז נכון המדריכים טועים לפעמים, והם לא יודעים אולי הכי טוב.. אבל הם שם מסיבה כלשהי ואי אפשר פשוט לזלזל בהם. תהילים יח כז "עם נבר תתברר, ועם עקש תתפתל" הפירוש אומר שצריך להתנהג לאנשים בהתאם, עם עקום תתנהג בעקמימות... אתה בעיני המדריך עקשן ועקום אז הוא איים עליך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מה שבא לך, הוא לא יכול לבטל לך שום מנויי הוא כולה מדריך שתופס עליך תחת ואתה צריך לשים אותו במקום.
תחשוב גם אם הוא יבטל לך תמוניי(מה שלא ממש סביר שהוא יכול לעשות), מקסימום תקבל את הכסף שלך בחזרה, אז לא קרה כלום, בקיצור שים זיין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() no pain no gain
![]() |
![]() |